-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coupegsi
csendes tag
válasz
Sebestyen01 #12489 üzenetére
Kicsit félre értettél. Nem akartam új telefont,ezzel sincs semmi bajom. A hátlap cseréhez ki kell szedni a kijelzőt.A munkalapon rajta van annak a ragasztónak a cikszáma,amivel vissza ragasztották.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Sebestyen01 #12489 üzenetére
minden cserélhető csak szakszerviz kell hozzá. Az összes unibody készülék, illetve legtöbb készüléknél a digitzer már ragasztva van, ezek hőre lágyuló, engedő ragasztó ezekhez forrólevegős forrasztóállomás szükséges. És mondjuk nem is 5 perc, de cserélhető maga a kijelző.
-
baladam86
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #12483 üzenetére
Tudom, korábbi modelleknél élveztem már a szolgáltatást, mindig nagyon rendesek voltak.
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #12431 üzenetére
Még nem...itthon még egy szolgáltató sem adta ki.
-
david5745
tag
válasz
Sebestyen01 #12416 üzenetére
Gyári független és fehér ha fehéret kapok ha kapok és addig nem akasztanak fel a fórumtársak legalább nem kell új tokot vennem mert pl egy bronz készülék érdekesen nézne ki egy fehér Slimarmor tokban.
-
david5745
tag
válasz
Sebestyen01 #12405 üzenetére
Még a fel nem tett kérdéseimre is kaptam választ ami azt lett volna, hogy kérhetek e más színű készüléket. Amúgy tényleg adnak új samus fóliát, mert ami most van rajta arra ráférne a csere ???
Akkor a frissítéssel kapcsolatban nem is gondolkozom sokat hanem hagyom hogy megcsinálja magától wifin keresztül utána ha minden jól megy előbb utóbb csak ideér a szerviz és kapok egy újat. Tényleg azon milyen rendszer van gondolom még a 4.4.4.
most hogy jobban nézem a készüléket a hátlapi kamera is el van csúszva jobbra és egy kicsit felfele. Már megyek is fel a mysamsungra hiszen nem véletlenül vettem drágább helyről hivatalos garanciával.
-
válasz
Sebestyen01 #12371 üzenetére
Nem tudom, hogy a Qi-nek a Note4-nél mennyi a hatásfoka, jellemzően nem töltöm 100%-ra a telefont. A gyorstöltés nyilván nem működik vele (ami egyébként egy komoly mélyütés az akkunak), de érzésre nem sokkal lassabb, mint egyéb telefonokon a hagyományos töltés.
Komoly használatbeli előnyének tartom, hogy ezzel kényelmesen lehet kisebb etapokban tölteni, elég csak letenni a telefont, nem kell dugdosni, a csatlakozót gyilkolni.MaCS
-
migabi24
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #12387 üzenetére
Mivel nem a kamera törést szeretné gariba javítattni, így továbbra se értem honnan veszed, hogy nem cserélik
-
migabi24
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #12373 üzenetére
Ezt honnan tudod? az nem a user hibája, hogy nem tudják javítani, hanem cserélni kell nekik
-
Szpisti
addikt
válasz
Sebestyen01 #12355 üzenetére
-
bobiii1991
csendes tag
válasz
Sebestyen01 #12376 üzenetére
https://youtu.be/oHS5JCdjDjw
Nem tűnik macerásnak -
válasz
Sebestyen01 #12350 üzenetére
Hogyne lehetne Qi-hátlapot kapni, van sima hátlap és S-View-tokkal egybenövesztett is.
Én az eredetit ajánlom és használom -- a Nilkinnel az volt a gondom, hogy nagyon hangos volt töltés közben, a párom nem tudott aludni mellette (pedig én is hangszigeteltem középen).Sokak véleménye szerint a Nokia töltője jobb, mert messzebbről, így egyéb tokon keresztül is tölt.
Nagyon bevált.
MaCS
-
szabosasito
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #12348 üzenetére
oké köszönöm hamarosan megrendelem.
-
szabosasito
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #12345 üzenetére
köszönöm a segítséget.
-
Nodika88
tag
válasz
Sebestyen01 #12334 üzenetére
Ezt már szeretem mikor egy gyártó így áll hozzá! Nagy piros pont! Maradjon is így!
-
Bossi
őstag
válasz
Sebestyen01 #12334 üzenetére
Nekem előző héten cserélték valóban korrekt a Samsung reméljük ez így is marad...
-
World-Soft
senior tag
válasz
Sebestyen01 #12294 üzenetére
Én a PayPal alkalmazásra gondoltam, mert a gyári böngészőn keresztül bármely oldal megy.
-
B1T3
addikt
válasz
Sebestyen01 #12265 üzenetére
Már játszottam vele egyszer-kétszer, és ugyanúgy hetvenakárhány MB-ot ír. Nem igazán értem.
-
dancsuri
veterán
válasz
Sebestyen01 #12236 üzenetére
-
FRENK1988
veterán
válasz
Sebestyen01 #12236 üzenetére
1. Helyesírás
2. Töltsd le a Chrome-t a Play áruházból mert a gyári beépített nem túl biztonságos -
B1T3
addikt
válasz
Sebestyen01 #12209 üzenetére
Előbb manuálisan töröld le a frissítéseket, és aztán tiltsd le az alkalmazást. Ha rögtön a letiltásra böksz, akkor is letörli a frissítéseket, és látszólag le is tiltja, de amint visszalépsz, aztán újra megnézed az appot, láthatod, hogy mégsem tiltotta le – így nyilván visszafrissül. Nem tudom, Note 4-nél így van-e (erre gyanakszom), de sok telefonnál megvan ez a bug(?).
-
válasz
Sebestyen01 #12209 üzenetére
ezek közül elég sokat használok gyakorta, megnyitok és olvasgatok dokumentumokat, távirányítok, a telekom alkalmazás is sűrűn fut, de pont ezért embere válogatja, hogy kinek mi kell és mi nem.
-
Szakiii
addikt
válasz
Sebestyen01 #12202 üzenetére
fú meg nem mondom fel is rakták nekem ott nagyon ügyesen, tökéletesen felette a csaj és pont annyira széles mint a kijelző, alul felül meg ugyan olyan mint a többi
btw: 1 darab ezres volt, felrakásért nem kértek semmit
-
válasz
Sebestyen01 #12179 üzenetére
nem a szolgáltató hozzáállásával van baj, nekik érdekük lenne a pénzük megkapása, de jogilag nem tehetik meg, csak az ellen léphetnek fel jogi úton, akivel hivatalosan szerződésben állnak, hiszen arról van ténylegesen szerződésük, ami az eljáráshoz elengedhetetlenül szükséges.
Rabidsnail; ahogy S e t h is írta, nem ár függvénye, csalók is adhatják viszonylag drágán, hogy ne legyen feltűnő a dolog, a vásárlás helye a mérvadóbb.
Gyuláé; ennyit ér (szerintem semennyit) az antutu, mindenkinél más eredményt mutat azonos típusú telefon, mert sok tényező függvénye, nem mindegy a hőmérséklet...stb., illetve ha bekapcsoltad a rendszerben a takarékos módot, akkor eleve közel felezett lesz a pontszám.
hagyd lehűlni a telefont, ne legyen bekapcsolva egyik takarékos opció sem és úgy tesztelj. -
válasz
Sebestyen01 #12171 üzenetére
a szolgáltató csak azzal áll szóba, akivel a készülék kapcsán szerződésben áll.
Rabidsnail; szolgáltatós készüléknél adott sajnos a letiltás veszélye, erre csak a megbízható eladó jelent garanciát, de ha nincs olyan ismerősöd, akkor rizikós belemenni.
sőt, olyan is volt már - bár note 4-ről még nem tudok, de sok más típusról igen -, hogy a gsm boltban függetlennek eladott készülék is letiltásra került, mert eredetileg szolgáltatós volt, csak ezt ott "elfelejtették" mondani...
megbízható helyen/személytől vásárolj, lehetőleg korrekt gyártói jótállással és nem lesz gond, pláne ha valóban független eredetileg is a készülék, mert akkor a letiltás sem esélyes.
igaz, így a jó ár kérdéses, mert a jó és olcsó nem sűrűn jár együtt.
korábban írtak itt néhány üzletet/webshopot (b-tel...stb.), azok okésak a tapasztalatok szerint, de az árak alapján ott is nézz rá a jótállásra, mert nem mindegy, hogy bolti garancia vagy gyártói jótállás - már a samsung prémium támogatás hiánya vagy megléte miatt sem.
az igazságszolgáltatás kapcsán megkereshetsz privátban, mert bár már nem nem dolgozom a területen, de hátha tudok segíteni néhány dologban.Gyuláé; szia, amennyiben sm-n910f, úgy note 4 lesz az.
igen, a root ugrasztja a knox számlálót és bukó lehet a jótállás.
nem feltétlenül kell root, a legtöbb t-s és gyártói adalék törölhető/tiltható. -
Rabidsnail
senior tag
válasz
Sebestyen01 #12171 üzenetére
Ó,nem olyan világ ez. Kifizetném én a csaló tartozását és a hűségem is most jár le,de azt nem lehet. Veszek újat. Bármennyibe is fog kerülni,én méregdrágán vettem. Az ilyen aljadékok miatt vált bűntanyává az internetes használtcikk piac.
-
Gyuláé
tag
válasz
Sebestyen01 #12173 üzenetére
Bocs ,kevertem a note3 kit-kat rendszerel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sebestyen01 #12157 üzenetére
Ha olyan, mint amilyennek leírtad, szerintem csere lesz.
Más kérdés, azokhoz akik használnak snap camera-t. A Kép jellegét eleve érdemes HDR-re állítani, azon kívül, hogy a "gyors" menüben be van állítva a HDR? Plusz természetesen az élesség 0-ra van állítva.
Próbálgatok fotózni vele. Elég stabil kéz kell...
Ebből adódó még 1 kérdés, a HDR exponálás megtartásától kivettem a pipát, így viszont csak a HDR-es fotó marad meg. Azt be lehet állítani valahogy, hogy megmaradjon az eredeti kép is?
-
Grawens
senior tag
válasz
Sebestyen01 #12028 üzenetére
Szerintem ez rendben van.. Jópár Nóta 4-et megnéztem már ebből kifolyólag és egyik sem volt "egyenes" vagy "síkban" ha erősen döntött szögben ránéztem a keret és üveg síkjára.
Nálam pl. ha alulról nézem döntve, akkor a beszédhangszórótól jobbra már feljebb van az üveg, mint a hangszórótól balra. Azt már meg sem említem, hogy a beszédhangszóró rácsa ferdén áll. Ha ugyanígy a felső részétől nézem döntve akkor az S-Pen felöli oldalon áll kijjebb az üveg. -
dancsuri
veterán
válasz
Sebestyen01 #12025 üzenetére
legfőképp arra, még regisztrálni sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged