- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
Hát nem semmi amit csinálnak veled. Meg vagyok nyugodva, hogy külföldön se állnak a szervizek a helyzet magaslatán, bár itthon a Samsung szervizre egyenlőre semmi rosszat nem mondhatok.Csak jó tapasztalatom van eddig.
Remélem holnap kapsz egy hibátlan telcsit. Nagyon várom a beszámolódat !!! -
kakuk100
őstag
válasz
herdsman83 #777 üzenetére
Szia! Szerintem meg fogod szokni. Én pont a fogását szerettem meg először. Olyan jól meg lehetett markolni. Ha veszel hozzá eredeti Flip tokot ahhoz van kameravédő. Nem olcsó, de megéri.Különben védve van a kamera, de a védő persze biztosabb. Ha kész a frissítés állítsd be a kamerát, hogy ha fényképezni akarsz csak fókuszálni kelljen. Én tanácsolnám, hogy a Samsung oldaláról töltsd le a használatit. Érdemes elolvasni főleg a fotózással kapcsolatos dolgokat.
Sok sikert! -
kakuk100
őstag
Igen, én is tartom a frontot, csak nem kolléga vagyok hanem kolléganő. Megszerettem ezt a telefont, de nagyon.Nem csak a fotózás miatt, hanem mert mint telefon is jól működik. hito kolléga beszerzett egy Nokia 1020-at is, de majd meglátja, hogy nincs olyan nagy különbség a két telefon között fotózásilag. Nekem is van 1020 is kaptam a családtól és ezért merem állítani.Kicsit túlozzák amit a 1020 ról írnak szerintem.
Az a baj, hogy sokan támaszkodnak a MA tesztre pedig mi tudjuk, hogy ebben az esetben nem a valóságos fotótudást írta meg.
Van már valami fejlemény az ügyedben? -
kakuk100
őstag
válasz
Ükshaaval[!] #763 üzenetére
Szia!
Ne haragudj, de mit értesz a nyílt teszt készülék alatt, és mit azon, hogy lesz ebből még normális is?
Ne a megjelent teszteket vedd figyelembe ha akarsz tudni valamit a Zoom-rol, mert a tesztek nem a valóságot tükrözik. Azokat a képeket nézd meg amiket mi csináltunk. Aztán mondjál véleményt ha akarsz.
Nekem pl. van Nokia 1020-am is, de a Zoom ot semmiért se adnám. -
kakuk100
őstag
Nyugi-nyugi biztos lesz a Zoomra is csak nem azonnal. A Zoom is S4 biztos megkapja, de nem kell idegeskedni mert semmi különös nincs pl. a 4.3 ba se. Én feltettem az S4 re azért merem mondani.
Különben is a Zoom főleg fotózásra van kihegyezve. Mi van a 4.4.be ami olyan fontos neked? -
kakuk100
őstag
Ne mondj látatlanba ilyet, ha még is így lesz gretzky77 átveszi tőled. Elküldöd neki utánvétel és veszel egy másikat. Minden megoldható. Persze belinkelheted a képet.
rizso: Nagyon sajnálom, hogy így jártál, de ha visszaadják a pénzt és veszel egy másikat ( remélem) akkor a végén még is Te fogsz nyerni. Minden rosszba van valami jó.
-
-
kakuk100
őstag
Elküldtem email-be. Nem lett túl jó mert siettem, de talán a lényeg látszik.
-
kakuk100
őstag
Megjött a Flip tokom. Nagyon klassz. Külön kameravédő is van hozzá amire rá lehet tenni egy olyan kis fonalat mint amilyen a csuklópántokon is van. Egyik vége a kameravédőn másik vége a telefonon a csuklópánton. Így ha leveszed fotózásnál akkor sem veszik el. Az is jó, hogy ez a tok a kijelzőt is védi.
-
kakuk100
őstag
Jó neked, hogy megjött az állványod. Én Angliából rendeltem a tokot 13 GBP ért postaköltséggel együtt és most már végleg lemondtam róla és az Ebay-ről is.Remélem meglesz a Zoomod a héten. Éppen ideje lenne már.Majd drukkolunk Neked.Talán olvastad, hogy sikerült a többieknek is feltenni az új Romot az új kameraszoftverrel.Teljes siker.A laptop biztosan hamarabb elkészül.
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #706 üzenetére
Elnézést ha félrevezettelek, hogy nem kell nett. Nem volt tudatos. Én nem vettem észre, hogy csatlakozott volna a nett-re csak ezért volt. Az a fontos hogy végre sikerült mindkettőtöknek.Nem volt elsőre egy kis dolog. Gratula hozzá.
Remélem rizsonak is meglesz a telcsije minél hamarabb. -
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #694 üzenetére
Látom nem olvastad el alaposan a leírást. A telefon beállítását az egyebekre teszed-eszköz névjegye -megnyitod majd a build szára 7x koppintsz egymás után, Ekkor az egyebekbe lesz egy Fejlesztői Beállítások menüpontod. Azt megnyitod és kipipálod az USB Hibakeresést és kilépsz. Csatlakoztatod a telefont a géphez és elindítod a Kingot a gépeden. Végig futtatod majd mikor beáll a rootra azt is okézod és a telefonon is le-okézod a kiírást. Minden részletesen le van írva:
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #688 üzenetére
Szia!
Letöltöd a romot ami egy kicsit lassú, de ki lehet bírni. Utána kibontod és tarba teszed és betallózod a PDA-be és start.Ne felejtsd el a telefont Download módba tenni. Ha kész újraindul a telcsi. Remélhetőleg az új kameraszoftverrel. Utána nem kell semmit csinálni. Készen van. Ha rootolni si akarod akkor amit tegnap leírtam a Kingoval lehet. Én már 2 szer is megcsináltam mert valamit elszúrtam és újra kellett telepíteni a Romot és a Kingot is.Könnyű megcsinálni és működik.
Ne felejts el gyári visszaállítást vagy Wipe faktori resetet megcsinálni a Rom feltevése előtt, hogy tiszta lappal induljon az új rom. -
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #672 üzenetére
Ezzel:
Kingo root a neve. Sajnos nem tudtam belinkelni. Valamiért ezen a gépen nem megy, de a A Samsung S4 mini topikban van a 2932 hozzászólásban. Nagyon egyszerű. ha megvan majd segítek ha nem megy.
A rootolás ismertetése:
1.Fejlesztői mód bekapcsolása, USB hibakeresés aktiválása melett!**
/Ha nem tudod mi is ez és hogy kell bekapcsolni akkor olvasd el a topik végét!/
2.Csatlakoztasd a készüléket a számítógéphez.
3.Futtasd az .exe fájlt és várj feltelepíti a drivereket.
4.Kattints a ROOTra és használd egészséggel a rootold készüléked!NEM NÖVEL SEMMIFÉLE SZÁMLÁLÓT, A STÁTUSZ IS MARAD "GYÁRI" DE AZ ESETLEGES PROGRAMBEAVATKOZÁSOK UTÁN ÁTMEHET "EGYEDI"-BE, AMI VISZONT NEM VON SEMMIFÉLE PROBLÉMÁT MAGA UTÁN.
-
kakuk100
őstag
Elfelejtettem írni hogy jó gyors a Rom és van benne XEH product cód is.
-
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #665 üzenetére
Nekem FCGIO2. Azért nem frissít mert rootolva van a telefon. Lehet hogy ha az Odexet felteszed jó lesz.Nézd meg utána a szoftvert,ha nem, akkor az XXUAMI3 kell. Le lehet tölteni a Sammobile-ról.
C101XWUAMI3_C101OXXAMI2_SEB.zip | 898.7 MB
Én Kiest soha nem használok. Szerintem egy rakás.......Nincs is fent e gépemen. Az Odin mindenre jó. -
kakuk100
őstag
Te úgy írtad, hogy nem vagy kezdő ha jól emlékszem az androidba, de mindegy. Igen nagyon nehéz úgy leírni valamit hogy a másik semmit nem ért hozzá és megértse.Azért írtam ha valami nem tiszta szóljatok.Arról nem is beszélve, hogy a Sima S4 első oldalán is sok fontosat el lehet olvasni. A cs mappát, csak a cs mappát kell bemásolni a System mappába. Ha a cs mappát megnyitod ott kell lenni a XEH pr. kódnak és egy jopár másnak is de az nem érdekes. Az egész cs mappát be kell másolni a systembe és restart. Utána Ha letöltöd a CSC alkalmazást a plyről, avval meg tudod nézni, hogy XEH re állt a pr.kód.Rootolni kell. Ha nem akkor XEH re kell állítani és instalálni. Ilyenkor újraindul a telefon. és átáll a XEH re.Az nem érdekes, hogy cs mappába unknown van írva. Nekem is az van. Nincs különösebb jelentősége.
-
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #646 üzenetére
Sziasztok! Olvasom, hogy mindenféle problémátok van. Nem értem, hogy nektek miért nem az új kameraszoftver van mert nekem ugyan ez a rom van fent. Esetleg talán meg kéne próbálni az odexet hátha azzal bejön az új kamera szoftver.
1.-Tehát-Wipe data factori reset Nem szabad kihagyni, mert az új rom csak akkor működik jól ha előtte
van reset.
2 .Odin PDA ba a Rom
3.Odin Phone-Modem felrakása után nézd meg milyen kamera szoftver van a telcsin. Hátha már az új és csak akkor tedd fel a kamera szoftver ha még a régi van.
4.PDA-Ba a Kamera. Persze mindegyik tar fájlként kerüljön tallózásra. Én a WinRaR-al bontom ki.
5 Cs-be a cs de ez nem fontos mert be lehet tenni a XEH product kódot később ha a Rom jól működik.
Különben a PDA-n is le van írva hogy hogy kell csinálni a telepítést
A Sammobile-on az új szoftverek mind Dél-Amerikai és Ázsiai. Esetleg régebbiben van Európai.
Sok sikert!!!! -
kakuk100
őstag
Vigyázz ez nem több fájlos. Egy fájlos csak ki van szedve belőle külön a modem meg stb gondolom a rootolás miatt. Viszont pit fájl nincs hozzá. Ha csak a Deodexet felteszed és a többit nem akkor is működik rendesen.A Deodex egy Zip fájl és ha megnyitod csak egy tar fájl van benne az XDA-n. és a többit külön kell letölteni és mindegyik tartalmaz egy tar fájlt.Én külön tettem fel és jó lett, de mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #628 üzenetére
Azért írtam, hogy külön tegyed mert ez a rom 1 fájlos és nem négy. Lehet, hogy egybe is fel lehet tenni, de én biztosabbnak gondolom külön külön. Az egész kb. 15 perc.A Deodexet tedd fel, ha kész utána a modemet majd a Camerát és legutoljára a cs-t. Így biztosan jó lesz.Mindig várd meg míg újraindul a telefon akkor kikapcs és jön a következő.
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #619 üzenetére
Az hogy orosz a rom nem jelent semmit.1 Rom több országnak is szól nem csak egynek. Te átállítod magyar nyelvre é kész. Az Odinba a PDA hoz tallózod be. Letöltő módba teszed a telefont. Kikapcsolva Hangerő gomb le bekapcsoló és home gomb egyszerre nyomásával download módba teszed és így kapcsolod össze az Odinnal. A Modemet külön tedd fel. Azt a Phonehoz tallózod be és a kamerát is külön az is a PDA hoz. A CS be vannak a prouct kódok /országkódok/ azt is külön a CS hez tallózd be.A XEH az a független magyar product kód, majd azt kellene beállítani de nem fontos.
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #614 üzenetére
Persze a romba van magyar nyelv. A Zip fájlt kell tar fájlá alakítani és betallózni a PDA ba az Odinba, ha tar fájlba van akkor csak be kell tallózni. Én a Cs-t nem tettem fel. Egy XEH Cs tettem be, de te ne komplikáld. Tedd be az orosz cs-t és majd utána kiválasztod a XEH-t A Deodexet töltsd le. A appjaidat mentsed előtte, mert nem árt egy gyári visszaállítás, vagy a wipe data factori reset ami mindent töröl csak memkarit nem. hogy tiszta lapra kerüljön az új rom. Remélem érthető voltam.
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #604 üzenetére
Sajnos recoveryből nem lehet. Odin-al tudod telepíteni Tar fájl ként, és betallózod a PDA ba és start, de akkor már jobb az egész romot és a modemet is egyformára telepíteni XXUAMG2-re. Szerintem legalább is. Ez a Rom az XDA-n rootolva van.Így még több fontos apk- tudsz használni.
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #601 üzenetére
Elnézést, hogy én válaszolok.Beütöd a *#1234# és akkor kiírja hogy milyen szoftver és milyen kamera szoftver van a telcsiden. Az hogy miben jobb vagy nem, azt csak saját maga tudja mindenki eldönteni.Talán az újabb jobb. Csak a kamera szoftvert az XDA ról tudod letölteni.
-
kakuk100
őstag
Igen, de a Root Exprorert is le kell tölteni a playről mert abba kell berakni a cs apk-t a magyar XEH product kóddal ha nincs a romba.A Deodexet töltsd le az XDA rol ne az odexet.
Örülök, hogy kezd világosodni. Nem bonyolult csak annak tűnik. 10-diknél már csukott szemmel is megcsinálod. -
kakuk100
őstag
Igen jobban izgulok mint Te. A független magyar product kód a XEH. ha nincs benne a rom ba akkor kell letölteni a Root Exp. fájlkezelőt és annak a Sytem mappájába beletenni. A cs az a fájl ami a product-kódokat tartalmazza. Nekem megvan és csak a XEH van benne. Majd elküldöm ha kész vagy. Ide nem tudom betenni. Kell az email.
-
-
kakuk100
őstag
Nem tudom meg kell nézni a sammobile-n, mert én csak root-olt Romot akarok feltenni és sajnos az XDA-nem nem csináltak még új root-ot.Szerintem ez a legújabb mert én feltettem egy még újabb Romot és abba is ugyan ez a kamera szoftver volt. rizso is nem rég frissített és neki is ez van benne.
-
kakuk100
őstag
Örülök, hogy meggondoltad magad.Érdekes, hogy a Sony nekem se jött be. Megvan a sima S4 és a Lumia 1020 is, de a Zoom a kedvenc nálam.
rizso ne legyél elkeseredve. Reméljük kapsz egy új telcsit. Mindent amit kell kicserélnek benne. Lehet, hogy csak az alkatrészekre kell várni.Hátha meglesz a héten.
-
kakuk100
őstag
Persze nem mondtam komolyan, csak annyira védted mikor mások bántották.Megértem aki ilyen sűrűn váltogatja a telcsijét, de én ezt annyira megszerettem, hogy egyenlőre nem adom el. Talán a sima S4 et vagy az S4 minit inkább. Mielőtt szörnyülködnél mind a kettőt kaptam nem vettem.
-
kakuk100
őstag
Igen, mert e Zoom szoftvere viszonylag jól sikerült.Azért kíváncsiságból feltettem a legújabbat az MI4 et, de semmi újat nem találtam benne és visszaraktam a régit ami rootolva van. Ráadásul annak is ugyan az a Kamera szoftvere.Én is régi Androidos vagyok. Volt Galaxy 1-2-3-4 em és most a Zoom is. Én szeretek romolgatni kíváncsiságból főleg főzött romokkal amikben sokkal több érdekes apk van és sokszor szebb ikonok mint a gyári szoftverbe. Most már én is kezdek leállni, és ha minden jól megy a telefonon nem csereberélek csak ha valami fontos vagy kihagyhatatlan dolog jelenik meg, de ez sajnos nem jellemző. Azért most is cseréltem pár ikont és a billentyűzetet, mert a gyári ikonok nem nagyon tetszenek és már unalmasak is.
-
kakuk100
őstag
Nekem is van 2-es a végén csak a múltkor lemaradt,de javítottam.Úgy sem fogsz tudni megnyugodni amíg nem tüntetik el a porosodást akár látszik akár nem. A tudat az nagyon erős. Reméljük,hogy jól megcsinálják, hogy nem fog többet porosodni. Én is ilyen vagyok. Mindig furkál a tudat ha valami nincs rendben a telcsimen. Pl.akár milyen romot teszek fel rá, csak akkor hagyom fent ha XEH re tudom állítani a pr. kódot.
-
kakuk100
őstag
-
kakuk100
őstag
Többféle tok is van, de egyik sem védi a kamerát. Az mindegyikből kilóg hátul.Talán csak egy kameravédő is elég lenne ha lehet olyat kapni, Én még nem láttam, de talán az Ebay en van.Nekem egy olyan tokom van most amibe be tudom dugni teljesen. A kamera is belefér. Van egy ötletem. A fényképező gépekhez van olyan tok amibe be kell dugni az egész készüléket ráhajtani a tetejét. Az talán az jó lenne neked. Nem cipzáros és belefér a zsebedbe mint egy pénztárca. A zsebe hordás csupaszon nem túl előnyös a telefonnak ezt biztosan Te is tudod.
-
kakuk100
őstag
Igen most már értem. Megnéztem az enyémet nagyítóval, de szerencsére nincs ilyen. Próbálj erőt gyűjteni és elmenni a szervize, mert mást úgyse tudsz csinálni, és utána ha megcsinálták tényleg vegyél rá tokot. Én is tokba tartom. Elfelejtettem, hogy Te nem élsz itthon. Nem kell sokat magyarázni. Ezt a képet nyomtasd ki és mutasd meg nekik. Biztos látni fogják,hogy mi a bibi. Ott nem megy ki címre a Samsung szerviz?
-
kakuk100
őstag
Szia! Én éjszaka alszom, de azért majd megpróbálok csinálni egy képet későn este itt a házunk előtt villanyfénynél. Az jó lesz? Sajnos én nem vagyok egy nagy fotós. Nem értem ezt a porosodást. Hol lehet megnézni, hogy porosodik e? Én eddig nem vettem észre semmit. Ha nálad porosodik akkor gondolom valahol nem zár rendesen ott ahol zárnia kéne. Érdemes bevinni a szervizbe vagy kihívni a szervizest, hogy megnézze. Biztos van rá megoldás. Ne ess kétségbe.
-
kakuk100
őstag
Mi van veletek? Nagyon el vagytok tűnve!
-
kakuk100
őstag
válasz
frikfrak #470 üzenetére
Csak rendelni lehet, odamenni és megvenni nem?
Olyan pipa vagyok. Rendeltem az Ebay-ről egy klassz tokot és nem kaptam meg, pedig már több mint 2 hete rendeltem. Eddig minden megjött pár nap alatt de most talán átráztak. Többé nem rendelek semmit csak ha lehet utólag fizetni. -
kakuk100
őstag
Szia rizso!
Lennél olyan kedves és Te is megmondanád milyen szoftvere van a kamerádnak? Te csináltad azt a sünikés képet ami a másik fórumba lett bemutatva? Fantasztikus az a kép. Nekem nagyon tetszik. Gondolom nem vagyok egyedül ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest