- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
Balzak83 #31475 üzenetére
Ez akár még járható is.
Ha a Samsung Zrt. által forgalomba hozott termékedre vállalt kiterjesztett Samsung jótállásunk 2020.03.15 és 2020.06.15 között jár le, akkor 2020.07.15-ig meghosszabbított időszak áll rendelkésedre, hogy jelezd garanciális problémádat a Samsung ügyfélszolgálatán.
-
Tragger
tag
válasz
Balzak83 #31473 üzenetére
Ezek nem jó hírek sajnos. A gyári visszaállìtást még megpróbalom majd azért, aztán valszeg szervíz lesz ebből. Persze a gari márciusban járt le... Azért ez elég szomorú, hogy hibátlan a telefon, még csak le sem ejtettem és ezt csinálja. Amúgy azóta gyorsabban is merül és melegszik is ha használom.
-
-
laci1892
őstag
válasz
Balzak83 #30817 üzenetére
Volt iphone 8 illetve x is a kezemben mint céges telefon Android mellett párhuzamban, azért annyira nem fog meglepni így.
Más... :
Alapvetően igen, tisztában vagyok vele... sőt! Egyet is értek abban hogy a one ui komplexebb szoftver. Nagyon nem is kell messze menni. Elég csak a dex-re gondolni, ami amúgy rohadtul jó dolog. De azért az is látszik hogát az ios is évről évre jobb. Noha azért igen... elismerem őszintén hogy van és lenne hova még javulnia.
Viszont... nekem ami kell, az a hosszú szoftver támogatás, ésmegbízható telefon. Elég vicces hogy, az iphone 6 kap új szoftvert az s8 meg már biztonsági frissítést sem.
Nem szeretném alapvetően cserélgetni a telefonjaim évente. Ezt sem cserélném le, ha nem baszakodna velem.
De ehhez szükségem van egy olyan telefonra amiben megtudok bízni.Ezért választottam végül az iphone-t. Van jó pár dolog amiben butább, mint az android. Ellenben az Androidos line up-nak is van rohadt Sok dolog, amit érdemes lenne eltanulni az Apple-től. Ilyen ez. :)
Pro és kontra
-
taz1
csendes tag
válasz
Balzak83 #30449 üzenetére
Kipróbáltam én is, és nem is volt rossz, csak nekem billentyűzetet váltani elég bajos. Egyrészt az első androidos telóm óta SwiftKey-t használok (ami egyébként régen szerintem a legjobb billentyűzet volt, ma már nem az) azért ennyi évnyi tanulást sutba dobni nem lenne egyszerű, bár elég gyorsan taníthatóak már. Az is igaz, hogy a SwiftKey javaslatai nem a legjobbak néha.
Ami viszont kizáró ok, és ezért nem tudtam sem Gboardra, sem pedig Samsung billentyűzetre váltani, az az, hogy a SwiftKey egyszerre kezeli a javaslatokat az összes nyelvhez. Én jobbára angolul írok, de azért elég sokszor magyarul is, viszont nem kell váltogatni a nyelvek közt, míg samsungon és Gboardon is kézzel kell nyelvet váltani ami rettentő idegesítő. Ha erre lenne megoldás, akkor szívesen átállnék valamelyikre.
-
sgeza
veterán
válasz
Balzak83 #30424 üzenetére
A bixby rutinok nagyok buta, persze akinek elegendő ez a tudás, annak tökéletesen megfelelő.
Akinek nem, annak ajánlom figyelmébe a PhoneProfilesPlus nevű alkalmazást, abban szinte bármit be lehet állítani. Nyilván root jog nélkül néhány dolog nem megy, mint például a mobilnet ki-/bekapcsolása, de még így is sokkal használhatóbb számomra (de tényleg elenyésző a hiányossága root jog nélkül). Érdemes megnézni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged