-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbeey
tag
USB csatlakoztatásnál évek óta olyan problémám van, hogy folyamatosan újracsatlakozik az adott telefon. Eddig is k***vára zavart, de most épp olyan kis ideig tudok csatlakozva meradni, ami miatt használhatatlan.
Amit eddig kizártam:
- a port nem hibás, a laptop összes portján illetve másik számítógépen is ugyan ezt tapasztalom
- több féle windows verzión is próbáltam
- energiabeállításoknál "USB selective suspend" ki van kapcsolva
- csomószor váltottam kábelt is mert elhasználódnak amúgy is tehát azzal sem lehet baj
- a telefonon MTP és PTP csatlakozási módszereket is váltogattam
- stay awake funkció engedélyezve van a fejlesztői beállításokba (erre amúgy is szükség van mert ha újlenyomattal van levédve és másolás közben lezár, akkor is megszakítja)
- device managerbe semmilyen USB eszköznél nincs engedélyezve hogy lekapcsolja energy savingre hivatkozva
- a telefon portja sem hibás, másik androidos telefonnal is pontosan ugyan ezeket jártam végig a note 4 előttÖtletek? Bárki tapasztalt hasonlót?
Másik téma... még jó hogy feltettem a lengyel 6.0.1-et kb másfél hónapja, mert azóta sem kaptuk meg hivatalosan a frissítést. Egyébként nagyon szeretem a telefont és elégedett vagyok vele, a samsungnak ez a hozzáállása dealbreaker lesz a következő vásárlásnál. Szeptember végén adta ki a google, a samsung év elejére ígérte először, aztán február stb stb....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra natúr titán ÚJ + ESR üvegfólia, Samsung Magyarország garancia 2027 szept.
- Eladó Samsung Galaxy telefonok: A20e A41 A51 A03 A22 A13 A23 5g
- Makulátlan IPhone Xr eladó
- Iphone 14 Pro Max 128 GB Újszerű
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest