- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
SG3rg0 #44847 üzenetére
Akkor válaszd a gyengébb S4 -t de mindenképp legyen rajta gyári garancia, mert ha pl. 1 éven belül esetleg beég a kijelző akkor a bolti garancia ezt biztosan nem fogja cserélni
míg a gyári prémium garancia házhoz jön és 10 perc alatt kicserélik ingyen !
(#44848) kali
Persze ezt tudom, de gondolom dominóban vásárolná meg
töröltem én is.
Köszi
-
-
w333
félisten
Na nekem is megjött a telefonom ... Link
Feleségem továbbra is S4 i9506 -al nyomja szóval itt is leszek !
-
w333
félisten
Akku eddig elég jó ... Wifi + LTE 3 óra kijelző és még van 45% !
-
w333
félisten
válasz
adequate_cou #44136 üzenetére
A GLS áttetsző fóliában volt a külső akku is
És igen, ennyiért tényleg ajándék volt
örülök hogy láttad !
-
w333
félisten
válasz
laca7909af #44128 üzenetére
Persze hogy rákérdeztem ... a válasz annyi volt hogy ő nem is tud ilyesmiről és hívjam az ügyfélszolgálatot, a fóliázott GLS csomagban csak a telefon + a sim kártya + a megrendelés papírjai voltak !
Ügyfélszolgálat azt mondta hogy 14 nap után kapom meg ... ere ma jött egy SMS hogy a "futár a csomagot átvette és még a mai napon kiszállítja" azóta is jön
Szóval most nem értem mi történik, a megrendelési szám ugyan az, létezik hogy elküldték még 1X a telefont vagy ez már a külső akku lesz
(#44130) taky023
Mázlista ... nálam azt sem tudták hogy van ilyen akció
-
w333
félisten
válasz
laca7909af #44120 üzenetére
Épp azt írtam hogy még nem ... és ezt az üzenetet kaptam !
-
w333
félisten
válasz
laca7909af #44108 üzenetére
Ma kapott párom egy ilyen üzenetet : "Xyz" számú rendelését a kiszállító futár megkapta, a kiszállítás a mai napon megtörténik T-Mobile Webshop
De nem jött semmi, akkor most mi van ?
-
w333
félisten
válasz
laca7909af #44102 üzenetére
Köszi ... egy közeli Telekom -s üzletbe kértem
-
w333
félisten
Na átvettem a telefont ... minden nagyon f*sza i9506 -s !
Egyből frissült is a 4.4.2 -re akku nagyon jól bírja talán 46% -ról 2 órán keresztül nyomkodtam frissítés + belaktam 16 % -ra merült
Külső akkut nem kaptam, ügyfélszolgálat azt mondta hogy ha 14 napon belül nem küldöm vissza a telefont akkor fog jönni a külső akku és ugyan ott vehetem át ahol a telefont is átvettem, majd SMS -ben értesítenek róla mikor mehetek érte !
Most nincs itt a telefon párom elvitte magával, de minden kérdésre szívesen válaszolok !
-
w333
félisten
Most kaptam 2 emailt hogy ...
1. A telekomtol : a "futár kiszállításra átvette" !
2. GLS -től : hogy 12-15 óra között megérkezik a telefon
-
w333
félisten
válasz
trueblue11 #43751 üzenetére
Nekem elvileg hétfő ...
-
w333
félisten
válasz
FrankMonzano #43625 üzenetére
Nem nekem lesz (feleségemnek) ... és még szállítás alatt van !
Persze ez olyan mintha az enyém is lenne, majd beszámolok hogy milyen !
-
w333
félisten
válasz
PowerBuldog #43603 üzenetére
Viccelsz ... Telekomnál 50 ezerért rendeltem 2 év prémium garanciával !
-
w333
félisten
Én is beléptem a klubba ... fél áron nem hagyhattam ki
Ahogyan gondolom sokan mások sem
-
w333
félisten
válasz
Parallaxis #21244 üzenetére
Különben szerintem csúnyán kb. jövőre a második negyedévben fordulni fog a kocka és az Apple, Sony és az LG is befogja előzni a Samsungot ...
Lehet hogy ez most egy kicsit durván hangzik, de szerintem ez így lesz ! -
w333
félisten
válasz
nggabi #21228 üzenetére
Pont úgy beszéltek már róla mint ha iOS futna a telefonon ...
Nem tudom mit nem lehet azon felfogni hogy az Android egy nyílt forráskódú operációs rendszer, képzeljétek csak el ha a PC -s Linuxot így korlátoznák akkor mi lenneén nagyon nem értek egyet a Samsung mentalitásával, úgy érzem kicsit kezdenek "Almásodni" !
Nem feszültséget akarok ezzel, de sajnos ezek a tények ...
-
w333
félisten
válasz
mgTerminator #21079 üzenetére
Első kép nagyon szép, de mekkora egy benzintemető az a Dodge
-
w333
félisten
válasz
Valaki1234 #20920 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom, nem nagyon foglalkoztam ilyenekkel ...
De biztos lesz valaki, aki majd leírja neked(#20922) Gizmo94
+1 és pont most jutott eszembe ... de csak 2 hónapig volt meg az S3 LTE
-
w333
félisten
válasz
Valaki1234 #20918 üzenetére
Igen !
különben régen is volt ilyen számláló de azt különböző megoldásokkal le lehetett nullázni, ezzel a KNOX -al már egy új számláló került a telefonba amit már nem lehet sehogy sem nullázni
-
w333
félisten
Tehát akkor a korlátozás, a gyári romokra nem érvényes ?
Gondolom akkor egy régebbi gyári romot is vissza lehet rakni !(#20871) kali
Magyarul ha egy olyan gyári romot telepít valaki amiben nincs benne ez a korlátozás csak akkor ugrik a számláló ?
(#20872) kecsetihunor
Jah most már értem köszi !
-
w333
félisten
válasz
kecsetihunor #20866 üzenetére
A 4.3 -ról visszatértél a 4.2.2 -re, akkor már ugrott is egyet a számláló
-
w333
félisten
Persze ez érthető hogy valamilyen szinten a biztonság a legfontosabb, de szerintem a korlátozás előtt is elég biztonságos volt, nem értem azóta mi változott ? egy kicsit most nagyon túlzásba vitték a dolgokat és "átestek a ló túloldalára" akkor ezek szerint a root / főzött romok / ubuntu touch -t is el lehet felejteni
Szerintem túl sokat jártak ők az Apple -el a bíróságra és valahogy rájuk ragadt ez a mentalitás, ennyi erővel akár az Apple -val is leszerződhetne és iOS -t pakolhatna a telefonjaira, de persze viccet félretéve azért ez egy kicsit övön aluli húzás volt ...
akiknek még csak nem is samsung telefonja van, tehát nem is érinti őket a változás, azoknak maximum önigazlásra jó
Én nem ezért írom hogy "önigazolásom" legyen, hanem azért mert ki tudja lehet hogy a következő telefonom pl. Samsung lesz, volt már S3 LTE is ! de hogy most ezeket a korlátozásokat behozták, lehet hogy inkább már egy kicsit mellőzni fogom a Samsungot, pedig semmi bajom nincs velük, de ez a korlátozás egy kicsit nálam is kiverte a biztosítékot ...
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest