- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
Kedves Fórumtárs!
Nem akarok vitát generálni, de nem kellene riogatni a fórumra látogató új embereket ezzel a "gyors merülés S4 mini szériahiba" állítással. Nem szériahiba, hanem egyedi, keveseknél előforduló hiba, aminek még nem jött rá senki az okára.
Nekem a gyári 4.2.2-vel sem volt rossz a készenléti merülés, de mióta OTA! frissítettem 4.4.2-re még jobb lett és az üzemideje is megnőtt. Ha visszaolvasol, rajtam kívül többen is megírták ugyan ezt a tapasztalatot, hogy nincs éjszaka nagy merülés és a 4.4.2 feltétele után még javult is az akku idő.
Nekem már több okostelefonom volt, szerintem az S4 mini a gyári szoftverrel is nagyon jól muzsikál, jobban, mint sok más telefon. Nyilván egy Acef féle kitisztított ROM-mal még jobb, de hát ahhoz root kellene, az meg nekem KNOX miatt garanciavesztés lenne, amit nem lehet, mert céges a telefon.Szóval nem szeretném, ha ebből vita lenne itt a fórumon, de nem lehet kategórikusan kijelenteni, hogy a nálad tapasztalt merülési probléma szériahiba lenne, mert sokkal több az a készülék, amelynél nem jelentkezik, mint aminél igen. A környezetemben 4 db S4 mini van az enyémen kívül és egyik sem produkálja ezt, no meg itt a fórumon is többen megerősítették, hogy nekik sem.
Sajnálatos, hogy a tiéd nem egy sikeres példány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged