Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Leírnék egy két tapasztalatot, mit érdemes beállítani a telón, valószínű többségetek eddig is tudta de ha valaki nem akkor hasznos lehet.

Beállítás-kapcsolatok-további hálózat-mobilhálózatok-hálózati mód. Itt alapból automatikus kapcsolódás van megadva(wcdma/gsm), ezt állítottam csak gsm-re. Így csak 2g hálózatot használ a teló, azóta maxon van mindig a térerőm míg előtte csak 1-2 csík volt, és az akksi is lassabban merűl.
Az akksi időt drasztikusan javította, hogy lekorlátoztam a háttérszolgáltatásokat max. 3-ra.
Beállítások-álltalános-fejlesztői beáll.-háttérfolyamatok korlátozása- legfeljebb 3. Nekem így folyamatosabb az egész rendszer működése az akksi pedig példa képp most 2nap18óránál jár és 61%-on áll, 2 óra kijelző használattal 50% fényerőn, van benne sok netezés wifin és telefonálás is. Nagyon sok használat melett is 2 nap az üzemidőm 6 órás kijelzőhasználattal. ezelőtt örűltem ha kihúzta 2 napig!
Valamint ajánlanám tiltsa le mindenki azokat az előretelepített appokat amiket nem használ, nekem pl. ilyen a samsung link, google+ stb.., mert nagyon szeretnek futni a háttérben és zabálják az áramot és a ramot!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest