- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
-
válasz
Yager01 #7365 üzenetére
két mozdulattal bezárható bármi, akár az integrált böngésző, vagy a chrome...stb is;
pötty az alkalmazásváltóra -> jobbra vagy balra elhúz a bezárni kívánt alkalmazás
van hivatkozás jobb lent arra is, hogy egy pöttyintéssel az összes háttérben lévő alkalmazás bezárható legyen. -
mycso
veterán
válasz
Yager01 #7355 üzenetére
A ram kb. nekem is így fest 2.3-5gb foglalt. Bár én nem veszek észre semmi lagot.
Kivéve a fényképezőnél, az néha olyan, hogy kegyetlen.
Majdem olyan érzés, mintha le-le fagyogatna pár másodpercre.
Fényképezés után csinálja ha a kamera appból nyitom meg a galériát, illetve amikor lépek vissza a kamerába. -
válasz
Yager01 #7355 üzenetére
jellemzően 1 gigabyte ram szabad nálam, pedig még a t-s szolgáltatós vackokat sem töröltem vagy tiltottam.
amennyiben sok alkalmazást telepítettél utólag, úgy nézz rá a kimutatásban, hogy melyik eszik sokat, látni fogod a lényeget.
akkumulátorban jobban bírja a note 3-nál, ha mást tapasztalsz, akkor eltérően használod.
a simaság más kérdés, két eltérő rendszer, majd alakul és fordul a kocka idővel, törvényszerűen. -
S e t h
nagyúr
válasz
Yager01 #7358 üzenetére
Ugyan nem beszélnék mások nevében, mivel én nem note 3-ról váltottam, de szerintem note3-ról maximum a Lollipop kijövetele után érdemes úgy váltani, hogy az ember nem akadjon fel azon ha nem olyan smooth a rendszer mint a note3 esetében.
Volt rá eddig is panasz, amaz már egy kiforrott rendszer, itt még vannak döcögések, ezért viszont a Samsung és egyben a piac többi szereplője is szégyellje magát, folyamatosan foshák az újabbnál újabb készüléket, aztán úgy gondolják, hogy optimalizálni meg majd később is ráérnek. -
válasz
Yager01 #7136 üzenetére
pedig én ott kapcsoltam ki, a keresőből is kijelentkeztem, illetve a telefonon történő keresésnél is minden opció elől kivettem a pipát, hogy ne tárazzon és kínálja fel alapban, így már csak a home gomb hosszanti nyomására ugrik fel, ha épp kellene, bár nem sűrűn használom.
DeathAdder; ja, én a keresőre gondoltam, mert az alapban adott.
-
silmatauki
őstag
válasz
Yager01 #7081 üzenetére
Ha F-es (snapis) a géped, akkor igen; ha C-s, akkor nem. Lásd itt a beszélgetést: http://forum.xda-developers.com/note-4/general/everything-youll-to-camera-note4-t2999834
-
Parallaxis
addikt
válasz
Yager01 #7080 üzenetére
A Nilkin nem jó, nekem is az van. A széleken nem tapad le, így lesz egy 1-1,5 mm-es keret az üvegen, igaz, csak akkor látszik, ha ki van kapcsolva a kijelző.
Eddig egyetlen üveget láttam, ami tökéletesen, keret nélkül feltapad, de arról csak annyit tudni, hogy a veszprémi Plázában lévő GSM boltban rakták fel, pontos típust, gyártót nem tudni.
Ha F-es Note 4-ed van, akkor a Snap Camera itt is jó megoldás, mert kihoz egy kis pluszt a kamerából.
-
Yager01
senior tag
válasz
Yager01 #7079 üzenetére
Látom, ogy Fólia:
"A széleken ívelt üveg sajnos nem könnyíti meg azok dolgát, akik szeretik a lehető legjobban óvni a telefon kijelzőjét. Teljesen esztétikus megoldás sajnos nincs, mivel a két szél „lelóg” az üvegről."Nilkin üveget esetleg használ valaki? a Note3-as telefonomon az volt, és über faca. Szeretnék erre is, de a fenti infó kicsit elbizonytalanított.
Pl. Ilyet raktam fel most egy Sony Z2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Renault, Dacia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hobby rádiós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest