Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Hol érdemes erre a telefonra komplett hàzat venni?Nézegettem az ebay-en,màr 3e Ft-tòl van,de nem tudom -csak sejtem-,hogy mennyire passzolnak az illesztések?
Érdemes azokbòl venni?
Làttam 5e Ft-ért is -szintén az ebay-en,from China- "OEM"-nek írt full hàzat.Az mennyire lehet tényleg "oem"?Vagy csak egy jò minőségű utàngyàrtott?Kijelző+érintő.Ebből is kellene.Akinek van tapasztalata kérem írja meg,hogy van-e làthatò különbség a 18e Ft-os ebay-es kijelző és a gyàri kijelző között.
Töltő.Ilyen is kellene.Nézegettem itt a hardverapròn.Talàltam egy vezeték nélkülit -gyàrinak írja az eladò-,megéri a 6e Ft-ot?
Ha vezetékes írtok inkàbb honnan lenne érdemes venni?Csak gyàri töltőt vennék,utàngyàrtott kizàrt.Átolvasam az összefoglalòt -igen összerakott!- és felmerült még egy pàr kérdés (nem szeretném több hozzàszòlàsban megkérdezni).
Rom.Van-e olyan főzött rom ami ajànlott erre a telefonra?Melyiket hasznàljàtok a legtöbben?
Vmint mire hasznàlhatò az a "PhilZ Touch CWM Advanced Edition"?
Làttam nem tiltott a root téma,ezért kérdezem.Vettem egy betört kijelzős s4-et (9505),ehhez kellenének a dolgok,bàr gondoltam màr arra is,hogy keresnem kellene egy alaplap hibàs telefont és csak az alaplapot kellene kicserélni,ekkor kikerülném ezt a több helyről,több mindent rendelős procedùràt.
?
A vàlaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest