-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz MrBazsi #34938 üzenetére
Így, hogy leírtad, valamennyire meg tudom érteni a dolgot, bár ezek inkább személyes preferenciakérdések.
Nekem soha nem kellett lekerekített kijelző, néhányszor fogtam a kezemben olyat de egyáltalán nem jött be, ezért is (és a kompaktabb méret miatt) vettem annak idején S10e-t. Nekem amúgy subjektíven az S22-nek sokkal jobb fogása van és minőségibbnek, robusztusabbnak tűnik mint az S10e, bár nálam alap, hogy egy minőségi bőrtok van minden telefonon, úgyhogy ilyen szempontból nincs túl sok különbség.
Hangzásban sem vettem észre sok különbséget, lehet kicsit másképp szól, de rosszabbnak nem mondanám. A hangerőt nem hasonlítottam, de nem is különösebben érdekel, nem szoktam zenét bömböltetni, hívások szempontjából pedig mindegy, mert mindig rezgőn van a telefon (a Galaxy Watch jelzi némán ha bármi van).
Kamerarendszer ugyancsak sokkal jobban bejön az S22-nél. S10e-n sokáig Google Camera-t használtam, mert a gyári Samsung-os feldolgozást utáltam, S22-nél viszont már nem tűnnek annyira műnek a képek, így már nem is keresek alternatívákat (Expert RAW-ot néha még használok, ha akarok utólag matatni a képekkel). Valamint a 3x tele objektív is nagyon hasznos nekem, portrékhoz már nem is használnék mást. S10e-vel nagyon ritkán fotóztam, inkább cipeltem magammal a DSLR-t, de mióta megvan az S22, már egyre ritkábban hurcolok más kamerát, legtöbb helyzetben ez is elfogadható képet lő.
Szóval igen, másak az elvárások és sok függ a szubjektív megítéléstől. Nekem az S22 egy elég nagy upgrade-nek érződött, de tény, hogy az S10 széria is bőven használható még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest