- iPhone topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazanka
őstag
Nem mondtam hogy hibátlan,de olvass bele bármelyik telefon fórumába mindenütt van egy-két köcsög aki csak a hibákat keresi,aztán kiderül hogy nincs is olyan telefonja,vagy hozzápiszkál rootol mert neki valami nem tetszik.Ez olyan mint a kutyakiállítás,tökéletes kutya nincs.A jó bíró az a kutya jó tulajdonságait emeli ki a szemét meg a rosszat
-
w333
félisten
Az lehet ... ahogy lesz lehetőségem majd összehasonlítom
Viszont S6 -ban túl sok a kényelmi funkció, ami G4 -ben ugye nincs benne
(#18226) apaszka
+1
csak nekem méretben már kényelmetlenül nagy
Tudnak Samuék rendszert írni ha akarnak, pl. feleségem telefonja S4 (i9506) brutál jó, atomstabil, soa nem fagyott még le, teszi a dolgát hibátlanul, tény hogy 4.4.2 na de akkor is, ez a Lollipop nekem kicsit csalódás, majd az Android M verzióval fogja ez kiforrni magát, szóval csak türelem jó lesz ez
-
apaszka
veterán
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Mennyit dobjak rá? Független F es!
(#18216) Rottweiler89
Én nem játszom nagyon régóta. De a melegedés csak töltéskor jelentkezik nálam. Egy ilyennel nyomom neki egy Nillkin tekercsre. De akkor sem forró,,de meleg!
-
derrik
őstag
köszi
)
de sajnos nekem nem hozza amit elvártam, és amit olvastam erről a telefonról. És nem is a használati adataimmal van a gond. Hanem a készenléti adatokkal
-Meg aztán az már nevetséges, hogy addig bekapcsolva látom a wifi-t az akkumulátor használati opciókban míg a beállítások__wifi__speiális minden ismétlem minden pipát ki nem veszek!apaszka: ha ezt tudom én is olyat veszek
-
apaszka
veterán
Zsír lesz minden!
Új alaplap... talán
Marhára szeretem a telót,de nem tuti,hogy nem lesz belőle Neus 6.
A Samu kicsit kiábrándított!
Ez a Knox nem ember barát.bár most köze nincs hozzá!A hiba nem user error!
Meg az egész samu hozzá állása sem teszik!
Ha egy őszinte levelet írsz akkor próbálnak kedveskedni,de egyébként leszarnak!Ha nincs olyan ember kit én megkerestem a problémámmal és segít,akkor az egész samu felhőben adott vizuális hülyeség semmit sem ér!
Ez a lényeg,hogy itt vannak segítőkész emberek!
Tényleg nem voltam hunyó most ,de ez mindegy!Vállalni kell a következményt még ha a bolt volt a hunyó akkor is!
Lesz mibe lesz!
Ha sokba akkor megy a háztól hamar!Ennyi!
[link] -
a knox az egy állományból álló kitkat visszahúzásakor sem ugrik - ebben az esetben - , más miatt javasolt a re-partition - ami csak a több állományból álló firmware esetén lehetséges -, hogy biztos legyen a rendszer teljes újraírása, mert a csak felülírás főverziós visszalépéskor nem mindig teljesen okés.
apaszka; Ez a garancia elvesztése egy telefon rendszergazdai jog átvétele miatt ,,,nem tetszik! Egyedül ők csinálják ! - ez nem igaz, duplán sem.
jegyzem poénból, hogy ki nem vesz többet samsung telefont, eddig a rekord; két samsung telefon után is kijelentette - adottak a hozzászólások -, hogy soha többet samsung(!), mind a kétszer minden rossznak lehordta a gyártót, és most persze a harmadik típusnál tart!
-
-
és hackeeeee igen, ezek is hibalehetőségek, de van még más is.
Spityu27; domino csomagban és listaáron vásárolva, mindössze 15.000 ft a hálózati korlátozás feloldásának a díja, bármilyen havi díjas előfizetéshez meg sokkal komolyabb összeg a kötbérrel együtt, de nem ezen akadtam fel leginkább, hiszen arról lenne külön számla, ha a szolgáltatóval csináltatta volna.
fontos megjegyezni, hogy csak a fentiek alapján nem gyanakodnék ennyire - gyanúsítani meg pláne nem akarok látatlanban senkit -, mert bizonyos esetekben (például nyeremény keretében) eredetileg is lehet független a telefon, kapcsolódó nagyon szélsőséges esetben még a telekom által alapban nem adott samsung jótállási jegy is magyarázható lenne - bár abból is másmilyen a jellemző mostanság -, de van ott még más is... -
este visszahallgatom fejhallgatóval - mert csak a házimozi erősítőjén keresztül tettem meg eddig a felvétel otthoni megtekintésekor - a kézilabda meccseken rögzített felvételeket, azon aztán van minden, zene (a bevezető show alatt sokáig) és minden más hang is, kíváncsi vagyok rá, hogy úgy mi lesz a helyzet, mert a hangfalakon keresztül nagyon szépen szólt.
DeathAdder; tettem most fel random mp3 állományokat a telefonra, probléma nélkül engedi mindegyiket beállítani.
-
Felesleges a gyártóhoz fordúlni. Illetve hozzá nem is fogsz, mert max a magyarországi képviselet lepattint.
Én azt tapasztaltam, hogy ha koncertet videózok, akkor néha ahogy a kamera fordul a kezemben, változik a hangmagasság. Valamikor csak úgy csattognak a magasak. Igaz ezt csak S2/S3 telefonokkal tapasztaltam, talán meg van még a videó. Note-tal csak egyszer videóztam, az jól vette fel.
-
azért írtam, hogy videózásnál nem találkoztam még a problémával, a hangrögzítőt is csak amiatt próbáltam ki, hogy felhoztad korábban a hibát és a talált hangrögzítési tesztek alapján kíváncsivá tett.
tok nincs véletlenül a telefonodon?
vagy az állvány nem olyan kialakítású, hogy hatással lehet a mikrofonokra vagy ilyesmi?
szélesebb körben ettől kellen, hogy zengjen a net, ha általánosságban jelentkező hiba lenne, de alig találok rá példát. -
-
-
amikor korábban írtad, akkor az integrált hangrögzítővel, illetve kapcsolódó de harmadik féltől származó alkalmazásokkal készített teszteket is találtam a mikrofon(ok) minőségére nézve, úgy van lehetőség a korábban írtak állítgatására, hatással is voltak a felvételek minőségére, azért kérdeztem rá, hátha...
videókat azóta is készítettem, de hiába hallgatom fejhallgatóval akár, nem találok azokban kivetnivalót, csak szélsőséges, de indokolt/érthető esetekben vannak bizonyos változások, például a telefont úgy mozgatva, illetve olyan esetben, ha a helyiségben lévő hanghatás úgy változik.hackeeeee; ide; link
-
DiamondBack
senior tag
Más kérdés hogy akinél ugrott a Knox az tudatában van ennek minden következményével, és anyagi vonzatával és vállalja is ezeket.
Ha már rootolnám, romolnám szerintem mégjobban hozzámnőne, mégkevésbé szeretnék visszatérni a stock rom után a teleszemetelthez
És te is nagy kockázatot vállalnál vele ha sikerül is egy ilyen csere és következő nap bekakkan? -
S e t h
nagyúr
Nekem maga az indok a furcsa, hogy vki eldobja a prémium garanciát, mert egészen más ha vki bolti garis telefont vesz, amikor nem is számol a prémium szolgáltatással, az anyagi részével nem is foglalkoznék ,de lehet ezért is fura nekem, viszont feleslegesen mert minek turkáljon az ember a másik zsebében.
Egyébként mennyiben számítasz arra, hogy pozitív hozadéka lesz a rootnak, custom roomoknak a Note 4 esetében, mi hiányzik pontosan?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondolom az a baj, hogy sehol nincs leírva az, hogy refurbished csere van bizonyos telóknál. Vagy, le van ez írva valahol? Mint mondjuk az Apple-nél.
Gondolom ezért megy a hercehurca.
A gond az, hogy ha mondjuk a refurb. készülék sem hibátlan.. Persze ha ezt észreveszed, nem vagy köteles átvenni.
-
Grawens
senior tag
Nem támadtam volna a refurb cserekészülék intézményét, ha cserét végző megbízott nem "új" készüléknek állította volna 2 esetben is. Mint mondottam ezzel sincsen probléma, csak ez nem szép dolog tőlük!
Mintha a piacon vettél volna egy szűz lányt és otthon bekukkolva látnád, hogy nagy a barlang!
"Jogos a reklamációd, de a refurbished cserékkel önmagában véve semmi gond nincs, ha azok hibátlan készülékek."
Ezt én sem mondhattam volna szebben!World-Soft: 1 csavarra zármatrica és egy kinyomtatott nyilatkozat két példányban, aláírva és pecsételve az ő részükről. Már viheti is!
-
Grawens
senior tag
A gond az, hogy nem cserélhetnek, ha nem tudnak javítani, akkor csereigazolást kell adniuk, amivel:
1; biztosan új készüléket kapsz a forgalmazótól.
2; megvan a jogod egy más típusú készülékre váltásra, vagy a vételár levásárlására.
Arról már említést sem teszek, hogy a kicserélt régi készülékből a helyszínen törölni kellett volna az IMEI-t, de ez persze miért is történne meg, ha egyszer a jogszabályokat megkerülve csereberélnek?
Pl.: 1 időben 2 különböző készülékben nem lehet jelen ugyan az az IMEI, és még sorolhatnám.Szerk:
Kiegészíteném még annyival, hogy ha új készüléket ad, jogszabály szerint új és teljes időtartamú garanciát kell vállalni rá. Ezt is elfelejtették szerintem mindenkinél. -
baladam86
aktív tag
-
apaszka
veterán
De kicsit eláll hiszen ott le van gömbölyítve ,,,,,,, de a keret miatt nem olyan vacakul néz ki.
(#15796) hackeeeee
Nem tudom mi lehet benne az új,de akkor lesz ez igazán érdekesha nem 5.0.x ,hanem 5.1.x lesz
De azért várom a fejleményeket,és ha valami Benelux államok-beli kijön akkor fel is rakom.
-
a regisztráció csak a független készülékek esetén szükséges a második 12 hónaphoz, a hazai szolgáltatós készülékek alapban, regisztráció nélkül is megkapják a 12 + 12 hónap jótállást; link
a jótállás első, kötelező egy évében ha adod a jótállási jegyet, akkor nem kérhetnek számlát is, de a második 12 hónapban minden módozatban azt kérnek, amit csak akarnak, mivel ők adják a kötelező feletti többletet, ami mellé - bizonyos kereteken belül - olyan feltételeket szabnak, amilyet akarnak. -
apaszka
veterán
A regisztráció kell, hiszen azt a plusz évet a samsung adja házon belül. Szolgáltató nem biztos, hogy füzetet ad, hanem egy A4 es nyomtatványt . De az is jó ebben az esetben, hiszen legális helyről származik, és á.f.a. is rendben van. A regisztráció alkalmával ott lesz a vásárlás helyénél a szolgáltatód.
Külföldről származó készülék, csak egy év garanciát kap, és nem regisztrálható be,pl a nagy román webáruház készülékei sem a plusz év garanciára.
Gsm volt kiállított 2 év papir meg csak csákót hajtani jó a samsung szervizben.
-
apaszka
veterán
Ötven múltam én is. Igaz pár hónappal./S]Ne általánosítsunk.Én romolok, és a munkahelyemen nem egy telót élesztettem újra vén fejemmel. Legutóbb egy S3 la fleur szériásat.Persze nem veszem magamra.
Nem tehettek róla, hogy hatvanas években születtem.....MaCS_70Nálam is hibátlan a launcher.Keksz03
Az nekem is" csíkos" de eddig nem figyeltem. Észre vettem, de ez szerintem ilyen. Nem zavar, ez legyen a leg nagyobb gond.
-
törölt tag
Így a képeket nézegetve valóban tisztább,élesebb képet készít az F, ha jól fogalmazok... de azt árulja el valaki,miért csinál sokkal szebb és sokkal élesebb képet egy S3 a 8megapixeles kamerával mint a mostani 16megapixeles csúcsmobilok? Ezt azért kérdezem mert volt viszonyítási alapom,de majd keresek képet amit az S3mal csináltam,meg felteszek mellé egy S5ös és egy Note4es képet is...
-
w333
félisten
Dupla kopp szerintem csak Root + főzött kernel -el !
Ha hosszan nyomod az értesítési sávon a frissítést elvileg előjön az alkalmazás és ott az értesítéseknél ki tudod venni a pipát
Viszont ha szürke a sáv ... próbáld a telefon újraindítani majd menj a Beállítások / Alkalmazások / Összes, majd itt keresd meg a szoftverfrissítő alkalmazást és próbáld kivenni a pipát, ha ismét szürke lesz akkor valószínűleg ezt a funkciót a Samu letiltotta hogy addig zaklassanak amig az új frissítést felrakod
-
apaszka
veterán
Egy tökéletes telefon estém miért fáj a számláló?
Szereted a kötöttséget?
Kapja be a samsung!
Ez amúgy sem teljesen törvényes.
Nincs alternatíva, és így ez árverés!A KNOX mint program egy hulladék. Próbáltam már a Note3 nál is, de semmire sem jó. ? Lehet bele rakni egy programot, csak szemfényvesztés az egész.
-
-
-
Grawens
senior tag
Csak kompletten az egészet LCD + digitizer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest