Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

Én 4.3-as kijelzőről jöttem, nézegettem a note1-et is, de amikor először kézbe fogtam a note2-őt, akkor az kb akkora lépés volt mint zsíros kenyér után gordon bleut enni.Az a gyorsaság, akadásmentesség, kijelző nagysága, sosem el nem fogyó memória, szerelem volt első látásra.
    Ehhez képest megfogdoztam a note3-at, nem volt must have érzés, most meg várok, hogy mit villant a note4, de vhogy érzem ez sem lesz az igazi, az innováció nagyon lelassult, már parasztvakításnak ható dolgokat próbálnak meg elsütni hátha megeszi a paraszt.Legutóbb azt hallottam, hogy uv fénymérőt raknak bele, ez most komoly?Sosem nézem, a rádió, tévé, alkalmazások mutatják ha kell ha nem, erre most ezt egy szenzor fogja mutatni, irodában kifejezetten előnyös.
    Szeretnék olyan plusz újdonságot kapni amire azt mondom, igen, erre szükségem van, de sajnos jó esély van rá, hogy megszállott konzumidióták lesznek a célcsoport, akikkel megpróbálják elhitetni, hogy igenis tele van innovatív újításokkal az új készülék
    Persze aha, proci, ram, kijelző felbontás, szomjazom a minél többre, lol.

Új hozzászólás Aktív témák