- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zol555
újonc
válasz
zalcsika #8178 üzenetére
Szia Zalcsika!
Én is minden kipróbáltam már ahogy te is,de semmi változás.
Alábbiakban a Samsung válasza panaszos levelemre.
Most erre mit mondjak?Nem is a panaszomra válaszoltak."Köszönettel vettük megkeresését, mellyel lehetőséget biztosított nekünk arra, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtsunk az ügyében.
Levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a készenléti idő meghatározása egységes normáknak megfelelően történik. Ennek célja, hogy típustól és márkától függetlenül van lehetőség a készülékek azonos körülmények között történő összehasonlítására.
A készenléti üzemmód áramfogyasztását az olyan tényezők mint: a jelerősség, az adatforgalom mennyisége, a tartózkodási hely, a hálózat típusa, a cellák közötti mozgás, valamit az egyéni beállítások, erősen befolyásolják.
Tekintettel a fentiekre, a mobiltelefonok készenléti idejét csak szabályozott kísérleti feltételek között lehet összehasonlítani. Amikor a telefont életszerű vagyis a rendeltetésére szánt körülmények között használják, a tényleges készenléti idő lényegesen rövidebb lehet, mivel jelentős mértékben függ a fent említett tényezőktől.Őszintén reméljük, hogy sikerült eloszlatnunk a készülékkel kapcsolatos aggályait és a jövőben sok örömét leli majd a készülék használata során."
Sok örömömet mi? Legszivesebben bevágnám az első Samsung kirakatba.
-
csibe17
csendes tag
válasz
zalcsika #8178 üzenetére
Szia!
Én felraktam Acef romját. nekem is ugrott a gari, de nem érdekel. Baromi bosszantó volt hogy reggel levettem töltőről és este mikor hazaérek, elkezdeném nyomkodni, de a készenlétben lemerült kb 68%ra a telefon, pedig be som volt kapcsolva a kijelző 1 percet sem ! Ez kb 8-9 óra készenlétet jelent. nevetséges!Felraktam és csak ámulok, sokkal gyorsabb, nincs akadás (eddig az is volt kb 5 percenként akadt a telefon; ez inkább játék/filmnézés közben volt zavaró)
Amikor nem használom szinte nem is merül ...Szerintem tedd fel, mert csak szívsz az alappal. Mellesleg lassú, ami elég zavaró volt nekem ha már kiadtam árte ennyi pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged