- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rstwingo
tag
Nálam sincs baja a sensornak, elalszik és felébred mikor kell
szerintem a rossz telefon tartás a hunyó észre se veszi beszélgetés közben hogy megbillenti
A nejemet kellet arra megtanítani, hogy a mostani telefonját (ACE 4) ne ugy tartsa telefonálás közben mint a régit (X10 mini pro) mert egyszerűen a hangja messziről üvegesen hallatszott
szóval lehet a megszokás és fel se tűnik neki
-
törölt tag
Ha van másik telód amin van kamera akkor a kamera appal meg tudod nézni hogy a proximity szenzor adja-e a jelet állandóan...szürkés lilás színben gyorsan villog,ha kihagy akkor ott ir led problémád lesz,ha állandó akkor a vevő része működik hibásan... esetleg másik szoftverrel is megpróbálhatnád hogy produkálja-e a hibát
-
törölt tag
Ha jobban belegondolok, általában akkor jelentkezik a gond, ha a zsebemből húzom elő a telefont. Kijelzővel a combom felé, fejjel lefelé szoktam beletenni. Bejövő hívás esetén is sokszor fekete képernyő fogad zsebből előhúzva, olyankor a Back vagy Power gomb kelti életre.
-
törölt tag
Kikapcsoltam most a tenyérelhúzásos print screent, ma kiderül, hogy az kavart-e be! Nagyon kevés appot használok, nem tudom bekavarhatnak-e.
Facebook, Messenger, Twitter, FlickR, Instagram, Chrome, Viber, Samsung Phone Info, Adobe Reader, Ebay, PayPal, OLX, Office Mobile, OneNote, Gmail, Photoshop Express. Más 3rd app nincs telepítve. -
törölt tag
A teszt szerint működik rendesen a szenzor! Előfordult már 30 sec és 3 perces beszélgetés után is, nagyon random csinálja. Képernyővédő és animált háttért nem használok, tenyérelhúzásos print screen viszont aktív, azt szoktam használni. Más, ehhez köthető funkció nincs bekapcsolva tudtommal.
Ja és a második főoldalról mindig eltűnik a gyári naptár widget, de ha rákattintok az üres oldalra, mégis behozza azt a napot amire látatlanban kattintottam. Ilyenkor widget töröl, widget újra kirak. Pár naponta megcsinálja...
-
apaszka
veterán
+1
Sok olyan app van mi össze dobott és nem optimalizált megfelelően.
Még a nagyok közt is van ilyen, mint a facebook, de a pc-s jó mivolta után az androidra készített chrome sem tökéletes.
Én a gyári böngészőt használom, és ezeket likvidáltam a telefonról.Nekem semmi baj nincs vele, ami természetes.
-
-
-
zack
nagyúr
Amióta megvettem a Sygic jól muzsikál. Teljes áron nem érte meg nekem, de akciósan jó vétel volt. Tegnap 100km-t vezettem éjjel Budapesten, és nagyon jó minőségben navigált, pontosan ismerve a házszámokat.
3-4 óra navi 40% evett az aksiból, ami szerintem nem rossz fogyasztás. -
zsombor22
aktív tag
Igen,van benne egy samsung 64 Gb os class 10 es kártya és arra menti a képeket.
Ami fura,még régebben írtam hogy ha 5-6 nap után ha nem kapcsoltam ki a telefont néha érdekes dolgokat művelt pl nem nyit ki a bill zár lassul a telefon,na ezek lolinál meg szűntek.
Ezzel hoztam kapcsolatba de előtte ki volt kapcsolva a telefon mert szabad napos voltam.
Mindegy azóta nem fordult elő. -
hackeeeee
Jómunkásember
Ha valahogy annyit meg lehetne oldani, hogy legyen értesítés, még így is, az már tök jó volna, onnantól már nem is erőltetném a klienst.
Amúgy, ilyen esetben, ha jön értesítés, és fut a böngésző, akkor csak megnyitáskor mutatja?
Vicces, hogy Chrome-ként ismeri fel a gyári böngészőt.
-
Nem vagyok nagy FB fan, de sok ismerősömmel csak ezen tudom tartani a kapcsolatot, és a messenger helyett nem nagyon van más opció. A Battery Widget Reborn sem szuperál Lolli alatt, Kit-Kat alatt lekapcsolta night modeban a mobil netet, most ezt Lolli alatt nem tudja megtenni.
-
törölt tag
mindig tanul valami újat az ember...ezt mondjuk nem tudtam hogy a samsung fiókot össze lehet kapcsolni a dropbox-szal
így a kép alapján a leeds11 szinkronizálása megoldható...csak kérdés hogy ha töröl a telefonból azt a felhőből is törli-e illetve visszafele is is működik-e
-
Rabidsnail
senior tag
Értem! Ez előfordulhat,mert két hétre volt egy kölcsön telóm és azzal is hasonló tapasztalataim voltak. Vajon ilyenkor mi lehet a megoldás a szolgáltató részéről? Beszéltem a szervizesükkel,Ő sim hibára gyanakodott,de ez nem igazolódott. Auto szolgáltató választással sem megy fel a hálózatra,csak ha kiválasztom az adott ország szolgáltatóját. Köszi! Ja,viszont az előző telómmal,Note 2,ezzel a kártyával,nem volt gondom.
-
-
patoga
tag
Nem megyek bele vitaba, de nalam azonos hasznalat mellett a 3-as jobb volt, nemsokkal, de jobb. Csak 2 dolog: a 4 es valami miatt rengetegszer ebred, akkor is ha hozza se nyulok, valamint a telefonalas valahogy jobban meriti az akksit a 4-ben. Es nem erdekelnek a gsmarena, stb. tesztek, ez sajat tapasztalat, es ezzel egyutt nagyon elegedett vagyok a keszulekkel. Pont
-
HorviGabi
aktív tag
Köszi nagy nehezen megtaláltam, a loliban már máshol van. Amúgy újjlenyomattal van biztosítva a képernyőzár, és ha üzenetet kapok, vagy ha nem fogadott hívásom van azt sem jelzi ki még az állapotsávban sem. Villog a led, megnyomom pl. a home gombot, feléled a kijelző de semmit nem látok csak ha feloldom a képernyőt. Ezen nem lehet változtatni? A 4-es androidon nem így volt.
-
w333
félisten
Áááá biztosan nem IMX 240 van benne ... míg az S6 -al kb. 5-10cm -ről lövöm a makrókat, addig az ő Note 4 telója kb. 20-30cm távolságról fókuszál csak
Látszik az egész dinamikatartományon hogy teljesen más az elkészült kép
Távsegítséget én gyorsan visszadobnám és hívnám a házhoz jövő bácsit !
-
mrc4y
tag
köszi a gyors választ, de minden ehez kapcsolódó kommentet elolvastam, nincs sorja, már vagy 10x levettem és visszaraktam a hátlapot kellő erővel rányomva és megnéztem hogy normálisan rajta van-e ,talán még rosszabb is a helyzet, semmi nem oldja meg a problémát sajnos :/
-
BeastMode
őstag
-
-
közben rákerestem a note 4 kapcsán is, itt is találni rá infót, hogy (régebbi) firmware verzió függvényében rosszul olvassa ki a rendszer a kamera modul típusát; link
bocsánat az oroszért, a lényeg látszik, meg a google fordító is segít, de számomra külön öröm, a ritka alkalmak egyike, amikor hasznát veszem, hogy 8 évig kötelezően ezzel tömték a fejem...Nodika88; a fentiek szerint nincs akkor okod a pánikra, nyugi!
-
bexxter
tag
Eddig más telefonban ugyanezzel a kártyával nem volt gondom. Még adatroaming is van fizetve. A térerőt maximálisnak jelzi a telo de a 112 működik csak. Smst se tudok küldeni 1270re sem. Kézi halozat választásnál ott a Vodafone PL de hiába. Vár 1 percig majd kiirja hogy nem lehet csatlakozni a hálózathoz.
-
Sebestyen01
őstag
Na a helyzet a kovetkezo:
Gyari beallitasok visszaallitasa se ment csak ha en csinaltam maualisan factoryt ugyan is amugy hibat irt na mind1 lenullaztam.... ujraindult, felallt a rendszer letoltotte az ora frissetest hibaval elszalt.... ok laptop plusz kies komboval hibaval elszallt... tovabbi otlet? -
baladam86
aktív tag
Tegnap használtam éppen a facebook alkalmazást, egyébként böngészőből szoktam. Érdekes módon befagyott a telefon pár pillanatra, gondoltam rálesek az alkalmazáskezelőben mi is történik. 645, azaz hatszáznegyvenöt MB-ot harapott ki magának a memóriából. Screenshotot nem csináltam, de bármikor reprodukálható gondolom. Elképesztően magas szerintem a memóriaigénye. Többet én sem fogom használni, az biztos.
-
-
Kleroo
veterán
Huhú! Jól hangzik.
LED erő, mikrofon, hangszórók? Hogy viszonyulnak? Nekem eddig S2 volt a legerősebb, picivel mögötte a N2. Remélem a N4-ben valami pokolian erős van.
Egyébként szerintetek lehetséges tmobilos készülék függetlenítése gsm szervízben úgy hogy megmarad a garancia??? -
Sebestyen01
őstag
Erre vajon vonatkozik a garancia? Megvendegelem a szervizest az meg frissiti nekem, kenyelmesseg lvl99...
Amugy rakeresessel dobta fel a frissitest magatol nem adok neki par napot hogy magatol mutassa hogy telepitheto
Most ugy is mas elfoglaltsag van itt a joido ki kell hozni a garazsbol az amerikai elmenyt es oromkodni kicsit -
Sebestyen01
őstag
Tobb mint 20 giga szabad hely van a telon feloldottam minden letiltot programot es igy is ugyan az...restart aztan hiba majd hibajelentes majd sajnalattal kozli hogy nem sikerult frissitsem kiessel... nincs koze hozza hogy ugye ez cserelt telefon elvileg nem kellene szerintem!
Anno nexus 4 en volt mar ilyen gondom de a megoldast nem kerestem meg nem volt nalam addig a keszulek...
-
aktív tag
Köszi a választ. Igazából semmi kedvem most FR-t nyomni, inkább előbb kérdezek. Nem nagyon értek a hálózatok terjedéséhez/ vételéhez, ezért is volt fura ez az 1-2 méteres dolog (teszem hozzá, hogy egy szobáról beszélünk), ez is csak pár napja. Ha lesz alkalmam kipróbálom más készülékekkel is.
-
epakla
tag
Minden szakmai hozzáértésed, segítő szándékod iránt érzett tiszteletem ellenére most nagyon nem értek egyet Veled. Az Általad vallott logika szerint az összes android alkalmazást bele kellene integrálni, azután majd a felhasználók törlik, tiltják a nekik nem kellőket. A szolgáltató érdekeit pedig mindaddig, amíg én fizetek kb. 200.000 Ft-ot a készülékért nagyjából lesz@rom.
-
S e t h
nagyúr
Én ritkán kajálom be a bullshitet, egyéni preferenciák alapján döntök arról, hogy mit fogadok el és nem a marketing hiteti el velem, hogy mi a jó nekem.
Az Shealth számomra tipikusan bullshit kategória, mivel napi szinten két órát sportolok, számomra nincs létjogosultsága, de elfogadom, hogy sokaknak ez fantasztikus találmány.
Viszont azt nehezebben fogadom el, hogy ez fontosabb lenne, mint az, hogy zárolt képernyőről tudtam hívást kezdeményezni, smst, emailt küldeni, válaszolni Whatsapp üzenetre, weboldalt megnyitni AZONNAL!
Az időjárás szintén túl van dimenzionálva, főleg annak tükrében, hogy igen kevés azon alkalmazások száma, amelyek valóban hiteles adatokat szolgáltatnak, éppen ezért ha engem érdekel az időjárás, akkor én felmegyek az Országos Meteorológiai Szolgálat mobilos honlapjára és azonnal megvan minden amit szeretnék.
Elfogadom, hogy számodra jobb az új rendszer és aktívan használod is az Shealthet, de számomra abszolút érthetetlen, hogy elveszik a lehetőséget, változatosságot.
-
Parallaxis
addikt
mondom, nézőpont kérdése, eddig megmondta, hogy csak ikonokat rakhatsz ki, most meg nem csak azt, hanem automatikusan frissülő, érdemi információkat, mint az időjárás, shealth...stb.
Csak halkan megjegyzem, hogy még régebben widgeteket is lehetett kirakni a kezdőképernyőre, amiket szintén elvettek már a Note 4 első szoftverből is (Note 3-on még megvolt). Jó, hogy most kaptunk vissza valamit ebből, ami kevésbé használható, de ezt érdemnek nem tekinteném....
-
S e t h
nagyúr
Preferálom az android rendszerben, hogy saját magam választhatom meg mit használok és mit nem, valamint kedvelem ha a gyártó ebben partner és ad is hozzá opcionális lehetőséget.
Azt kevésbé kedvelem, amikor tudni véli, hogy nekem mi kell és mi nem, ezért sem használok iost.
Ha szerinted ez előrelépés, hogy elvesz vmit ami választható és helyette megmondja mit szeress, hát oké, nekem más fogalmaim vannak a haladásról.
Most rakhatok ki üdvözlő szöveget, hát bexarok, ha tinédzser lennék még talán villognék is vele. -
S e t h
nagyúr
Ez számomra ismét csak visszalépés, nem tudnék indokot elképzelni, ami miatt ezt a lehetőséget kiszedték.
Lassan tényleg ott tartunk, hogy azért vesznek el hasznos dolgokat, hogy pár frissítéssel, készülékkel később újra megjelenhessen és örülhessen a birka, ők meg közben elégedetten számolgathassák a ropogós bankókat. -
jozsef_pecs
csendes tag
Én is jártam már így. Azt hittem hogy rossz a tabletem csatlakozója mert csak a füles egyik fele szólt, aztán méregből erősebben benyomtam akkor meg azt hittem hogy sikerült valamit eltörnöm mert akkorát kattant.
Persze nem lett semmi baja csak rá jöttem hogy ezek a jack aljzatok már nem olyanok mint a régi international márkájú walkmanomé volt 88-ban. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest