- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
-Philip- #13714 üzenetére
Én ezt rendeltem ugyanerre a célra.
Az előlapja puha gumi, így "hozzá lehet érni" a kijelzőhöz. Zsebkendőt tettem bele először, úgy küldtem víz alá, makulátlanul "működik".
Viszont a négy sarkában van 1-1 kis "pöcök", gondolom, a telefont hivatott egy picit a hátlaptól feljebb tartani, na oda én rakok majd valami puha anyagot, mert nem szeretném, hogy beverjék az üveg hátlapot. -
Pioneer
őstag
válasz
-Philip- #12623 üzenetére
"1. Az Outfitters tényleg gyötrelmesen néz ki az spen használatától?"
Ha normálisan érintőtollként használod az Spent, akkor nem. Azok akik fogyatékos módon úgy használják, mint egy golyóstollat azoknak ott marad a nyoma.
4 hónapja van Outfitters fólia a telómon és napi szinten használom az Spent is, még mindig olyan, mint az új.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged