Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxyyyzzz111
tag
Csak tényeket közlök!!!
Végre már, h. ennek a Samunak is van hibája! Már kezdtem örülni, h. ilyet veszek. De olvasva, h. ez sem jó, meg az sem.....háááát lehet HTC M8 lesz mégis. igaz még nem láttam élőben, mert ma egy MM közelében voltam és ott még nem volt kiállítva. Írom ezt úgy, h. volt HTC és most Samum van! Szal nem vok troll!!!!!!!!!!
Tényleg vicc egy 200 ropis telótól!!! Alap dolgokat nem tud rendesen! Tiszta ájfos fíling!!!Sokan istenítik a Nova Launchert. Hát én feltettem nem is egyszer és szöszmötöltem vele, h. beállítsak mindent, de akkor sem lett jó és nem jött be. Ezért mindig töröltem (kb-3-szor vettem rá magam).
Ja a MM-ban az S5-öt kicsit nyomogattam és (GYÁRI RENDSZER NEM VOLT SEMMIBE BELEPISZKÁLVA ÉS CSAK 110 ÓRÁJA MENT és ÜRÍTETTEM A MEMÓRIÁT, de teli memóriával is próbáltam) menüben voltam bent, nyomtam egy home gombot és 2 mp eltelt mire kilépett a főképernyőre! Ez nem kicsit vicc!!! Mielőtt jönnek az "okos" kommentek, h. de hát minden nap újra kell indítani a telót, akkor szerény véleményem szerint ez abszurd!!!!
Az usb takaró ajtócska nem lesz egy tartós darab. Na, most jönnek megint az "okosok" , h. pérmium szerviz majd úgyis javítja. Igen ááááám, de nem helyben!!! Inkább azt oldanák meg a cégek, h. ne törjön be a kijelző, ha leejtik a mobilt. Na az már innováció lenne! Nem a sok felesleges ficsőr!!!
Ui.: Remélem minden felületet lefedtem, h. ne kössetek belém!
Béke srácok! Ezek tényközlések!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest