- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ShadowX #1768 üzenetére
Függ szerintem attól is, hogy mennyire koszos (sima portól is akár) vagy nedves az ujjad, az is szokta befolyásolni a beolvasás pontosságát. Nekem a mostani telómnál megtörölt, de enyhén nedves ujjat kb egyáltalán nem olvas be (mondjuk ez oldalsó olvasó).
Ez az érintésre aktív jól hangzik, de ez akkor is bekapcsol érintésen kívül, ha értesítés jön?
bluemirage: Igen, erősen használatfüggő. Ha többet olvasol, mint amennyit görgetsz, akkor talán kevésbé meríti az akksit. Amúgy a képernyő polling rate, vagyis érintések érzékenysége is felmegy ilyenkor 120Hz-re? Vagy az állandóan annyi lenne?
Nagy dilemmában vagyok, mert igen jó áron van most szürkeimport 8/256-os, de még így is elég jócskán rá kellene fizessek a mostani telefonomra, ha váltanék, és fene tudja kell-e ez most nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek SAMSUNG S, Note, A, Flip és Fold szériás mobilokat (Csak Hibás, Törött, Sérült, ázott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged