- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
Burt1793 #130 üzenetére
Kb tavaly február-márciusban vehettem használtan és decemberben adtam el.
Egyik ismerősöm egyébként nagy Samsung fan volt, Note-ja volt majd S4 octa, mikor megvettem a nexust szájalt hogy mennyivel premiumabb az ő Samsungja. Most meg vett egy Honor 6-ot, és mondja hogy a Samsung milyen túlárazott.
-
rootkiller
őstag
válasz
Burt1793 #122 üzenetére
Volt S2-m, volt itt egy Note 2 nem olyan rég. Nem akarok Samsunghoz nyúlni többet! Az S2-nek csúnya vége lett, mikor már azt hittem hogy a sokadik gyári szoftver hibátlan (és egy darabig marha szépen csinálta a dolgát) akkor volt egy nap amikor úgy meghülyült és azt mondtam hogy nem mehet ez így tovább és eladtam! Utána megvettem a Nexus 5-öt és azóta is tart a szerelem!
-
rootkiller
őstag
Remélem az emberek szép lassan rájönnek hogy a Samsung a gagyis a mobilpiacon hasztalan hülyeségekkel és eljutnak oda hogy vesznek inkább LG-t, Motorolát, Sonyt, és egyéb normális telefont ami nem a hasztalan csicsával hanem inkább a funkciójának minél jobb ellátásával akar kiemelkedni a tömegből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest