- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
-
privacy99
senior tag
A szakmai fórum kereteibe ez tökéletesen beleillik szerintem. A laggról azért magyaráztam ennyit, mert itt sokan nem értik miről van szó. Otthon nem laggol semmi, ezért került annyiba a gépem, amennyibe. A benti gépemen a Windows laggol néha egyébként.
Gondolom tudod milyen, amikor valami 30fps-el fut.. sima meg megy meg minden, de nem az igazi. Na ilyenek a Samsung telók is. Csak nekem ez még belefér, valakinek nem.
Köztudott, hogy az Android laggol, ez a fő hátránya az iOS-el szemben, ezt hozzák fel napi 100szor.. nem értem itt miért van ez eltitkolva.
-
norbi93
senior tag
Én is g3-ról jöttem, az egy katasztrófa volt. Ezzel nincs nagy bajom, bár tény, hogy lollival fog igazán jól szaladni (tegnap feldobtam a céges galaxy s2-re egy cm12-t, mondván rosszabb már úgysem lesz, és a rendszer sebessége vetekszik egy s5ével. Alkalmazásmegnyitásnál persze előjön már, hogy kevés a hardver).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest