- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisstom
csendes tag
Jónak tűnik ez a DN4, mivel a Note4 nem fogott meg (alapvetően a 16:9-es kameramodul miatt), lehet, hogy "felújítom" kicsit a masinát. SD kártyát kezeli rendesen? Xposed jó, elsősorban a DPI/app funkció?
Úgy általában valami hátrány 4.1.2 (Omega v10)-hez képest? -
kisstom
csendes tag
Csak a Samsung gari papír kell, imei-t ellenőrizd (dobozon, akksi alatti matricán, készüléken is)
Számla NEM kell (volt már nálam a szervizfutár), aki 0 % áfásan vette az a legtöbb esetben nem is kapott (én sem), de ismétlem NEM kell csak a gari papír.
A vita, hogy kell-e számla már többször végigfutott itt a fórumon, nem kell mégegyszer... -
kisstom
csendes tag
válasz
Markizmark #17570 üzenetére
Ilyet[link]
-
kisstom
csendes tag
válasz
nggabi #17160 üzenetére
Én Note 1-en és 2-őn is Camera Fv-5-tel fényképezek. Nincs (vagy legalábbis kikapcsolható) az az idióta állandó autófókusz ami a Note 2-őn van (1-en ugye ez nem volt). Szerintem a rossz képek legalább fele ennek köszönhető. Továbbá 1fe-vel (de legalább féllel) sötétebbre veszem alapból mivel mindkettő hajlamos túlexponálni. Ha netán sötét lesz photoshoppal 1 másodperc javítani de beégni biztos nem fog.
Szerintem paraszthajszállal jobb a Note2 kamerája. A gyorsabb fókuszálás sem hátrány. És igen, jó sok képet kell csinálni, nekem 2/3, 3/4 jól szokott sikerülni.
Kompaktom nyugdíjba is vonult -
kisstom
csendes tag
USB OTG-n rá tudok 2.5" hdd-t? Tudja kezelni az NTFS-t?
Mintha olvastam volna , hogy lehet valahogy de nem találom. -
kisstom
csendes tag
Sziasztok.
Mostanában használtam (volna) a gmail appot. Ha nagyobb mail-re válaszolok ( sok válasz esetleg csatolások)
akkor nem küldi el csak a sending felirat van. Csináltam néhány egyszerű próba üzenetet, azokkal működik a válasz.
Vki találkozott hasonlóval? -
kisstom
csendes tag
-
kisstom
csendes tag
Azért vedd a kezedbe mielőtt megveszed, nekem a képarány megváltozása (1280*800vs1280*720) miatt sokáig vegyes érzelmeim voltak, egyszerűen kisebbnek tűnt, hiába nőtt a képátló. Minden másban jobb, különösen üzemidőben.
Más: helyszíni javítást kért mostanában vki? Jó 3 hete igényeltem azóta semmi. Múlt hét közepén küldtem a samunak emailt, rögtön válaszoltak, hogy továbbították a problémát az illetékesekhez de azóta sem jelentkeztek... -
kisstom
csendes tag
A tollat lehet valahogy zoomolásra használni a böngészőkben?Nem a dupla kattintásra gondolok hanem folyamatos nagyítást/kicsinyítést szeretnék.
-
kisstom
csendes tag
Nektek megy a Nova 3 mostanában?
Mikor megvettem a telót felraktam, kipróbáltam, jó volt (igaz warez).
Tegnap akarok végre játszani, nem megy.Na jó, gondoltam megveszem úgy biztos jó lesz, látom épp 0,99$ akciós.Jaj de jó.
Letörlöm a régit, megveszem, letöltöm, ugyan azt csinálja mint a régi, sőt még a főképernyőig sem jut el, FC.
Vagy kétszer letöltöttem, legalább 1 órát elbaxtam vele... -
kisstom
csendes tag
Én zoknit hordok szandálhoz...Abba dugom a NoteII-őt is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Diablo IV
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest