-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
jackal79 #311 üzenetére
szerintem az nem normális hogy egy átlag 10 dekás kézi számítógépnek esésteszten kelljen megfelelnie. ha ez ilyen tényező az életedben akkor szerintem a logika azt diktálja hogy vagy egy erre fejlesztett készüléket kell venni vagy megfelelő tokkal kell ellátni.
nekem már esett le a telefonom (SGS) kétszer is - igaz mindkétszer a bőrtokjában volt - és kutya baja nem lett, pedig anno 80K-ért vettem. ellenben a Nokia 6303-asom (fém ház és kemény polikarbonát belső) kijelző takaró üvege elrepedt amikor a betonon koppant.
igen, a Samu kemény pénzeket penget hogy ilyenek írjak ide...
de most komolyan, aki nem ért veled egyet az már csakis fizetett agitátor lehet? -
válasz
jackal79 #311 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy a régebbi nokiád, ami olyan jól bírta a dobálást, az miből készült? Magnézium ötvözetből? Vagy ugyanebből az olcsó műanyagból? A burkolat anyagvastagsága milyen arányban volt a készülék súlyával? Ugye az nem 8mm vastag volt, mint az s3, és nem üvegből volt az előlapja?
-
Lehiñito
senior tag
válasz
jackal79 #311 üzenetére
Milyen okostelefonod volt eddig, amiben nem csalódtál, ha egyáltalán volt ilyen, és miért nézelődsz a "műanyag" telefonok iránt?
Megkérdezhetem ha nem vagyok túl indiszkrét?aryes 312. hozzászólásán, vagy inkább úgy fogalmazok, gondolatmenetén elgondolkodnék a helyedben, nem mond hülyeséget.
(#313) pampika: pannonnál 64k hűséggel ami elég jó ár önmagában. Pláne, ha a vodkához hasonlítom.
-
válasz
jackal79 #298 üzenetére
Az isten szerelmére, mi az, hogy normális anyagból? Miből legyen, fémből? Egyszer volt fémházas telefonom, soha többet. Annyira utáltam, hogy egy hónap után vettem rá egy lágy szilikon tokot. Télen hideg, kézbevéve párásodik, ha bemegyek vele a lakásba párásodik, leárnyékolja a térerőt, ha száraz a tenyerem azért csúszik, ha nedves, akkor meg azért, mert nehéz a készülék a fém miatt.
Vagy legyen polikarbonát? Az is csak műanyag, csak sokkal sérülékenyebb, mint az újrahasznosítot PET palack. Ha a "műanyag" szótól irtózol, hívhatod polietilénnek.A mostani telóm műanyagból van, ha kicsit megütődik, nem hajlik be, nem deformálódik. Akkor most melyik a normális anyag?
Vagy az a baj, hogy az üveg törik? Tudomásul kell venni, hogy az üveg kijelzős telefonokat egyszer lehet leejteni. Ha többször, az pusztán szerencse dolga. Vagy a gondoskodásé. Az említett szilikon tok például többször megmentette a telefont, mert simán visszapattant a telefon a padlóról a kezembe. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest