- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
Gondoltam hogy ezt jelenti de azért megkérdeztem.Szerintem minden ebbe a régióba való amibe van magyar független pr. kód a XEH. Ha arra várok, hogy magyar rom legyen akkor jó sokáig kell várni.Az európai romok nagy részében van legalább 20 pr. kód. Akinek ott a pr.kódja az mind felteheti, de persze mindenki úgy csinálja ahogy a kedve tartja.Igaz sok különbség nincs a romok között, de mindig reménykedek háta betesznek valami újdonságot.
-
kakuk100
őstag
Na azt nem tudom mit jelent. Én feltettem az orosz romot ami jó volt csak még is leszedtem mert nem sikerült azt a root-ot megcsinálni. Visszatettem a régi romot.Végül is nincs semmi baja csak kíváncsi voltam az oroszra.Mostanáig szórakoztam mire mindent visszatettem. Egyenlőre Romolásról hallani se akarok.
-
kakuk100
őstag
Azt hiszem nem jót linkeltem be. Ez lesz a jó.Az a bizonyos alkalmazás a Motochopper.
How to root Samsung Galaxy S4 ZOOM1. Extract the downloaded Motochopper package onto your Desktop.
2. Now Enable USB Debugging Mode using Settings > More > About Phone and scroll down to Build number.
3. Tap on Build number 7 times to generate the number.
4. It will enable the Developer Options to enable USB Debugging mode.
5. Once you get the Developer options then navigate to Settings Menu and check USB Debugging box.
6. Wait for few seconds to get the procedure done.
7. Look for “RUN” file into the extracted Motochopper folder and double click on it.
8. Now you get the following window as shown below.
9. Press Enter to root your Samsung Galaxy S4 ZOOM.
10. You will get a notification pop up box, here just tap “OK” to begin the rooting process.
11. Wait for the process to get completed. On completion just reboot your cell phone.
Congrats you have successfully rooted your Samsung Galaxy S4 ZOOM. To check whether it is rooted in right way or not, a user can open up App Drawer and can check SuperUser application installation there.
-
kakuk100
őstag
How to root Samsung Galaxy S4 ZOOM
1. Extract the downloaded (Impactor) package onto your Desktop.
2. Now Enable USB Debugging Mode using Settings > More > About Phone and scroll down to Build number.
3. Tap on Build number 7 times to generate the number.
4. It will enable the Developer Options to enable USB Debugging mode.
5. Once you get the Developer options then navigate to Settings Menu and check USB Debugging box.
6. Wait for few seconds to get the procedure done.
7. Look for “RUN” file into the extracted (Impactor) folder and double click on it.
8. Now you get the following window as shown below.
9. Press Enter to root your Samsung Galaxy S4 ZOOM.
10. You will get a notification pop up box, here just tap “OK” to begin the rooting process.
11. Wait for the process to get completed. On completion just reboot your cell phone.
Congrats you have successfully rooted your Samsung Galaxy S4 ZOOM. To check whether it is rooted in right way or not, a user can open up App Drawer and can check SuperUser application installation there.
[ -
kakuk100
őstag
Szia!
Nekem is volt Z-m, de valahogy nem jött be. Hamar túladtam rajta.Nem is tudom miért lett a Zoom is S4, bár mindent tud amit az S4 is tud.Van S 4-em is, de én valahogy jobban megszerettem a Zoom-ot mint az S4 et.
A T.nél kapható lesz, bár én nem szoktam soha szolgáltatós telefont venni különböző okok miatt. Az ára úgy tudom nagyjából az S4 minivel hasonló. +- 120 e. körül van. -
kakuk100
őstag
-
kakuk100
őstag
A gyári garancia a Samsungnál én úgy tudom 2 év. Szerintem nem rontották direkt el a tesztet csak nem állították be megfelelően. Általános mód nem mindenre jó. Rengeteg beállítási lehetőség van. Ki kell tapasztalni melyik mire jó, de le is van írva a használatiba amit a Samsung oldaláról lehet letölteni. Nagyon jó és részletes.
-
kakuk100
őstag
Nem kell vele törődni, hogy ki mit ír.Csak jár a szájuk. Az se tudják mi az amiről véleményt mondanak. A legtöbben még csak nem is látták a telefont. Az emberek már csak ilyenek. Szajkózzák azt amit mások. Én azt csinálom, hogy nem foglalkozom vele.A tesztekben készült képeket beállítás nélkül csinálták. Akiknek van ez a telcsijük azok mindenki meg van vele elégedve. Én tegnap csináltam egy pár képet egy családi ebéden és mindenkinek tetszett. Ez a lényeg. Nekem legalább is.
-
kakuk100
őstag
Még szerencse.Én még csak nappali videót csináltam.Biztos ezért nem vettem észre. Letöltötted a részletes használati leírást? Azt kéne átolvasni hátha van megoldás. Én most a fotózást tanulmányozom.Elég sokféle beállítási lehetőség van. Ki kell tapasztalni mire melyik a legjobb.Elég régen nem adtak ki hozzá új Rom-ot. Lehet, hogy dolgoznak valami nagy dobáson.
-
kakuk100
őstag
válasz
Quasi_modo #356 üzenetére
A 1020 topikja sem pörög egy ideje.Majd ha már meg lehet venni biztosan beindul.Bár ki tudja. Előre semmi sem biztos. A 1020 is csak egy réteget érdekel akiknek fontos a fotózás. A W. telefonok nem mennek nagyon. A HTC most hagyta abba a W. telcsik gyártását. A többség Android párti.
-
kakuk100
őstag
válasz
Quasi_modo #353 üzenetére
Biztos így van, de még hivatalosan nem jelent meg itthon. Lesznek többen is akiket érdekelni fog. Én nagyon megszerettem, és remélem nem maradok ezzel egyedül.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Nem tud valaki ehhez a telefonhoz Root-ot? -
kakuk100
őstag
válasz
Cyberpunk #130 üzenetére
Én is általánosságba beszéltem.Nem is tudtam, hogy van ez a telefon. Véletlenül láttam meg egy ismerős boltban.Nekem tetszik és nem csinál egyáltalán rossz képeket. Persze csinálhatna jobbat is, de nincs olyan kamerás telefon ami nem csinálhatna még jobb képeket.Ha jobban megnézed nem is annyira rosszak azok a képek.
-
kakuk100
őstag
válasz
Ricsko :D #11 üzenetére
Azt hiszem a sok hülyébe te is beletartozol sok mással együtt akik nem is látták még a telefont, csak szajkózzák a mások véleményét.Képtelenek megemészteni ha valami új, más mit a megszokott. Én, mivel több hete használom állíthatom, hogy jó a fogása, jó mint telefon és elég jó mint kamera is. Szinte mindent tud amit a normál S4 is tud, és a kamera is jól működik ha kellően be van állítva.Ócsároljátok csak tovább. Senkit nem érdekel. Remélem aki közelebbről megnézi az meg is veszi és nem fogja megbánni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest