- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
drága lesz egy kijelzőcsere
-
AS
félisten
válasz
DeathAdder #44 üzenetére
KB igen, minden ami első helyen van ezt fikázák legjobban ez már bevált dolog.
-
hito
nagyúr
válasz
rootkiller #38 üzenetére
Az év hsz-e nálam így 2014 végére
Note 4, mint bóvli. Vagy S5, K Zoom mint bóvli. Tudod egyáltalán, hogy mit beszélsz, vagy csak random vered a gombokat a billentyűn?
-
törölt tag
Így képen nézve soha a b.életben nem kéne. De azért ha lesz lehetőségem akkor megnézem élőben. De egyenlőre a köszönöm de nemkérem kategória.
-
válasz
rootkiller #38 üzenetére
lol
-
AS
félisten
válasz
rootkiller #38 üzenetére
Ennyire azért nem kell Trolkodni.
-
rootkiller
őstag
Remélem az emberek szép lassan rájönnek hogy a Samsung a gagyis a mobilpiacon hasztalan hülyeségekkel és eljutnak oda hogy vesznek inkább LG-t, Motorolát, Sonyt, és egyéb normális telefont ami nem a hasztalan csicsával hanem inkább a funkciójának minél jobb ellátásával akar kiemelkedni a tömegből.
-
S e t h
nagyúr
Istenem micsoda innováció, még ilyet, sokat!
Ez inkább előrelépés.
[link] -
DeathAdder
veterán
Must have
Note 4 után szívesen kipróbálnám -
hito
nagyúr
Minden elismerésem a Samsungnak. Szerintem ritka szép, ötletes és funkcionálisan is magasan az átlag fölé emelkedő készüléket sikerült alkotniuk.
Nekem nagyon tetszik.
-
cintula187
addikt
Szerintem mocsok mód kívánatos. Szépen összerakott cucc.
-
AS
félisten
Jön a arany változat
-
Janika-1982
tag
Érdekes készülék!
-
moleculez
veterán
Nem vagyok Samsung fanboy, de be kell látni, ezt összerakták rendesen. Jó lesz ez, a következő generációban jobban kiforrja magát meg is veszem. SPen-nel is ment a fejcsóválás, hogy ez minek, meg a méret miatt. Jó lesz ez egy két év múlva.
-
Zolik
senior tag
ha a teló hátulján egy harapott alma lenne, szerintem kb már 3 hete ülnének a boltok előtt hogy megvehessék... így hogy a samu adta ki:
- unalmas
- nincs létjogosultsága
- hogy néz ki
- szar
- meg különben is fos a hátlap
- drága
- megcsakazértisénjobbantudommiajó -
bobace
addikt
Nagyon tetszik. Abszolút van létjogosultsága, végre valami érdemi újítás a sebesség növeléseken túl. A Note2-est is nagyon szeretem, ha olcsósodni fog idővel, akkor ő lesz az utód, ennyit már csak elvből sem adnék telefonért.
-
Freiherr
őstag
Nem nagyon látom a létjogosultságát ennek a lefityenő kijelzőnek,nem győzött meg,hogy ez lenne a jövő útja.
-
joey04
titán
Több azonban a Note Edge egy funkciótlanul görbülő, puszta erődemonstrációnak szánt készüléknél
hát pedig szerintem nem több.
sokkal inkább kéne a sima note 4. -
Márko88
aktív tag
Èrdekes dolog, kipróbálnám. Kìvàncsi vagyok, az S6 is erre épül majd.
-
no more
veterán
Zseniális ez a készülék, nekem nagyon bejön! Ez már innováció!
-
Locutus
veterán
Kíváncsi lennék, hogy egy gyári QI töltős hátlap hogy néz ki rajta... félő, hogy hazavágja az egész összképet, mert jobb oldalt az él alatt még ki is dudorodna...
-
törölt tag
-
babkukta
senior tag
várjál még....
Majd ízekre vágják a telefont, aztán lesz nekik is.
Egyébként jó készülék, de vmiért nekem ez nem jön be. A G Flex jobban tetszik. Ez az oldalsó ív nekem nagyon sérülékenynek tűnik. Oké h vannak hasznos funkciói, de szvsz nem kellene ekkora ívet húzni oldalra
-
bedibazsa
senior tag
Tetszik!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
gepardlacee #1 üzenetére
Szerintem ehhez nincs meg a technologiai hatteruk.
-
jacis
nagyúr
Állati jól néz ki ezen a képen, de az a hátlap egy hányás sztem.
-
papi77
addikt
Szép,de értelmét nem igazán látom.
-
vicze
félisten
Kicsit szélsőségesnek érzem ezt az alcímet.
Hát majd meglátjuk mennyire lesz ebből több termék, vagy ez is tapogatózás, mint a Round vagy a Flex.
-
malomkaorm
tag
Hát, valahogy nem értem, hogy ez most miért olyan nagy dolog. Semmi hasznát nem látom.
-
AS
félisten
Nagyon szép, menyire feltudja dobni a dizájnt! Ez a jövő az már biztos.
S6 Edröl már pletykálnak aminek mind 2 oldala ilyen lehet (nagyon jól nézne ki ) -
Maxentius
addikt
Érdekes koncepció, néhol hasznos ötletekkel (vonalzó, kameragombok). De napi szinten nem használnám.
-
gepardlacee
tag
Na meglátjuk, mikor jönnek az első kínai klónok, egyébként szerintem hatásos készülék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest