- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Én 4.3-as kijelzőről jöttem, nézegettem a note1-et is, de amikor először kézbe fogtam a note2-őt, akkor az kb akkora lépés volt mint zsíros kenyér után gordon bleut enni.Az a gyorsaság, akadásmentesség, kijelző nagysága, sosem el nem fogyó memória, szerelem volt első látásra.
Ehhez képest megfogdoztam a note3-at, nem volt must have érzés, most meg várok, hogy mit villant a note4, de vhogy érzem ez sem lesz az igazi, az innováció nagyon lelassult, már parasztvakításnak ható dolgokat próbálnak meg elsütni hátha megeszi a paraszt.Legutóbb azt hallottam, hogy uv fénymérőt raknak bele, ez most komoly?Sosem nézem, a rádió, tévé, alkalmazások mutatják ha kell ha nem, erre most ezt egy szenzor fogja mutatni, irodában kifejezetten előnyös.
Szeretnék olyan plusz újdonságot kapni amire azt mondom, igen, erre szükségem van, de sajnos jó esély van rá, hogy megszállott konzumidióták lesznek a célcsoport, akikkel megpróbálják elhitetni, hogy igenis tele van innovatív újításokkal az új készülék
Persze aha, proci, ram, kijelző felbontás, szomjazom a minél többre, lol.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen RAM-ot vegyek?
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest