- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Nagyobb kijelzőt kapott az olcsóbb Motorola Razr 50 is
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huberpe
aktív tag
válasz
Ace Ventura #1719 üzenetére
ezt sajnos csak megerősíteni tudom. eddigi leghalkabb telefonom. full hangerőn is. ha beszélek pl barátnőm sony m2-én, le kell vennem a hangerőt félre, mert leesik a fejem.
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
találkozott e már valaki olyan problémával, hogy a mobil adatkapcsolat egyszercsak megszűnik működni?
elég gyakori jelenség nálam, szinte mindenhol ezt produkálja (térerő problémát kizárnám). ha kikapcsolom/bekapcsolom a mobil adat opciót utána egy darabig megint jó, majd kezdi előről.
telekomos vagyok, már próbáltam több apn-t is, mindenhol ez van.
ötletek? -
huberpe
aktív tag
végre egy sorstárs.
én is olvasgattam a témában, voltak akik a te módszeredet ajánlották, mások ezt az appot:
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.omegacentauri.Earpiece&hl=enmég nem próbáltam, de a napokban vettem észre, hogy telefonálás közben (miután létrejött a kapcsolat) megjelenik egy gomb a hívó fél neve alatt, ahol még lehet plusz hangerőt hozzáadni a híváshoz. eléggé észrevehető a változás nálam. szégyelltem is magam, hogy eddig nem vettem észre.
ps.: küldenél nekem privátban egy leírást a root menetéről? köszi!
-
huberpe
aktív tag
köszi a válaszokat. a probléma azért különösen bosszantó, mert voip cuccoknál (hangouts/facebook/viber) teljesen jól szól, csak a "sima" telefonhívásnál halk. ezért nem gondoltam, hogy a hangszóró lenne a gond.
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
létezik valamilyen szoftveres hangerősítés androidra? gyakorlatilag lóf***t sem hallok telefonálás közben ha kicsit zajosabb helyen vagyok. hangerő természetesen maxra van állítva. próbáltam a beépített adapt soundot is. semmi.
-
-
huberpe
aktív tag
válasz
Jhonny Cage #257 üzenetére
az elsővel egyetértek. tényleg rohadtul szedi az ujjlenyomatokat és a karcokat. én viszont egyáltalán nem tapasztalok semmilyen lassulást. animációkat kikapcsoltad? nálam az akksi kiemelkedően jó, ha sokat nyomkodom akkor is vígan megvan a két nap, de múltkor szinte alig használtam és 4 napot ment.
-
huberpe
aktív tag
a kolléga azt szeretné megértetni veled, hogy ha sikerülne felszinkronizálnod a kontaktjaidat a gmail címtárába, akkor 1. lenne egy állandó frankó biztonsági mentésed, 2. a gépeden a gmail felületben könnyen és gyorsan tudnád szerkeszteni őket.
-
huberpe
aktív tag
az előző s advance-om nem csinált ilyen fényerő ugrást. na mind1. ezzel azért együtt lehet élni. az jobban zavar, h halk. de az is lehet, h a fülem szar.
wanted01: nincs benne infra. az lg hasonló kategóriás cuccaiban viszont van. -
huberpe
aktív tag
szaisztok!
két hét tapasztalatait írnám le. miután feltelepítettem az összes programomat (kb 30 db) a telefon még mindig reccenésmentesen végzi a dolgát, és átlagosnál több nyomkodás mellett is simán kibír kb 2,5 napot. piszok gyors az előző s advance-hoz képest. a kijelző nagyon jól látható erős napsütésben is. ami viszont negatívum és kíváncsi lennék, hogy csak nálam fordul e elő:
1. a telefonálás közbeni hangerő nálam maximumon is elég halk (de legalább szép tiszta
2. a hátlapja bizonyos esetekben durván melegszik
3. az automatikus fényerőszabályzó nincs a helyzet magaslatán. néha 3-4 mp után után látványosan felrántja a fényerőt
+ a hátlap egy ujjlenyomatmágnes, de ez nyilván csak engem zavar
++ valahol fellelhető biztosan, hogy gorilla glass van e rajta vagy sem? sehol nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Tesla topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest