- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
Szerintetek az hogyan orvosolható, hogy mikor hosszabb ideig nincs használva teló, az első ujjlenyomatra nem reagál semmit (pontosan csak rezeg, hogy nem jó az ujjlenyomat), aztán csak többedjére (általában harmadszorra) sikerül a feloldás. Pedig újra regisztráltam az ujjlenyomatokat (mind a 4 lehetőséget kihasználtam, minden irányból, stb).
Ez borzasztó idegesítő, mert hozzáérek, és jön részemről az a reakció, hogy na ez tuti nem lesz jó.
Nem értem, miért. Utoljára az S6-ban volt ennyi hibaszázalék. Az S7 Edge-ben ez egész jó volt, az S8/S8+ pedig szintén zenész, azt hittem ezt sikerül majd megoldani, de sajnos egy 40 ezres Xiaomi készüléken is jobb ez a funkció... :/
Ráadásul egy üzletben falra tudnék mászni, mikor fizetésnél is ott kell szerencsétlenkednem ezzel. (arcfelismerő persze be van állítva, épp ezért, de egy 300 ezres telón azért na...)
Remélem, a Note 9-ben ez meg lesz oldva rendesen, mert számomra az lesz az egyik legnagyobb fícsör (az akksi megnövelése mellett)
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged