- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LonGleY #12149 üzenetére
igen, főleg ha régebbi típusú iphone frissítéséról van szó.
nekem alig volt szoftveres gondom az 5s-sel, de én is írtam hibát/hiányosságot az első ios 8 verziók kapcsán a témájába, amiket a későbbiekben azért javított az apple.
más kérdés, hogy ha annyira megunnám a note 4-et, hogy cserére adnám a fejem, akkor jelenleg az iphone 6 plus lenne a jelölt, mert android fronton (számomra) nincs most méltó utód.zack; én is meglepődtem a dolgon, bár az új ios funkcióknak örültem - pláne úgy, hogy felváltva használok ios és android oprendszere telefonokat, tehát jobban feltűnnek a különbségek -, de ios 7-nél megváltozott az addigi minden szép és jó állapot.
engem többnyire elkerülnek a nagy szoftveres problémák, de még így sem hagyhattam figyelmen kívül a negatív változásokat sem.
belementek a gyártók a szoftveres fejlesztések kapcsán is a verseny adta nagy rohanásba, amivel nem csak a sok új funkció érkezik, hanem új hibalehetőség is, azok tesztelése meg "áthárult" a felhasználókra.
talán nem véletlen, hogy az ios béta verziók is hivatalosan publikusak lettek mostanság. -
zack
nagyúr
válasz
LonGleY #12044 üzenetére
Ezzel a listával nem teljesen értek egyet ám.
Mindenki másképpen használja a telefonját, így minden letiltható, törölhető pláne ha rootolt, és kéznél van a TiBackup.
Az más kérdés, ha "átnyalod" a mások által letiltott szolgáltatásokat, te is letiltod, és fogalmad sincs az mihez kell, óriási gondok lehetnek belőle. Tehát itt nincs általánosítás, mert lehet hogy olyat tiltasz, amit később használnál, és nem fogod tudni, miért nem működik jól. -
WiZARD
addikt
válasz
LonGleY #12044 üzenetére
Én az alábbiakat tiltottam le:
3dtourviewer
briefing
bubbles
drive
dropbox
evernote
flipboard