- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Laookon_ #23017 üzenetére
Ez elég durván nézőpont kérdése. 4 óra sot egy napra mire nem elég? Tudom, hogy sokan speciális környezetben dolgoznak, különleges igényekkel. Én meg szerencsés vagyok, mert a kocsiban is van töltő, powerbankom is van, és itthon is van töltőm. Vehetnék 3210-es Nokiát, ami 2 hétig bírja huszadannyi pénzért, de inkább nem.
-
MikeWazowski
veterán
-
-
sgeza
veterán
válasz
Laookon_ #22963 üzenetére
Azért az elég erős, ha te ennyi alapján tudsz dönteni: "nem akar sokszor oda fókuszálni ahová én szeretném".
Persze a te döntésed, én nem szólok bele. De az élet minden, szó szerint minden területén biztosan találsz olyat, aki az adott bármiről tud egy szubjektív negatív véleményt mondani, ami számára nem tetszik. Ez alapján még egy csajt sem lehetne felszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest