Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
végig néztem rengeteg telót még ez volt a leg szimpatikusabb de pár kérdés a kijelző mennyire karcolódik?
melegedésel hogy áll volt pár hsz ott olvastam eléggé melegszik valamint mennyire lassul hosszab használat után ( ace 3am volt de az valami brutál be lassult ) remélem itt nincs olyan lassulás
gyárilag van rajta fólia ? pár vidón láttam ahogy ki vették a dobozból és volt rajta úgyis veszek rá tokot fóliát ha van ha nincs rajta a gyári füles mennyire jó?
memória kártya van amit nem szeret? 16 gb samsungom van class 10es remélem jó lesz
memória kezelésel hogy áll ? pár vidón láttam 1,35 gb ből 1 gb használatban volt aki esetleg a gyári launchert lecserélte mennyire befolyásolta a ram fogyasztást
A kék szolgáltatónál szerteném megvenni az ha jól sejtem az Samsung I9301I ?
a válaszokat előre is köszönöm.
g2 minit néztem még de ott elég sok rosszat olvastam itt pedig csak a melegedés ami aggaszt picit
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Építő/felújító topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Formula-1 humoros
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 16-256 v. 32-512 I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi