Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz kali #13474 üzenetére

    Én ritkán kajálom be a bullshitet, egyéni preferenciák alapján döntök arról, hogy mit fogadok el és nem a marketing hiteti el velem, hogy mi a jó nekem.

    Az Shealth számomra tipikusan bullshit kategória, mivel napi szinten két órát sportolok, számomra nincs létjogosultsága, de elfogadom, hogy sokaknak ez fantasztikus találmány.

    Viszont azt nehezebben fogadom el, hogy ez fontosabb lenne, mint az, hogy zárolt képernyőről tudtam hívást kezdeményezni, smst, emailt küldeni, válaszolni Whatsapp üzenetre, weboldalt megnyitni AZONNAL!

    Az időjárás szintén túl van dimenzionálva, főleg annak tükrében, hogy igen kevés azon alkalmazások száma, amelyek valóban hiteles adatokat szolgáltatnak, éppen ezért ha engem érdekel az időjárás, akkor én felmegyek az Országos Meteorológiai Szolgálat mobilos honlapjára és azonnal megvan minden amit szeretnék.

    Elfogadom, hogy számodra jobb az új rendszer és aktívan használod is az Shealthet, de számomra abszolút érthetetlen, hogy elveszik a lehetőséget, változatosságot.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák