Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fabula

őstag

válasz zol555 #9382 üzenetére

Kedves Fórumtárs!

Nem akarok vitát generálni, de nem kellene riogatni a fórumra látogató új embereket ezzel a "gyors merülés S4 mini szériahiba" állítással. Nem szériahiba, hanem egyedi, keveseknél előforduló hiba, aminek még nem jött rá senki az okára.
    Nekem a gyári 4.2.2-vel sem volt rossz a készenléti merülés, de mióta OTA! frissítettem 4.4.2-re még jobb lett és az üzemideje is megnőtt. Ha visszaolvasol, rajtam kívül többen is megírták ugyan ezt a tapasztalatot, hogy nincs éjszaka nagy merülés és a 4.4.2 feltétele után még javult is az akku idő.
    Nekem már több okostelefonom volt, szerintem az S4 mini a gyári szoftverrel is nagyon jól muzsikál, jobban, mint sok más telefon. Nyilván egy Acef féle kitisztított ROM-mal még jobb, de hát ahhoz root kellene, az meg nekem KNOX miatt garanciavesztés lenne, amit nem lehet, mert céges a telefon.

Szóval nem szeretném, ha ebből vita lenne itt a fórumon, de nem lehet kategórikusan kijelenteni, hogy a nálad tapasztalt merülési probléma szériahiba lenne, mert sokkal több az a készülék, amelynél nem jelentkezik, mint aminél igen. A környezetemben 4 db S4 mini van az enyémen kívül és egyik sem produkálja ezt, no meg itt a fórumon is többen megerősítették, hogy nekik sem.
    Sajnálatos, hogy a tiéd nem egy sikeres példány.

Új hozzászólás Aktív témák