Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zol555

újonc

válasz zalcsika #8178 üzenetére

Szia Zalcsika!

Én is minden kipróbáltam már ahogy te is,de semmi változás.

Alábbiakban a Samsung válasza panaszos levelemre. :(
    Most erre mit mondjak?Nem is a panaszomra válaszoltak.

"Köszönettel vettük megkeresését, mellyel lehetőséget biztosított nekünk arra, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtsunk az ügyében.

Levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a készenléti idő meghatározása egységes normáknak megfelelően történik. Ennek célja, hogy típustól és márkától függetlenül van lehetőség a készülékek azonos körülmények között történő összehasonlítására.
    A készenléti üzemmód áramfogyasztását az olyan tényezők mint: a jelerősség, az adatforgalom mennyisége, a tartózkodási hely, a hálózat típusa, a cellák közötti mozgás, valamit az egyéni beállítások, erősen befolyásolják.
    Tekintettel a fentiekre, a mobiltelefonok készenléti idejét csak szabályozott kísérleti feltételek között lehet összehasonlítani. Amikor a telefont életszerű vagyis a rendeltetésére szánt körülmények között használják, a tényleges készenléti idő lényegesen rövidebb lehet, mivel jelentős mértékben függ a fent említett tényezőktől.

Őszintén reméljük, hogy sikerült eloszlatnunk a készülékkel kapcsolatos aggályait és a jövőben sok örömét leli majd a készülék használata során."

Sok örömömet mi? Legszivesebben bevágnám az első Samsung kirakatba.

• csibe17

csendes tag

válasz zalcsika #8178 üzenetére

Szia!
    Én felraktam Acef romját. nekem is ugrott a gari, de nem érdekel. Baromi bosszantó volt hogy reggel levettem töltőről és este mikor hazaérek, elkezdeném nyomkodni, de a készenlétben lemerült kb 68%ra a telefon, pedig be som volt kapcsolva a kijelző 1 percet sem ! Ez kb 8-9 óra készenlétet jelent. nevetséges!

Felraktam és csak ámulok, sokkal gyorsabb, nincs akadás (eddig az is volt kb 5 percenként akadt a telefon; ez inkább játék/filmnézés közben volt zavaró)
    Amikor nem használom szinte nem is merül ...

Szerintem tedd fel, mert csak szívsz az alappal. Mellesleg lassú, ami elég zavaró volt nekem ha már kiadtam árte ennyi pénzt

Új hozzászólás Aktív témák