- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
általában a Samsung gyári USB 2.0-as töltője 1000mAh-es töltéssel bír tölteni, USB 3.0 töltése nem brutálisabban nagyon, de tény hogy gyorsabban tölt..
ezek az akksik, már egyébként képesek kezelni a gyors töltést, szóval bajuk nem lesz.. nem kell őket már kisütne sem.. stb..
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz banhammer #8263 üzenetére
szerintem piszkosul belezavar valamilyen program a status bar laggolásba vagy szimplán szar a frissítés után a status.. újraindítás nem segít vagy nem nézted, hogy telítve volt e a memória..
Hungary (VDH) 4.4.2 KINT!! (Vodafone) illetve XEH sammobileon-on
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
akkor ahogy leszűröm vannak még gondok a 4.4.2-vel bőségesen...
egyébként srácok fejezzétek már be a civakodást, kezd unalmassá válni és unom már az 50 fölösleges kommentet végignézni, hogy segíthessek, akinek kérdése van plusz kérdezhessek vagy társalogjak a TELEFON-ról danke..
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
én most megijedtem :'(
mellesleg számomra értetlen mi a jó ebben a tokban? túlságosan lelóg ez a kicsapható része plusz veri az ember száját.. (pl.: ha hurrikán van)
-
iSonic
addikt
Jesszusom 223 új komment, kijött a 4.4.2 srácok? valaki meséljen én meg az első hsz-el szenvedek még..
-
iSonic
addikt
Note 3 Neo na erről kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye.. hamarosan megszállják a fórumot a Note 3 Neo-s emberek
Zolesz007: milyen ROM van fent, független, Telenoros? kérdezted a Telenornál, hogy esetleg nincs e baj a SIM kártyáddal vagy a szolgáltatásuknál, mert nekem nagyon gyanús, hogy nem a telóval lesz probléma..
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Állítólag megy vele, majd holnap leírom a tapasztalataimat a Hangouts-al kapcsolatban
banhammer: hamarosan kész a first hsz aztán nem lesz itt ilyenekkel probléma akkor majd mondhatod, hogy ELSŐ HSZ!!! csak remélhetőleg más paint színnel..
Viktor18: érdekes erről nem is nagyon hallottam..
joey20: hát ezen jót nevettem vagy enyhe célzás volt, vagy ha nem akkor jó kis tudatalatti poén..
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Új hír KitKat frissítéssel kapcsolatban, ahogy látom nem szeretné a samu, hogy third-party-s kiegészítőket használjunk.. [link]
-
iSonic
addikt
válasz AliceWake #7525 üzenetére
ott pont... maga a függőség gyárilag van korlátozva a teleszar meg egyéb szolgáltatók készülékeinél.. nyugodtan dobhatsz rá akár indiai, arab, üzbegisztáni ROM-ot, ha certifacated samsung rom, amit például sammobile-on is fellelsz bajod nem lesz belőle szerviz érte nem szól..
azért már viszont szólni fog ha rootolod
Luser2000: minek tennék, ha az original független XEH Rom-mal működnek normálisan a funkciók.. megteheti a szervizes, ha ezzel javítja a hibát.. A telekomos fos rom annyiban különbözik az általatok FÜGGETLEN rom-nak emlegetett dologtól, hogy nincs benne annyi szutyok program (Utazás biztosítás,..stb.) Baja a telefonnak nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz adequate_cou #7500 üzenetére
ez teljes mértékben igaz, mindig vannak akik fölösleges dolgokkal terhelik a rendszert, de az a baj, hogy egyre több kezd lenni az aki jogosan nyújt be panaszt és nem kap semmit.. főleg úgy, hogy kifizetnek 160-170 ezer forintot egy olyan készülékért, amit 2 évig legalább használnak és szeretnék a mellé adott PRÉMIUM szolgáltatást is ha úgy adódik igénybe venni.. akkor ne adjon a Samsung M.o-ra 2 év teljes körű garanciát, hanem valami papírt, hogy jó vigyázz rá, de akkor ne legyen méregdrága a készülék sem..
-
iSonic
addikt
Nincs sajnos, mivel az a fő szerviz.. egyébként igen én is csak a main supportot tudom dicsérni, amit a samsung csinál, de a telemax förtelem..
Más: valaki tudna segíteni, hogyan tudom kiszedni a JAVASOLT ALKALMAZÁSOK (FÜLHALLGATÓ) menüpontot, mert irtó zavaró, anno Kijelzőnél volt valami Környezetérzékenység funkció amit ki kellett lőni.. de itt ilyet nem találok..
-
iSonic
addikt
ezt olvastam ismerősöm linkelte el.. nekem is meggyűlt a bajom a szaros TeleMax-al.. szerencsére nekem végül cserélték az egészet.. főleg mert már a végén annyira ideg lettem rájuk, hogy beégettem a kijelzőt, arra meg nemtudtak mit mondani, hogy minden lapon ott fityeg a beégett widget..
van itt telemaxnak topicja, plusz a fogyasztóvédelmes srác is elmondta, hogy hatalmas aktája van a cégnek.. de egyszerűen sokan nem veszik a bátorságot, hogy bepereltessék őket.. pl.: anno S4 esetén a random kijelző törés csavarodás miatt.. nevetséges azt is arra fogták, hogy az ügyfél odavágta valószínűleg a tokban és fóliával védett telefont, amit 160k-ért vett a földhöz, mert az milyen funny..
legszörnyűbb az egészben, hogy a samsung supportja iszonyat rendes és mindent megtett az én ügyemben is, de a szerviz meg egy rakás fos.. és ezen nem fognak javítani.. ezért van az, hogy olykor elgondolkodok, hogy a szaros macbook pro-mat anno az osztrákoknál leadtam, mert gebasz volt a töltéssel és nem az volt az első gondolat, hogy biztos én voltam a hibás, hanem másnap reggel 9kor már hívtak, hogy kész a cucc és azóta sincs baja..
-
iSonic
addikt
ez lehetséges, nekem is volt ilyen anno még Nokia időszakban.. az a baj, hogy telekomnál ez a 4G mizéria picit átláthatatlan.. egyébként ha 21Mbit/sec-et mér a speedtest a netedre, akkor megy a 4G, mivel az alsó határa.. a 60Mbit/sec-es ami a csúcs most jelenleg..
most nézem, hogy az üzleti csomagok, mind 4G képesek.. alap 21Mbit/sec-et bírják..
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
akkor mindenképpen szólj a telekomnak, ha nem működik a holnapi nap ha éppenséggel jársz valamerre.. egyébként xda-n van egy ilyen topic ahol beszélnek erről, olvass bele egy kicsit hátha kapsz megoldást [link]
egy megoldás bár ez a Root-ot javasolja, ami nem egy jó megoldás..
milyen Rom-ot ír a rendszerre?
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Attól nem lesz baja, hogy felrakta a független ROM-ot, azt próbáld meg, hogyha bemész városba főleg center közelébe (nemtudom merre laksz), ha esetleg BP környékén, akkor úgy a Duna felé és akkor sem csatlakozik az LTE-re, akkor mindenképpen szólj a Telekom-osoknak. Plusz nézd meg, hogy a díjcsomagodhoz jár e alapból az LTE támogatás. Mozaik S-XL-nél van, Ikon csomagnál (az csak iSzar esetén), illetve Next L-XL díjcsomagok.
-
iSonic
addikt
válasz Memmaao #7363 üzenetére
Fölösleges... nekem minden egyes telefonnál tökéletesen működött a készülék f.r nélkül.. egyébként az adatokat nem egy felhőben, hanem a mobilba tárolja ugyanúgy csak nem írja felül azokat a fájlokat, hanem csak a ROM-ot frissíti.. szerencsére az android úgy van megalkotva, hogy a programok amik a rendszerre vannak írva ÁLTALÁBAN nem okoznak inkompatibilis problémákat.
Backup-ot nyugodtan csinálhatsz minden hónapban ha megnyugtat, de a Samsungos accountot összekötötted a dropbox-al és beállítottad, akkor automatikusan megteszi ezt helyetted a program ha Wifi közelben van
robi30: lehet amerre éppen mozogtál ott csak HSPA+ kapcsolat volt elérhető ezért nem ír LTE-t... beállításokon belül nézd meg, hogy engedélyezve van e az LTE funkció, de egyébként automatikusan engedelyézve kéne lennie
Beállítások-> Kapcsolatok fül-> További hálózatok-> Mobilhálózatok-> Hálózat mód mit ír? ott tudod beállítani, hogy LTE/WCDMA/GSM
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Most jött meg a Spigen fóliám, hát mit ne mondjak tényleg igaz amit a youtube-on mutatnak.. letöröltem megnéztem nincs e alatta por rátettem és magától rásimult.. biztonság kedvéért megsimogattam kétszer és semmi nincs alatta.. [link]
Más: az első hsz jelenleg 30%-os, remélhetőleg péntek délután vagy este felé kint is lesz
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz maximilian4 #7287 üzenetére
ha nem rootolod, akkor nem is fog ugrani egy sima odin-os telepítéstől..
-
iSonic
addikt
Komolyan mondom rossz volt végigolvasni a kommenteket, mint valami rossz család.. veszekedés majd a végén összeborulás..
Mellesleg én úgy vagyok vele, hogy aki szereti a ROM-olgatást, átláthatóbb, tisztább képet nyújtanak a főzött dolgok azoknak sem árt a segítség, ha valaki jártas ebben. Sokszor vagyok én is, hogy jesszusom minek tesznek fel kék-lila, és egyéb förmedvény színekből álló dolgokat a telefonjukra, hogy ezzel +10 pontot összekaparjanak antutu-n vagy +5 perc kijelző használat. De hát valakinek erről szól ez az okostelefon élet. Másoknak csak a megszokott békesség kell, gyorsaság és funkcionalitás és semmi csicsa, ahogy banhammer fogalmazott vigyen el A-ból B-be, esetünkben tudjam használni reggeltől, estéig és ne legyen vele gubanc.
Nekünk az lenne csak a feladatunk, mint note 3-as topiclakók, hogy segítsünk abban, amihez kedvünk is van és még tudjuk rá a megoldást. Ha valaki főzött Rom-ot akar az is ugyanúgy megkaphatja a választ, mint aki csak a fránya Flipboardot akarja kilőni. Mondjuk aki meg az LG G2 topicból jön azt természetesen ki kell utálni a francba nincs választás.. Aki sz*rt választott éljen vele, ha még büdös is (remélem nem lincselnek meg ezért..)
Pont múltkor volt egy ilyen összeveszés a Sony Xperia SP topicban.. szintén a ROM-ok, meg a fóliák és egyebek miatt viszont ott a srác jól fogalmazott, aki megveszi magának a telefont x összegért, had tegye úgy tönkre ahogy Ő akarja hisz az övé, mi maximum ebben segédkezünk vagy "kedvesen" kihátráltatjuk belőle..
A lényeg a lényeg k**va jó ez a telefon és valaki megmondaná, hogy a rákba lehet letörölni véglegesen ezt a szar Flipboard-ot?
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz szabosasito #7158 üzenetére
van az S3 esetén is... de azt akkor nyitják, hogy eléggé nagy a forgalmas a topicnak, ami viszont erre topicra nem nagyon igaz 7-8k hozzászólás november óta..
-
iSonic
addikt
Na srácok én akkor nekiállok az első hsz megalkotásának, amit szeretnék kérni, hogyha van valakinek iszonyat okos frappáns megoldása valamilyen témához (root, szoftveres probléma megoldás.. stb) vagy csak olyan ötlete van mi legyenek a témák, akkor nyugodtan írjon rám privátot
Jövő hét folyamán kész is lesz szerintem én is tárgyalok pár okos emberrel, akinek vannak jó kis photoshop-os menüpontos képei gondolok ezalatt (szoftver, hardver, általános információk) szívesen várom, de én is nekilátok a megalkotásának csak hogyha valaki tud szebbet, akkor ne legyen ebből sem vita
Várom az infokat aztán csapassuk neki!!!
marci5444: hogyne lenne.. sokkal több a funkció maximum ami neked fura lesz az a kijelző mérete.. meg maga a telefoné
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
ha szinkronizálod akkor ott kell lennie.. nálam belépek és szépen ottvan.. valamit akkor rosszul szinkronizált le a készülék.. próbáld meg újra vagy a samsungnak a belső mentésére bízzad onnét is vissza tudod nyerni a számokat..
Azt pedig Kies-sel tudod kezelni.. egyrészt.. illetve itt [link]
-
iSonic
addikt
válasz banhammer #7047 üzenetére
Flipboardot / Google Újságos-t letiltottad, mert akkor nekem nem jelenik meg nálam.. ha jóltudom akkor a Flipboard kezeli azt a hírfolyamot azért jön mindig elő.. és arra ügyeljél, hogyha jön a Marketbe rá frissítés ne telepítsed fel, mert akkor újra aktív lesz..
tchriss: lehetséges, hogy több adatot kezel a Knox és azért csinálja ezt a plusz igénybevételt. Az all in one toolbox pro helyett én inkább a clean master-t ajánlanám nem fogyaszt fölöslegesen plusz egy gombnyomás és mindent tisztit..
AliceWake: azért az a 90 fok nagyon de nagyon nem normális.. S2-öm esetén is a max 50 fok volt és akkor is majd összetojtam magamat... alkalmazások menüpont alatt böngészd át az applikációk listáját, mert találhatsz ott olyat ami meríti a telefont..
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz AliceWake #7045 üzenetére
akkor ott más lesz a gebasz.. akkor vettem észre sokszor üzemidő csökkenést, amikor Odinnal felnyomtam a teleszaros mobilra a gyári független rom-ot még anno, de az is megszűnt pár nap után..
nézd meg lehet hogy valami kis szar alkalmazás fut a háttérben, amit nem tiltottál le.. mert 2 óra kijelző az egy vicc.. az S3-am 1 évesen tudott jobb eredményt produkálni..
-
iSonic
addikt
válasz Markizmark #6924 üzenetére
azért azt nem hogy a litium mellé beteszik a chipet.. maximum valahogyan az akkuhoz paszetolják.. mostanában amilyen megoldások vannak..
De mellesleg nagyon sok extended battery van nfc antennával ellátva, xda fórumon van belőlük egy csokornyi..
-
iSonic
addikt
válasz maximilian4 #6903 üzenetére
mert a NSA kíváncsi mid van
-
-
iSonic
addikt
válasz Szellem. #6631 üzenetére
különösebben semmit, alap fényerő, wifi modul mindig online, LTE modult használok Pesten belül szinte mindig az van.. a képernyőre most 4 órát ír és még van 15%..
átlagosan használom teljes mértékben (fb, viber, chaton, pinterest, lookout, instagram, accuweather státusz bár kijelzés, ébresztő, scrapbook) és nem szívja az akksit..
-
iSonic
addikt
Mellesleg az a legjobb, hogy a 4.4.2 állítólag kevesebbet zabál, mint a 4.3, mivel 512 megás gépeken is el kell menniük ergo remélhetőleg még gyorsabb lesz a cucc..
-
iSonic
addikt
hát ez azért még engem is megdöbbentett.. nem kicsit gyorsan jött ki a cucc..
-
iSonic
addikt
válasz andrew01 #6511 üzenetére
kinek a pap kinek a papné tartja a mondás.. nekem annyi tetszett bennük, hogy vállalnak rá garanciát és ezt pofátlanul ki is tudtam használni Note 3-ra rendeltem Spigen fóliát 2k-ért, felrakom szépen magam, mert már van minimális tapasztalatom meg kevéske kézügyességem hozzá
-
iSonic
addikt
my.samsung.com vagy .hu felregisztrálsz kérsz helyszíni javítást és akkor nem kell t-mobile-> telemax-> 1 hét várakozási időt megvárnod
egyébként a külső krómcsikót ha jóltudom kijelzőcserével tolják mivel egyben van aminek borsós az ára.. szerintem írj rá a kék békára nggabi ő segít neked
-
iSonic
addikt
válasz robotnyk #6456 üzenetére
nem fogyaszt annyit a wifi modul, hogy durván drain-"je" az akksit.. Én a Galaxy S1 széria óta hagyom bekapcsolva a wifi modult, ha nagy a gubanc és kell a % akkor kinyomom vagy ha úton vagyok.. de tényleg elenyésző ahhoz képest, amit a 3G/LTE modul merít,,
kiskornel: most raktam barátnőm telefonjára a 400Ft-os szar kínai fóliát egy kis tisztítás után és simán buborék nélkül felment...
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz banhammer #6337 üzenetére
Beállitások-> Általános fül-> Alkalmazások
Kiválasztod az alkalmazást, ha van mentett adata törlőd, majd letörlés, ha csak frissítés törlése, akkor arra és utána letiltás, vagy rámész a MIND fülre és ott tiltogatod le amelyik alkalmazás nem tetszik..
az én újságom az a Flipboard egyébként
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest