- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
Nektek is szaggatósabb a portré videó a kamera alkalmazásban? -
GalaxyS9
tag
Hali!
Nektek van Vodafone VoLTE? Újratelepíttem Odinnal a telót, de nem írja fent sem a VoLTE-t, sem a Wifi-hívást a Vodás kártyámhoz. A külföldi szlovák SIM 2 simán megy Wifi-híváson. Csc így néz ki. XEH XEH ORX TMH így sorban. T-Mobilos volt a teló, de XEH lett rárakva. -
GalaxyS9
tag
válasz
gyarmatinic #30732 üzenetére
Sajnos azt leszedik mindig. Szívás, hogyha volt egy prémium 10k-s Whitestone Dome rajta...
-
GalaxyS9
tag
válasz
maxika2004 #30593 üzenetére
Nemnagyon tudnak úgy lemásolni egy telót, hogy már ránézésre ne mondd meg. Anyaghasználat, szoftver, sztereó hangszórók hiánya, stb.
-
GalaxyS9
tag
válasz
csorbajeno #30586 üzenetére
Pl. Note 20 Ultra topikban🙂
-
GalaxyS9
tag
válasz
csorbajeno #30584 üzenetére
Nem tudom sajnos, mert csak topikokban találkozom vele...
-
GalaxyS9
tag
válasz
csorbajeno #30577 üzenetére
Szuper fotókat és videókat lő szerintem az S9 még mindig, és használtan nevetséges összegekért lehet már kapni. Persze automatikus módban, mert a Samsung videóban sajnos ellehetetleníti a valóban pro video módokat, pl. mcpro24fps Tonemapping curves. Ajánlom Silenzio fórumtárs írásait, nagyon sokat lehet belőlük tanulni, engem az ő írásai inspiráltak, hogy elkezdjem ezt tanulmányozni. Ezért (is) nem opció számomra az újabb S21 széria sem.
-
GalaxyS9
tag
válasz
karldergroße #30567 üzenetére
Hát én még simán bírtam is, de akik el akartak érni Viberen, vagy Google Duo-n elég pipák voltak, hogy eltűntem.
-
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy köztetek lehetek. A mai napon vásároltam egy S10+-t édesanyámnak. S9-ről vált, ami annak idején az enyém volt, bár most visszakerül hozzám.
Kicsit beleolvastam a topikba, és láttam, hogy sok embernél problémát okoz a One UI 3.0. Tegyük hozzá, hogy a Note 20 Ultrámon sem tökéletes, vannak mikrolaggok. Arra gondoltam, hogy még beüzemelés előtt Odinnal ráflashelem a legújabb firmware-t, és már azzal lakná be. Szerintetek jó ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Spórolós topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest