- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
ezt írja ki :
" A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrálni kívánt termékét
nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes
garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. Kérjük, ellenőrizze a sorozatszámot!Ha a sorozatszámot nem változtatja meg, a regisztrációját beküldheti, de a garanciát nem tudjuk meghosszabbítani.
Ha a sorozatszámot megváltoztatja, a sorozatszám érvényességét újraellenőrizzük. "Nem teljesen értem mert nem kiterjeszteni akarom a garit hanem megnézni csak hogy egyáltalán az -e. a másik meg hogy ha egyéb boltot választasz akkor jó hogy nem a magyar samsungon keresztül került forgalomba. Azt tudom hogy kinti mindt minden 0% Áfas dolog pláne ami "túl" jó áron van, de attól még lehet gyári garis vagy nem?
LG nexus 5 már jártam így ott mikor felhívtam az LG akkor IMEI szám alapján megmondták hogy honnan van és hogy garis, lopott-e, stb. Holnap hívom a samusokat is, hátha okosabb leszek.
Egyébként meg gyári csomagolású volt a speedshopban vették le róla az első hátsó fóliát, független mert két kártyával is próbáltam már, sony kamerás nem pedig ISCOcell, mindene tökéletesen müxik.
Ha baj lesz vele majd akkor parázok hogy átvertek e vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest