- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Én életemben egyszer vettem használt telefont, egy S7-et egy orvostól, személyesen többször is megtekintve átvétel előtt. Átlagáron adta. A teló fagyogatott, elküldtem gariztatni, visszajött és visszaadtam a tulajnak. Nagyon rossz élmény volt. De annyira rossz, hogy én nem akarok évente ~200k-ért cserélgetni telefont, elég nagy deficit mert akkor is ha évente lecseréli az ember nagyon sok tízest lehet bukni a semmin mert alig van innováció. Viszont már kezd lassúcska lenni az S7, talán az akksi idő sem a régi de azért másfél napot simán kibír most is.
Gondoltam benézek a topikba hátha van valami érdekes akció vagy hír ez ügyben. Most megint szemezgetek használtakkal (S10+) de mindig eszembe jut az a rossz élmény a használt S7-tel.
Elnézve azt, hogy a sima S7 most 30-40 körül megy én meg anno vettem 130-ért amikor már az S8 is ~fél éve a piacon volt most meg 3 év alatt egy százast buktam rajta elég szomorú dolog... Régen mikor csóró voltam izgalmasnak tartottam a telóvásárlást most meg mikor van lé sajnálom rá... Furán működök, régen tojtam rá, hogy pénzt bukok most meg nagyon zavar... A Samsung minőséget viszont valahogy nem tudom elengedni. Volt kínai telóm is, sajnos elég nagy a gap minőségben az S széria javára.
Nem tudom mi lenne a jó megoldás, hogy a lehető legkevesebbet bukjak a teló cserélgetésen, lehet ki kellene bírni még egy évet az S7-tel mert végül is jól működik még mindig. Arról nem is beszélve, hogy nincs szívem 30-ért bedobni apróra mert semmi baja, menne a fiókba n+1-edik backupnak a többi közé.... -
Morris
veterán
Pedig az!
Ha felvet a lóvé, ám legyen. Úgy szórod ahogy akarod.
De sohasem tudod, hogy annak az egyénnek, aki részletre vette a telefont, mikor változik meg az élethelyzete. És akkor hirtelen nem az lesz az első, hogy befizesse az aktuális részletét.
De keresd nyugodtan az önigazolást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest