-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylacika
aktív tag
Kedves Mindenki! Elhagylak benneteket, váltottam egy Honor Magic V2-re! Köszönöm az eddigi támogatást, segítséget! Biztos vagyok benne, hogy még visszatérek, ha nem is S22-re, de Samsungra! Azért a Watch 6 Classic megmarad! Még egyszer köszönök mindent! Nagyszerű csapat vagyunk, vagytok!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
nylacika
aktív tag
Irigylem az örökké pesszimista embereket! Legyen benne.... ja, nem! Nélküle örömük!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
nylacika
aktív tag
Lányomat megleptem egy S24-gyel... Kamera no comment, ver mindent... meg minden más is... Szerintem hamar váltok én is...
-
nylacika
aktív tag
Kamera témához szólnék pár saját tapasztalatot. Nem vagyok profi, nem is akarok az lenni. A legtöbb emberrel egyetemben nekem is az a lényeg, hogy automata módban vállalható képek készüljenek egy nem olcsó telefonnal. Van, akinek működik a fórum szerint, többek között én is azok közé tartozom, akinél vállalhatatlan a képek minősége, főleg a beltéri és az éjszakai. Tegnap feltettem a gcam appot, ezúton is köszönöm subset fórumtársnak a leírást és a megosztást! Ég és föld! Hihetetlen, hogy mennyivel élesebb, kontúrosabb a gcam-mel készült felvétel ugyanonnan, ugyanarról, ugyanabban a megvilágításban. Ha valakinél működik a gyári kamera kifogástalanul, örüljön neki, akinek nem, annak javaslom a gcam-et!
-
nylacika
aktív tag
válasz janaman01 #18640 üzenetére
Egy héten belül kétszer törték fel a rendszert, azóta nem működik a kártya eltávolítás és hozzáadás. Egyedül a Simple virtuális kártyát engedi, amit az app hoz létre. A többi lóg a levegőben...
-
nylacika
aktív tag
Nem csak Google Pay...
https://hvg.hu/tudomany/20230906_otp_bank_garmin_pay_xiaomi_pay_google_pay_mobilfizetes_kartya_bedigitalizalasa_simple
-
nylacika
aktív tag
Üdv és BÚÉK mindenkinek! Tisztelettel érdeklődnék, hogy van-e jelenleg akció a samu oldalán kuponnal kapcsolatban? Jóbarátom tervezi S22 Ultra vásárlását és a készülékbeszámításon felül szeretne kuponos engedményt is. Ha valaki tud esetleg segíteni, azt megköszönném!
-
nylacika
aktív tag
Ma engem is utolért az újraindulás... Eddig nem volt semmi hasonló, viszont ma az asztalon pihenve a kicsike úgy gondolta, hogy újrakezd mindent... Még szerencse, hogy észrevettem! Melóban kicsit kellemetlenebb lett volna...
-
nylacika
aktív tag
-
nylacika
aktív tag
https://kepkuldes.com/image/U8i8Pt
Bekapcsolás után pár perccel mindig feldobja a telefon. Amióta megvettem,mindig ezt csinálja, azóta e-simmel használom, T-s a készülék... Valaki tapasztalt hasonlót?
[ Szerkesztve ]
-
nylacika
aktív tag
Érdeklődnék, hogy másnál is produkál-e olyat a telefon, hogy játék közben rendszeresen kilép és bezárja az alkalmazást? Előtte Note 10 Plust használtam és sosem fordult elő ilyen probléma. Kicsit gyerekes, de Angry Birds Blastnál eléggé fel tud idegileg b.szni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest