- iPhone topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem vagyunk egyformák, de ez nem baj.
A Samsunggal akkor voltam utoljára elégedett amikor az Alpha/Note4 páros megjelent, bár az Alpha nem bővíthető azóta nem. Az s6-ot ezzel a formatervvel vártam a két említett készülék közé.
Na jólvan egyelőre maradok a Note4-nél mert számomra most a piacon nincs alternatíva, de..... -
törölt tag
Ott van a G4 ami majdnem( nem tetszik a kijelző meg az akku egyébként minden rendben van vele).
Más nagyon nincs egyelőre. Én ahogy legendd is éa sokan mások is ragaszkodom a bővíthetőséghez. Próbáltam megszokni az s6-ot de nem ment, ráadásul három hónap alatt a külsejével sem tzdtam megbarátkozni. El kezdtem többre értékelni az s5-öt ami legalább tapad(seb) éa bővíthető. Nálam egyetlen Samsung sem rúg labdába ezzel az apple dizájnnal sd kártya nélkül. Ezért is vettem ujra Note4-et. Ez az utolsó normális Samsung.S6 edge+. Elmentem a mult héten kitömött zsebbel de otthagytam. Nincs abban számomra semmi ami érdekes egy Note4-hez képest, nem is értem a létezésének okát.
Én valami 5"körüli bikát várok a Samsungtól, a legjobb hardverrel, a legjobb kamerával, bőrszerű hátlappal(g4) és sd foglalattal. Az sem baj ha valami új kávanélküli rozsdamentes acél keretben van teljesen új dizájnnal mondjuk szögletes formatervvel mint a Note4.
-
törölt tag
Igen túlárazott mint a többi.
De épp ez az : az ár sem érv sem mellette sem ellene pedig ellene.
Amikor a Samsung még felszálló ágban volt akkor igyekezett eg kicsit a többi aláárazni. Innen nézve minusz ez is mert ez sem szól mellette tehát ár szemponból is lassan mindegy mit vesz az ember.Nehogy félreérts, nem vagyok a Samsung ellen csak ha megint veszek valamit akkor nem tudom mivel győznek meg. Nem alakul ki olyan ok a kötődés mint az almáéknál ahonnan nehéz kiszakadni mert az iohonos összevásárol mindenféle egyéb almát, hogy rendszerben tudja használni a telefonját. Mire rájön, hogy nem tudja prediktíven használni a telefonkönyvet már jól bevásárolt.
-
törölt tag
Akkor nem árt ebben a fórumban is megemliteni az ilyen lehetőségeket az ide tévedők segitése céljából mert ugye változott a helyzet garanciális és egyéb javitás ügyben.
Nálam lassan elfogytak az érvek a márka mellet. Valamikor meggyőző volt a prémium házhozjövős a cserélhető aksi, a jól tapadó, levehető hátlap a kiemelkedő fotós tulajdonság és a bővíthetőség.
Mára a samsung túlárazott, identitás válságban szenvedő telefonokat gyárt. Nekem is ez az utolsó Samsungom ha csak csoda nem történik. -
törölt tag
Én általánosságban mondom és a jövőre nézve. Az igaz, hogy hoznak valahonnan felújitott készüléket, de ha mondjuk besz*rik a hangszóró az s6-odban akkor légy nyugodt, hogy itthon *szakszerüen* megjavitják.
Hidd el, hogy apróságikat itt is megjavitanak és visszaküldik. Ott vagy az s6 zopikban is, olvashatod a panaszokat.
Szép is lenne ha minden hibánál új készüléket vágnának utánam. Ehhez em kellene szerviz max egy hiba felltáró aki dönt.A dolgok menete ezentúl.
1.Hiba bejelent
2.futár kijön pár nap múlva és elviszi.
3.visszahozza pár nap múlva ha meg tudták javitani, ha nem tudták akkor hoz egy olyan amit meg tudtak.Szép, szép, de nem az igazi.
-
törölt tag
"ahogy én elképzelem; eztán sem kell javítani - ebben a tekintetben jó/jobb is lesz a kapcsolódó szerviz kihagyása és a ténylegesen új vagy gyárilag - és nem a hazai szerviz által - felújított készülék, illetve azt viheti azonnal a futár is."
Ha úgy érted, hogy jobb lenne ténylegesen új készülékre cserélni a hibásat akkor ezzel szerintem mindenki egyetért, de sajnos itt még nem tartunk. Egyelőre TMX van és lesz is. Javitanak csak nem háznál mert nem tudnak.
-
törölt tag
Igen, de nekem kettőt cseréltek a helyszínen januárban kb és marha kényelmes volt, hogy nem kellett várni egy percet sem. Hozta az újat vitte a régit, nem pedig elvitte a telefont és javitva visszahozta egy idő után. Nem mindegy.
Na ez szünik meg mondjuk egy s6-nál vagy a jövőben a többinél sajnos.
Nem mondom, hogy nem kedves tölük a prémium futár szolgáltatás , de ahhoz képest amit megszoktam eddig bizony kevessebb és az új telefon vásárlásánál már nem a "mellete" érv.Mert ugye aki a prémiumra jogosult az valahol többet is fizetett.
Prémium szolgáltatások nélkül nem illik többet kérni egy telefonért csak mert a Samsung Magyarország hozta be. Elgondolkodtató egyre inkább, hogy sufni vagy MM. sokszor túl nagy az árkülönbség ami egy szint fölött már inkább a kockázat....
-
törölt tag
Elolvastam, tisztában vagyok vele.
1:Helyszíni javitás eddig volt a prémium Samsungokra nov 1 töl nincs.
2: a helyszínen javítás a Note4 és az Alpha típusoknál abban merült ki, hogy a helyszínen cserélték a készüléket max szoftveres javításig mentek el.
Az összes többi típus a helyszínen volt és még lesz is javitva.
Adott esetben ha valaki vett egy Note3-mat,s4-et,s5-öt és azt okt 1 ig regisztrálta akkor azt ugyanúgy javitják a garancia időszakában. Ugyanezeket ha elmulasztotta regisztrálni a fenti dátumig akkor nem javitják hanem elviszi a futár. -
-
törölt tag
Ezt meg tudom erősiteni.
Ma röhögtem egy ájfonoson ahogy szitkozódott a hálózat miatt ott azon a helyen ahol én is p*csázni szoktam.Rávezettem az ügyfélszolgálatost, hogy igen miután végigcsináltam a telefon szerviz, telefoncsere, simcsere, technikus segitség, adatküldés stb vakitásokat ill bermuda sokszöget, mondja ki, bele a telefonba, hogy basztatják a hálózatot. KIMONDTA.
-
törölt tag
Azt olvastam valahol hogy a samu 2 verzió váltási frissíti a telóit...csak azt az egyet nem értem hogy az S5 miért kap több frissítést,a note4 miért nem?
Amúgy ne érts félre,nekem nem hardveresen volt bajom a note4el,hanem szoftveresen...ha nem lenne a knox akkor már első nap cseréltem volna ...
-
-
Parallaxis
addikt
Olvass vissza, sokan megírták már, hogy az LTE kikapcsolása megoldotta náluk a problémát.
--
Littlecar:
A Voda hálóját nem ismerem, én a Telekomról írtam, ott ez megoldás.
(Mellesleg nem Note 4 specifikus probléma, mert Alpha, S6, S6 Edge, Note 4 Edge esetén ugyanez a felállás az ismerősi körben Telekom esetén.) -
Parallaxis
addikt
telekom esetén megkockáztatom, hogy a nem 4g/lte képes flottás előfizetésekkel problémáznak leginkább.
Inkább pont azok problémáznak kevésbé, mivel a gond a Telekom LTE hálójával van.
Ha aktív az LTE, akkor 8 órából 1,5-et hálózaton kívül tölt a készülék és amikor fent van, akkor is botrányosan alacsony a térerő. Mindezt megyeszékhely belvárosában.
Ha csak a 3G az aktív, akkor semmi gondom nincs a térerővel. -
Petyus1
tag
Nem csináltam gyári visszaállítást, nem particionáltam újra (nem is fogom). Annó az sgs3-mamat szétkalibráltam, rootoltam, raktam rá cm12-t, stb. Akkor ezt élveztem. Erre mostanában nincs időm. Feltételeztem, hogy egy negyedmillió forintos vasat nem kell széthekkelnem, hogy normálisan működjön. Magyarán használom mint egy laikus. Ha jön rá frissítés, rátelepítem, ha nem, nem. Ezt az ujjlenyomat adatok törlését még kipróbálom. Ha nem segít várok valameddig, hátha a Samsung kiad valami javítást. Ha nem, akkor eladom, oszt veszek valami kínai fostalicskát 100 forintért, amit büntetlenül falhoz b@szhatok ha eldurran az agyam.
Mondjuk egy ilyet
:
-
törölt tag
Nekem sincs semmi gondom egyelőre , de én már tudatosan vettem ezt, előtte is volt már ilyenem kettő is,és mivel nem nagyon tudok ilyen sokoldalu telefont mégegyet így visszatértem a note 4-re.
Szeretem a telefonokat cserélni én is, kicsit maximalista is vagyok és vagy mindegyikre ráunok egy idő után vagy megutálom őket valamiért.
Idénre elegem volt a próbálkozásokból,(Van 2 Alphám egy Note4-em egy s5-öm, de volt nálam i6, vettem 2x f-es Note4-et, még több Alphát is. ) majd talán jövőre, amikor megjelenik az s7. Vártam az s6 minit is az új 15mp kamerával de a hírek szerint nem lesz bővíthető az sem ahogy a note5 sem.
Marad a Note4, hiába utálom néha, hogy nagy és nincs hova tenni,de más bajom nincs vele. Nálam annyira szépen muzsikál az 5.1.1,hogy ujra beleszerettem. -
törölt tag
Igen lakásban WiFi mellett ok, de ha kimész és mobilnet kell akkor már nem igaz a hosszú üzemidő.
Kivéve a készenléti időt mert az rendben van mindenhol. Összességében azért nem rossz, nap végére nem tudom lemeriteni.Látom elég sokan mennétek de valahogy nincs hova. Ugyanezt gondoltam amikor s6-om volt, ezt az egy alternatívát találtam ami több dologban előrelépés volt az s6-hoz képest mint ahány dologban nem.
-
apaszka
veterán
MaCS_70 , és hozzád csatlakozom. Már hitetlenkedve keresem a bugot, de nem találom. Nálam jó minden eddig. Első nap mikor kijött a Svéd ,,,,felraktam.
Én is újra particionálva raktam fel.Mivel nincs hiba benne, így nem rakok frissebbet, vagy másikak fel.
Pedig gondolkoztam rajta, hogy spityu27-re gondolván azt is kipróbálom.
Nem tettem, mi jó döntés volt."Nem volt időm belakni újra!"
-
törölt tag
Az a baj hogy vannak működő kiskapuk, lollipop alatt nincs már kiskapu...azért ha valakinek ellopnák a telóját és normálisan működne ez a fajta védelem akkor max alkatrésznek tudja eladni mert használni nem tudná csak ha alaplapot cserél vagy feltöri a samaung fiókot...ennyiből jó ez a védelem...és hasznos lenne ha jó lenne
-
törölt tag
a lényegát értetted nem?
a másik, ez is megírtam a szerencsétlen samunak hogy ennyire béna technikusokkal dolgozik... mondjuk van miért égnie a bőrkének a samu arcán...olyan alapvető egyszerű hibákon buknak el hogy nemigaz...pont a downgrade miatt használható ki mégis csak egy kiskapu, ha úgy csinálták volna meg az 5.1.1-es frissítést ahogy írták akkor gyakorlatilag nem indulhatott volna el a 4.4.4, vagy pedig fel sem mehetett volna...
-
kazanka
őstag
-
kazanka
őstag
Na ez a lényeg amit a hozzászólásod végén írtál.És még pár dolog ami engem zavar, az egyik a garancia,ha már cseréli a telefont akkor miért nem indul újra a garancia,mert hát a magyar jogszabályok azt írnák elő? A másik az hogy egy szerelő csak úgy minden adatot átírhat,pl az imeit is,és amit Te is említettél hogy lenulláz mindent hogy azt a látszatot keltse hogy a telefon új.hát nem tudom.A harmadik talán ez a legkellemetlenebb
a telefon elértéktelenedése.Két telefonnal is kinlódtam gondoltam kinlódjon más is.Volt néhány érdeklődő ,kérdezték nem-e refurbished a telefon,mikor mondtam hogy cserélték vagy nem kellett neki, vagy nevetség árat ígértek érte.Szerintem ezt is át kell gondolni.Csak a saját véleményemet mondom,szerintem hardveresen a legjobb telefon a piacon csak sajnos a Samsung a szoftverrel kib@szott vele és ez egy 220 ezres telefonnál már főbenjáró,az a csoda hogy az anyavállalat nem tart egy nagytakarítást a felelősök között.erről a csereberéről sem biztos hogy mindenki tud.legalább is a kivitelezésről ahogy a TMX csinálja -
Grawens
senior tag
Sajnos a gyártói (hazai) képviselet és a szerződött szervizpartnerük egy követ fúj. Pontosan tudják mi folyik ott. Amióta tudják őket javítani (megtanulta a kontár banda) azóta pocsék az összeszerelés minősége. Aki csak teheti kerülje a cserét, vagy alaposan nyálazza át mindenét amíg ott a "szaki".
Más:
Mindenki megnézheti micsoda elvárásokat kell teljesíteni, hogy ennél a szép szerviznél tevékenykedhessen.
Csodálkozás!
Leginkább a fizetős tányérostv-k korszakának elindulásakor tapasztaltakhoz tudnám hasonlítani.-Tudsz antennát felszerelni és beállítani?
-Jah, láttam pár éve, hogy a szomszédnak hogyan szerelték fel.
-Nagyszerű! Te szakember vagy! Fel vagy véve! A részletekbe majd beletanulsz!A TMX-nél is sajnos ez a helyzet.
-
Sword
őstag
Ahhoz (is) kellett a szakember, hogy eldöntse, hogy cserélhető-e a hibás készülék újra, nem hinném, hogy rábízzák egy futárra. Szerintem ezzel az újra csere is meg fog szűnni, így a szolgáltatás lemegy prémiumról egy teljesen hagyományos, normál szintre, ahol felkapja a futár a hibásat és beviszi a szervízbe. Aztán max. vissza x nap múlva.
Tévednék? -
törölt tag
Először is nagyon köszönöm, hogy segíteni akartok.
Na a simcsere is megvolt, a hiba viszont megmaradt.
Mégegyszer akkor, hátha én vagyok nehézfejü.
Reggel elmentem vidékre kb 180km. Vittem a note 4-et a szokott kártyával,meg mellé egy Alphát egy szintén vodás kártyával.
Kb fél óra múlva mindkét telefon ébreszt, majd a Noton nincs az Alphán van H+. Mindkét telefon kikapcs, kártyaátcserebere majd bekapcs. Bekapcsolás után természetesen mind a kettőn van H+ de fél óra után kitalálhatod megint melyiken nincs semmi. Repcsivel visszajön egy időre.
Na itt tartok. Sim csere, 2x rom csere és több fr, újra belakás után.Az a baj, hogy nem tudom, hogy ez a készülék milyen volt kk-n vagy 5.01-gyen mert 5.01-gyel vettem majd egy óra múlva rátettem az új 5.1.1-gyet.
2x kérdeztem az üsz-t, hogy van e hálózat fejlesztés és egyszer most a sim csere közben. 3x nem volt a válasz. -
törölt tag
Tehát ha jól értem...
144ezerbe volt nekem a note4em mikor vettem, erről meg van a számla, ha pl. Leejtem és ripityomra törik a kijelzője és több helyen deformálódik a ház akkor azt ha túl drága megjavítani akkor cserélik hasonló tudásúra vagy egyenértékűre ha befizetem az önrészt ami 33ezer...? -
b.bela1
őstag
Köszi a tegnapi aksikímélő tippeket.
Túlnyomó részben az említett dolgokat használtam, de volt bene újdonság.
Hétköznapi használatom elég húzós. Nem azért , mert iszonyú fontos ember vagyok, hanem azért, mert használom a telót.
Hát ilyenkor már tölteni kellett mindig.15-20%.
Most 48%-on áll. Nem semmi! -
törölt tag
Így van, így már pontos. Egy ideig vártuk s6 topikban a házhozjövős beinditását, volt akinek chaten meg is írták, hogy csak a megfelelő eszközöket várják, de sejteni lehetett, hogy az s6-tal vége.
Van még 9 nap bizonyos készülékek (listában szereplő) beregisztrálására.
@seatZola: igen valaki visszatette a múlt héten, olvass vissza. /azóta is furcsállom mert a samsung szerint nincs visszaút/
-
törölt tag
Ezt olvastam, de én úgy értelmeztem, hogy ha valaki most vesz egy note4-et az még be tudja regisztrálni a házhozjövősre.
Az s6-nál más a helyzet, ott nem is volt, nem is lesz házhozjövős. Alpha, note4, s5,notok akiknél eddig volt to ábbra is megmarad.
Vissza is igazolták, hogy note4 re kijönnek. -
Zsombe
senior tag
Igen, én vásároltam a készüléket az Extreme Digitalban tavaly október végén. Annak XEH volt a CSC-je, mert amikor kijött XEH-re az 5.0.1-es frissítés OTA-n, egyből jelzett a készülékem (+ anno fel is tettem a Samsung Phone Info-t). Aztán garanciális okokból idén március-április környékén cserélték, aminek a jelek szerint nem XEH, hanem SEE a CSC-je. Tehát a Samsung tehet róla, mert ő alkalmazza a szervizest (az, hogy közvetve, vagy közvetlenül most másodlagos).
No offens, de azért ennyire nem kellene védeni a Samsungot.
-
Zsombe
senior tag
Frankó, akkor egy újabb fekete pont a Samsungnak. Az imént igényeltem helyszíni javítást, remélem megoldják, mert ha egyszer az eredetileg vásárolt készülékem is XEH volt, akkor miért másikra cserélték ki?! Erre szerintem jogosult vagyok, hogy ezt javítsák. Remélem emiatt nem viszik el a készülékemet.
-
Zsombe
senior tag
Ez nem túl biztató, mondhatni nagyon dühít, hogy a Samsung szervizes trehányságából most egy SEE kóddal rendelkező CSC-s telefonom van. De nem is értem, ha a termékkód végén XEH van, akkor miért SEE a CSC kód?!
Az sem segít rajtam, hogy a Samsung Phone Info szerint az elérhető CSC kódok között szerepel a XEH is? -
törölt tag
Jaa nem is azért említettem a kamerát, különösebben nem érdekel mert mindkét modul jó. C-st csak azért kerestem mert olyan még nem volt nekem. Az előző két f-esem német(sufni) és magyar(Vodafone) szolgáltatói volt, ws mindkettő biztosan isocellel szerelt változat volt.
Ez most független. Annak idején mindenki a Sony kamerát és a c verziót fényezte így most kipróbáltam. Összehasonlításba nem mennék bele mert akkor még kk volt most meg 5.1.1 van.Ez a 3g eldobás viszont nem tetszik.
Aminek eddig örültem az antennák jelszintje. S6-hoz és főleg az Alphához viszonyitva erősebbnek tüntek az antennák.
Szolgáltató kizárva mert mellettem egy másiknak volt mobilnete, a telefonra nem jellemző ez a hiba, a simkártya 3hónapos.
Egyelőre figyelem. -
mrc4y
tag
rendben, ahogy emvynek leírtad úgy megcsináltam a factory resetet, most 1-2 nap és kiderül hogy javul-e, ha nem akkor samsung szerviz? ( a biztonsági mentésből visszaengedhetem az alkalmazásaimat vagy új eszközként indítsam a biztonság kedvéért? fontosabb adatok mentve lettek gépre )
-
mrc4y
tag
nálam 5.1.1 felrakása után kezdte, feltettem rá 5 percre már újra is indult a telefon, majd rá pár órára az asztalomon hagyva megint, majd amikor írtam megint az asztalon hagyva magától újraindult. 5.1.1 előtt nem fordult ilyen elő. akkor mindenképpen marad a factory reset ha az akksi is meg ez is előjött a frissítés óta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest