Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
- Yettel topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
"...de van egy rossz helyre rakott gyors ujjlenyomat-olvasója amivel képernyőfotókat lősz, mert akaratlanul megnyomod nyitáskor másik oldalt a hangerőgombot is. Kicsit lejjebb rakhatták volna a szenzort, vagy kikapcsolhatóvá a képernyőmentést."
Vagy fél éve halogatom hogy készítek egy videót, hogy állítottam be a telefont szerintem tökéletesre, de mivel a szériát kicsinálták és bixby gomb sincs a következő modelleken lemondtam róla.
Elhiszem hogy nem mindenki egyformán használja, mást szeretne tőle, de a bixby gomb újra programozásával, és a rutinokkal annyira profin be lehet lőni a saját igényekre a telefont, hogy már most zavar hogy bármi is lesz a következő, azt tuti nem tudom majd ilyen szinten testre szabni.A lényeg, használd 1 hónapot a telefont és gyere vissza, írd le hogy nem jó helyen van az ujjlenyomat olvasó... ha mered
Mióta követem a topicot szinte 3 hetente felmerül, én is így indultam, de megszokod, és utána megérted hogy ott kell legyen ahol van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest