Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Amiket eddig osszegyujtottem a telefon teljesitmenyevel kapcsolatban:
Reddit alapján a GPU-t lekorlátozták (undervolting és underclocking), mert sem a fogyasztas, sem a hotermelés miatt nem lenne jól használható mobilban a jelenlegi RDNA 2. Erre a fozott romok adhatnak majd varhatoan valamilyen megoldast, nyilvan mas kompromisszumokkal.
Reddit kulcsszavak: exynos, rdna, angleErre ratesz egy lapattal, hogy az RDNA 2 Vulkan-t használ natívan, és az ANGLE project által fordít OpenGL-t. Emiatt szinten akadhatnak akadasok. Itt kossetek belém, nem merultem bele a reszletekbe.
A harmadik, hogy AA felkapta a hírt, miszerint lehet, hogy a Samsung 10000 app esetén előre meghatározott leszabályozást használ. Ezzel meghosszabbítva az uzemidőt és szintén elkerülve a melegedést. A Samsung ezt jelenleg vizsgálja.
Ezt mondjuk nem bánnám, mert nagyon jó eredményeket lehet vele elérni, csak orulnek ha manualisan is lehetne szabalyozni.szerk: basszus, ez a főtopik es eddig "barlanban eltem"?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Black.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest