- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobilhasználat külföldön
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Leírnék egy két tapasztalatot, mit érdemes beállítani a telón, valószínű többségetek eddig is tudta de ha valaki nem akkor hasznos lehet.
Beállítás-kapcsolatok-további hálózat-mobilhálózatok-hálózati mód. Itt alapból automatikus kapcsolódás van megadva(wcdma/gsm), ezt állítottam csak gsm-re. Így csak 2g hálózatot használ a teló, azóta maxon van mindig a térerőm míg előtte csak 1-2 csík volt, és az akksi is lassabban merűl.
Az akksi időt drasztikusan javította, hogy lekorlátoztam a háttérszolgáltatásokat max. 3-ra.
Beállítások-álltalános-fejlesztői beáll.-háttérfolyamatok korlátozása- legfeljebb 3. Nekem így folyamatosabb az egész rendszer működése az akksi pedig példa képp most 2nap18óránál jár és 61%-on áll, 2 óra kijelző használattal 50% fényerőn, van benne sok netezés wifin és telefonálás is. Nagyon sok használat melett is 2 nap az üzemidőm 6 órás kijelzőhasználattal. ezelőtt örűltem ha kihúzta 2 napig!
Valamint ajánlanám tiltsa le mindenki azokat az előretelepített appokat amiket nem használ, nekem pl. ilyen a samsung link, google+ stb.., mert nagyon szeretnek futni a háttérben és zabálják az áramot és a ramot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest