Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

Sziasztok!

Hol érdemes erre a telefonra komplett hàzat venni?Nézegettem az ebay-en,màr 3e Ft-tòl van,de nem tudom -csak sejtem-,hogy mennyire passzolnak az illesztések?
    Érdemes azokbòl venni?
    Làttam 5e Ft-ért is -szintén az ebay-en,from China- "OEM"-nek írt full hàzat.Az mennyire lehet tényleg "oem"?Vagy csak egy jò minőségű utàngyàrtott?

Kijelző+érintő.Ebből is kellene.Akinek van tapasztalata kérem írja meg,hogy van-e làthatò különbség a 18e Ft-os ebay-es kijelző és a gyàri kijelző között.

Töltő.Ilyen is kellene.Nézegettem itt a hardverapròn.Talàltam egy vezeték nélkülit -gyàrinak írja az eladò-,megéri a 6e Ft-ot?
    Ha vezetékes írtok inkàbb honnan lenne érdemes venni?Csak gyàri töltőt vennék,utàngyàrtott kizàrt.

Átolvasam az összefoglalòt -igen összerakott!- és felmerült még egy pàr kérdés (nem szeretném több hozzàszòlàsban megkérdezni).
    Rom.Van-e olyan főzött rom ami ajànlott erre a telefonra?Melyiket hasznàljàtok a legtöbben?
    Vmint mire hasznàlhatò az a "PhilZ Touch CWM Advanced Edition"?
    Làttam nem tiltott a root téma,ezért kérdezem.

Vettem egy betört kijelzős s4-et (9505),ehhez kellenének a dolgok,bàr gondoltam màr arra is,hogy keresnem kellene egy alaplap hibàs telefont és csak az alaplapot kellene kicserélni,ekkor kikerülném ezt a több helyről,több mindent rendelős procedùràt.

?

A vàlaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák