Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
Kedves Fórumtárs!
Nem akarok vitát generálni, de nem kellene riogatni a fórumra látogató új embereket ezzel a "gyors merülés S4 mini szériahiba" állítással. Nem szériahiba, hanem egyedi, keveseknél előforduló hiba, aminek még nem jött rá senki az okára.
Nekem a gyári 4.2.2-vel sem volt rossz a készenléti merülés, de mióta OTA! frissítettem 4.4.2-re még jobb lett és az üzemideje is megnőtt. Ha visszaolvasol, rajtam kívül többen is megírták ugyan ezt a tapasztalatot, hogy nincs éjszaka nagy merülés és a 4.4.2 feltétele után még javult is az akku idő.
Nekem már több okostelefonom volt, szerintem az S4 mini a gyári szoftverrel is nagyon jól muzsikál, jobban, mint sok más telefon. Nyilván egy Acef féle kitisztított ROM-mal még jobb, de hát ahhoz root kellene, az meg nekem KNOX miatt garanciavesztés lenne, amit nem lehet, mert céges a telefon.Szóval nem szeretném, ha ebből vita lenne itt a fórumon, de nem lehet kategórikusan kijelenteni, hogy a nálad tapasztalt merülési probléma szériahiba lenne, mert sokkal több az a készülék, amelynél nem jelentkezik, mint aminél igen. A környezetemben 4 db S4 mini van az enyémen kívül és egyik sem produkálja ezt, no meg itt a fórumon is többen megerősítették, hogy nekik sem.
Sajnálatos, hogy a tiéd nem egy sikeres példány.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gombászkönyvek egyben
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest