- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Samuhoz még nincs de ez már nagyon régi és nagyon fejlett navi program. A Nokia Lumiámhoz magyarul volt mind menübe mind hangba. A samu még csak most szerződhetett le velük de gondolom gyorsan át portolják. Minőségi kis navi amúgy. Csak a nyavajás sávinfó hiányzik nekem amit egyedül az igo-ba találtam meg eddig. Az viszont a 8.3 óta csak vacak csicsa lett
-
Rivaul
addikt
Szia. Udv a klubban. Sajna a problemamentessegig egyikunknek sem sikerult eljutnia de az biztos hogy csalodni nem fogsz mert remek telefon a mini az s3 nal erosebb hw-val. Cirka 50 hsz el ezelott kiveseztem a telefon dolgait nagyjabol. Nem tom most linkelni mert rola irok. Ami fontos jogy a nem kello gyari dolgokat tiltsd le mert nagyon keves memot hagynak a telona es emiatt gyengenek erezhetedk, de ha tiltasz akkor tekintelyes mennyiseg megmarad es minden lassulas tovaszall. Egy nova Luncher beallitgatva pedig villama teszi az alap hayznalatot is a wiz-el ellenben. A wifi is folyamatosan keres igy azt is ki kell kapcsolni, akkor 3 nal fole megy az atlag hasznalati ido. Ultra modban meg fel honap. Ha kerdesed van valaszolunk szivesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest