- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
Ma váltottam S10 plus-ra, és olyan problémám van, hogy nem érkeznek meg üzenetek a kétlépcsős azonosításhoz. Android 10 van rajta a lagújabb XEH verzióval. A kártya Telenor.
-
Bailey
senior tag
Telekomnál valóban nem jelzi ki, mert 4G-n marad hívás közben is. Telenorral és Vodával viszont visszaváltott 3G-re híváskor. Azóta feltettem független romot, ott megy a VoLTE rendesen, kint van az ikon is és nem vált vissza 3G-re. Viszont a régió így DBT/DBT, DBT/TMH lett, pedig a legfrissebb XEH verziót tettem fel Odinnal home csc-vel , és egy Telenor és Digi kártya volt benn frissítéskor, és nem is kért semmi resetet. A készülék egyébként S10e, csak ez a fórum jobban pörög, de szoftveresen ezekben nincs különbség, ezért kérdezem itt is. Mit rontottam el?
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz h_benjamin #18891 üzenetére
Beleraktam egy Voda kártyát is, amelyiken aktív a VoLTE, de azzal sem működik. Ezek szerint a TMH romban nincs támogatás a többi szolgáltatóval, kivéve a Digivel, mert azzal megy.
-
Bailey
senior tag
válasz h_benjamin #18889 üzenetére
De a tiéd telekomos TMH?
-
Bailey
senior tag
Létezik, hogy a TMH-s készüléken nem megy a Telenor VoLTE? Digi kártyával van VoLTE. Telenorral nincs, pedig a kapcsoló ott van a menüben Telenornál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest