Hirdetés
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark88V
lelkes újonc
válasz
Burt1793 #5848 üzenetére
Lényegtelen ki fotóz. Egy ilyen árkategóriában lévő telefonnál tudjon egy amatőr is készíteni egy normális - homály és elmosódás nélküli képet. Nekem ilyen gyenge képeket egyik telefonom se lőtt még azért vittem vissza. Úgy látom nem csak nekem volt ilyen problémám akkor talán van valamilyen igazságalapja (?)
Ez olyan mint szépíteni a hátlapot , hogy dejó nem karcolódik, nincs újlenyomat úgyis tokban hordja mindenki... Az lehet de közelebb áll egy Alcatel 311-es műanyag hátlapjához mint egy (volt)HTC vagy iPhone anyagminőségéhez. Nekem speciel az S5 jutott eszembe amikor kivettem a dobozból. Jó telefon az S21 de azért vannak dolgok amit lehetett volna másképp. És most a programokról nem beszélek vagy a felületről.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pici telefon, óriás akksival?
- Yettel topik
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Garanciális
- felÚJított Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Phantom Black !!! 6 Hó Jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256/12GB Black
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest