- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
petranatasa
csendes tag
Először is, az IDOL 2S kijelzője annyira minimálissal nagyobb, hogy fel sem tűnik. A kijelző fényereje/kontrasztja IDOL 2S-nél jobb, viszont a színek az S3 Neo-ban szebbek. Kinézetre az IDOL 2S nekem nagyon bejön, S3 Neo meg nem, de ez szubjektív. Játék közben van, hogy a lányom S3 Neoja úgy bemelegszik, hogy inkább abbahagyja (mármint a lányom a játékot), IDOL 2S ilyet nem csinál. Nekem a külső hang esetében az IDOL 2S a nyerő egyértelműen. Az S3 Neo sokkal jobb beállítási lehetőségekkel bír. A kamerája az IDOL 2S-nek sokkal rosszabb, mint az S3 Neo-é. Az akksi IDOL-ban jobban bírja. Az IDOL 2S-nek sok ismert gyári baja van, ezt a topicjában én is leírtam (pl. beállított csengőhang naponta elállítódik, a saját töltőjétől vinyákol, hogy az nem az övé, azonnal húzzuk ki, a videók hangja alig hallható, a kétkoppintós felnyitás érdekesen működik, hangerő gombról lekopik a szín (ez tokfüggő), kihangosítva hangerő nem állítható, sd-ről lejátszáskor néha szaggat, Wifin keresztül néha a net elmegy, csak újraindítás segít). Az akksi nem cserélhető az ALCÁban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Automata kávégépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Borderlands
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest