- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#95763968 #13093 üzenetére
Igen nekem is állandóan felold zsebben a telefon hiába van beállítva, hogy ne oldjon fel!
Hozzáteszem eddig nem volt olyan készülékem ami ne oldott volna fel!!!
Ezért pl mielőtt beülök a kocsiba kiveszem a zsebemből, és ha gyalogosan vagyok akkor is ha van kabát akkor annak a belső zsebébe teszem mindig, nyáron mondjuk ez kilőve😂 -
dinnje
aktív tag
válasz
#95763968 #13090 üzenetére
Telekomos Rommal megáldott gépezetem van, se a közelségérzékelővel, se az üzemidővel nincs problémám. Bár szerintem nem rom függő. A közelségérzékelős problémát vissza kell olvasnom, mert most hirtelen nem pontos a kép, h konkrétan milyen gondot okozott, nálam dupla koppra bekapcsol a kijelző. Ill. most be van kapcsolva a mozgásra bekapcsoló kijelző, ez a hívás közben is felébreszti a kijelzőt.
-
Chrys_
addikt
válasz
#95763968 #12518 üzenetére
Én csak az állandó töltéshez szólnék hozzá egy kicsit:
Nekem van egy Note 3-m és egy 2017-s A3 telefonom (ugye mindkettő Samsung) otthon, ezek folyamatosan a dokkolóban vannak.
Ez hiba volt.
A Note 3 akkuja felpúposodott olyan 1-2 év alatt, de ezt lehet cserélni még.
Sajnos az A3 akkuja is hasonlóan járt hasonló idő alatt, el is kezdte feszíteni a kijelzőt az egyik oldalsó élnél, ez pedig szervizes csere lenne, ha érdekelne, de leszaromA napi használatban lévő telefont a munkahelyemen eddig mindig wireless töltöttem (irodai munka), de ezek után leszoktam róla. Az S10+ bőven kibírja hazáig egy töltéssel, este/éjjel pedig újra megy 100%-ra.
-
dikan
tag
válasz
#95763968 #12518 üzenetére
Ha van rendes térerő (mint mobil, mind wifi), akkor azért egészen jól bírja az S10 is akkuval. Ha ofline hallgatsz zenét, egy-két órát netezel naponta, akkor napközben teljesen felesleges töltőn tartani. Ha nem használtál még lekerekített kijelzős telefont még, akkor az furcsa lesz elsőre, sőt javaslom azért előtte próbáld ki valahol, hogy tetszik-e, mert szerintem azért azt szokni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest