Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- MWC 2025: Ahova lépek, Snapdragon Elite terem
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
Kedves Fórumtárs!
Nem akarok vitát generálni, de nem kellene riogatni a fórumra látogató új embereket ezzel a "gyors merülés S4 mini szériahiba" állítással. Nem szériahiba, hanem egyedi, keveseknél előforduló hiba, aminek még nem jött rá senki az okára.
Nekem a gyári 4.2.2-vel sem volt rossz a készenléti merülés, de mióta OTA! frissítettem 4.4.2-re még jobb lett és az üzemideje is megnőtt. Ha visszaolvasol, rajtam kívül többen is megírták ugyan ezt a tapasztalatot, hogy nincs éjszaka nagy merülés és a 4.4.2 feltétele után még javult is az akku idő.
Nekem már több okostelefonom volt, szerintem az S4 mini a gyári szoftverrel is nagyon jól muzsikál, jobban, mint sok más telefon. Nyilván egy Acef féle kitisztított ROM-mal még jobb, de hát ahhoz root kellene, az meg nekem KNOX miatt garanciavesztés lenne, amit nem lehet, mert céges a telefon.Szóval nem szeretném, ha ebből vita lenne itt a fórumon, de nem lehet kategórikusan kijelenteni, hogy a nálad tapasztalt merülési probléma szériahiba lenne, mert sokkal több az a készülék, amelynél nem jelentkezik, mint aminél igen. A környezetemben 4 db S4 mini van az enyémen kívül és egyik sem produkálja ezt, no meg itt a fórumon is többen megerősítették, hogy nekik sem.
Sajnálatos, hogy a tiéd nem egy sikeres példány. -
kutitomi73
aktív tag
Bocs hogy valakinek nem fog tetszeni ez amit írok:
Sok éve léptem be az Android világába ( ZTE BLADE ). Sok telefont ROOTOLTAM+ tettem rá másik Rom-ot!!!Egy hónapja elkalandoztam a WP világába 4 hónapig .Ott egyszer sem találkoztam ilyen gondokkal ( lassúság,akku idő stb... ) Úgy érzem vissza kell mennem mert beleuntam a " mókolásokba"!!! Erről nem Ti tehettek hanem a gyártók ,hogy ennyi pénzért, amennyiért a telókat vesszük ( és az lehet bármilyen ANDROID-os márka ) ilyenekkel kell foglalkozni hogy kielégítsük az igényeinket ( nem csak telefonálás és sms,mert ha arra kellene akkor nem vennénk okos telefont) Emelem kalapom akik azzal foglalkoznak hogy jobb legyen az android felhasználóknak!!Nekik kellene ott dolgozni ahol ezeket az Android rendszereket jóvá hagyják!!
Búcsúzom és sok sikert mindenkinek!
Nem fikázni akarom az Androidot., hanem elegem lett a házi mókányolásokból!!!Köszönök mindenkinek minden segítséget és remélem hamar el tudom adni a telefonomat!!!
Acef neked külön köszönök mindent és sok sikert kívánok!!!! -
zalcsika
csendes tag
Nem csak telenorosok. Az enyém független és ugyanezt produkálja, ha lesz egyszer időd olvasd el visszamenőleg a hozzászólásaimat. A verzió egyébként I9195XXUBML4 .Az enyém is 3%/h, akármit csinálok. Acef tippjei sem segítettek, újraraktam a stock romot kétszer, mindent letiltottam, gyakorlatilag le volt butítva a telefon egy 3210-es nokiára, de semmi változás. Vannak custom romok amikkel állítólag megszűnik ez az aberrált merülés, de ha felrakom akkor ugrik a garanciája a telefonnak. Nem túl korrekt alku..
Nálam is ugyanez volt a telemaxal, állítólag ez így korrekt fogyasztás. Ha Samsunggal jutsz valamire azért tájékoztass. -
Acef
addikt
Hmmm
Kizártál mindent, egy dolog maradt, a rom.
- mentések
- Odin / UBNB3 Telenor 4.2.2 (a samutól nagyon lassan jön le. Küldj gmail címet, elküldom a stock UBNB3-at)
ezt már ismered:
- alapbeállítások
- root nélkül is tiltható ..
- minden este töltsd
- továbbra is 2-3 naponta restartA fenti megoldja.
Volt már ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ukrajnai háború
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest