Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Schizoka #43675 üzenetére
Ne haragudj, de nem igazán értelek. 20-25 ember (= kb. 1 óra várakozás).. ezt csak egyszer kell kivárnod és örülhetsz. Én kb. 2-4 hetente várok kb. ennyit a Westendben lévő OTP-ben, mert már csak ott van nyitva, miután az én munkaidőm véget ért. És ha szükséges, igen, kivárom azt az időt, pedig nem két-három évente egyszer, hanem havonta egyszer-kétszer kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Honor Magic V2 - origami
- MIUI / HyperOS topik
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Most már hivatalos, hogy mozifilm készül az Elden Ringből
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest