- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Dejo, hogy epp errol van szo.
Ma vettem egy 32GB-s USB3/mUSB-s pen-t.
Akartam ra masolni filmet, de nem ment ra, mert kiirta irasvedett.. (5,9GB volt)
Nezem, fat32-nek volt formazva. Mindent lejatszott, felismert rola.
Atraktam NTFS-re, de most nem latja..
Epp most ertem haza, mondom megkerdem, hogy lehet-e ezzel valamit kezdeni, de latom fentebb irtatok mi a teendo, hatha.
Mindjart ki is probalom, remelem jo lesz. -
válasz
havri1 #33895 üzenetére
Alapból nem látja. Ha rootolt a készüléked akkor ezzel megoldható: Paragon exFAT, NTFS & HFS+
(#33891) Dr V: Elméletileg robogóhoz vettem én is, de mivel azon nincs szabad csőfelület még nem álltan neki a berhelésnek. Azt írják vízálló kivitel, tehát esőben sem kell félteni.
-
havri1
félisten
Létezik, hogy a Note2 nem látja az NTFS filerendszerű sd-t?
-
treker42
tag
válasz
$atirka #33869 üzenetére
Ugyanezzel a hibával küldtük vissza a S Duos-t ( az is kb. akkoriban jött ki) szervizbe kb 3-szor. Aztán írtam egy olyan levelet a Samsungnak hogy visszavették a telefont mi meg levásároltuk sonyra. Ugyanaz volt, hogy nem éled fel a kijelző és megy tovább a hívás ha az illető nem teszi le. egyik fizikai gombra sem reagál. Felraktak rá egy másik vagy ugyanazt a romot. Érvelés lényege: Nem hardver hiba hiszen amúgy működnek a gombok és fényérzékelő. Nem szoftver hiba mert mert azt cserélték és ezer másik telefonon hibátlanul fut és ez paradoxon; vegyék vissza.
Első lépésként legalább kétszer járja meg a szervizt. aztán mehet a levél samu válaszol hogy küld be. Átadod (tartozékokat megtarthatod), kapsz egy-két papírt. Azt elmagyarázod a boltnak ahol vetted. Az új készülékre elvileg a régi gari ideje fog vonatkozni. -
-
dancsuri
veterán
-
kisspepe
tag
válasz
Bélaaaa #33881 üzenetére
Ugyan az jött be, mint a Volume UP-al, csak a felső sarokban ott van, hogy Odin Mode meg egy pár adat.
Product Name: GT-N7100
Custom Binary Download: No
Current Binary: Samsung Official
System Status: Official
Knox Waranty Void: 0
RP SWREV: A2Szóval ez sem a recovery mode, ahol hard resetet csinálhatnék.
-
kisspepe
tag
válasz
dancsuri #33879 üzenetére
Néztem neten hogy lehet hard resetet csinálni.
Vlume Up + Home + Power On
Erre bejött nekem egy android figura és azt írja:
Downloading...
Do not turn off target!!Ez a download mód lenne? Amikor megvettem a telefont, akkor léptem be egyszer recovery módba, de nem emlékszek, hogy ezzel a gomb kombinációval-e. Most mit csináljak? Indítsam újra?
Új rendszert nem akarok telepíteni. Még gyári garanciás. Szóval csak olyat szeretnék csinálni vele, ami nem jár garanciavesztéssel. Ha Odinal új ROM-ot teszek rá, az garanciavesztéssel jár nem? Azt tudom, hogy a számlálót vissza lehet állítani, de nem akarok ilyennel foglalkozni, először szerviz ha nincs más megoldás.
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Az előbb amikor kivettem a tokjából a telót, az induló képernyő fogadott a Samsung Galaxy Note II GT-N7100 felírat. Reggel a teló még tökéletesen működött.
Kivettem az aksit, majd vissza. Bekapcsoltam, de a felíratnál nem jut tovább. Nem jön be a Samsung logo sem. Mi lehet a probléma? Szervíz? Rootolva nem volt, még majdnem 1 év gari van a készüléken.
Előre is kösz a segítséget.
-
Dr Ketan V9 is van már.Semmi extra csak alapok frissítte NG4-re.Valaki használja már?
-
$atirka
őstag
Köszi
, már rezeltem... meg romoltam, meg minden.
Az a szép, hogy ez nem ilyen volt, és 1x csak de...
Akkor próbálom 5perc ébrenlétivel! -
-
Tatu-1981
tag
válasz
Bailey #33866 üzenetére
Én rendszeresen kerékpározok hosszabb távokat, és a Note2 mindig velem van a nyeregtáskában. Bármikor elkaphat egy jó nagy eső, ezért jelenleg 2 zacskóba teszem be a telefont még indulás előtt. Egyszerűbb lenne egy vízálló teló, de ha ez a vastag kávával, rosszabb hangszóróval, gumidugós usb csatlakozóval jár együtt, akkor lehet jobb a mostani zacskós megoldás.
-
Kleroo
veterán
válasz
szokeherceg #33864 üzenetére
Mire jó ez az IP67? 1-2 vízpöttytől eddig sem volt baj, nomeg porral sem. És ezután se fog ilyen drága nehezen fogható eszközzel búvárkodni, vagy sivatagban pingpongozni az ember fia. cserébe minden macerásabb, hervadt hangszóró minőségek... Az IP67 király dolog....csak nem különösebben életszerű, ÉS vannak hátrányai. Ha meg kicsit "ütésálló" is, nehezebben roppan, akkor marha vastag kávák kellenek.
-
Kleroo
veterán
válasz
guriga1234 #33859 üzenetére
Troll vagy, vagy csak smartass?
Tomee
-
taranis
addikt
válasz
guriga1234 #33860 üzenetére
De csak azért nem 4, mert nem csak RAM címzésre kell használnia a 32bites procinak az adott 2^32 címet. Elméletben tehát meglenne, csak gyakorlatban sosem lesz meg.
-
-
válasz
Kleroo #33855 üzenetére
Szerintem ha már drága pénzért kifejlesztették az ilyen képpanelokat be is akarják termeli a költségeket.
Ez a tipikus eljárása a rátukmáljuk a fogyasztókra az árunkat / szolgáltatásunkat akkor is ha nekik felesleges..
(áru/szolgáltatás kapcsolás) és egyébként is addig nem dobnak be nagy technológiai fejlesztéseket, míg az előző verziókon be nem szedték a tervezett bevételt. Ha kell lassítják érte a fejlődést, az újdonságokat.
(hacsak nem épp ezzel akar berobbani egy új piacra lépő cég. pl annakidején az apple a mobilozásban) -
Kleroo
veterán
Más! Próbálom kimaxolni a videós képességeit. Eddig korrekt, bár alapvetően nem érzek nagy különbséget S2-höz képest azt leszámítva hogy nincs FOV változás.
Lényeg: Minden progival van egy kicsi kása a hangokon. A némileg távolabbi hangokon még nem vájt fülűként is hallható sztem. Ennyit tud a mic, vagy vmi hardveres gebasz lehet? (S2-vel nem volt ilyen probléma)
(cinema FV-5öt ajánlom mindenkinek, talán a legjobb csomag, csak sajnos nem tudja 100%ig végig tartani a 30FPS-t. A camera JB pedig AF-ben nem elég kontrolálható) -
Kleroo
veterán
válasz
Liuntin #33854 üzenetére
Csak az a fránya qhd.... Én kizárólag a hátrányait látom... csak arra lesz jó higy elnyújtsák vele a droidos telók gyorsulását. 720p bármire elég. 1080p pedig a pixelnerdöknek is elég(és igy egysegesen 1080p tartalmak mindenhová jók), vagy bárkinek aki osztottképernyőzik, és nagyítóval nézi az aprókaraktereket. Qhd? Jajjj mi a francnak...
-
Liuntin
csendes tag
válasz
S e t h #33851 üzenetére
A fejlődés szerintem is kicsit korcsosult manapság, de ettől még a Note 4 lehet a téma Cordon bleu-je...
Amúgy, szerintem is érdemes olyanra várni, amelyik már 4GB-ot hoz, de még a 64bit-es procik késnek.
32biten amúgy nem 3 a korlát, hanem 4, bár mindet nem tudná felénk hasznosítani, de akkor is több lenne, mint, ami most van.A ProCapture új változata tud nagyfelbontású PhotoSphere-t, csak éppen kifogy a RAM alóla általában. RAM sosem elég.
-
Kleroo
veterán
válasz
guriga1234 #33852 üzenetére
4 giga a 32bit korlátja. De simán lehet már 64bites architektúra
-
S e t h
nagyúr
Én 4.3-as kijelzőről jöttem, nézegettem a note1-et is, de amikor először kézbe fogtam a note2-őt, akkor az kb akkora lépés volt mint zsíros kenyér után gordon bleut enni.Az a gyorsaság, akadásmentesség, kijelző nagysága, sosem el nem fogyó memória, szerelem volt első látásra.
Ehhez képest megfogdoztam a note3-at, nem volt must have érzés, most meg várok, hogy mit villant a note4, de vhogy érzem ez sem lesz az igazi, az innováció nagyon lelassult, már parasztvakításnak ható dolgokat próbálnak meg elsütni hátha megeszi a paraszt.Legutóbb azt hallottam, hogy uv fénymérőt raknak bele, ez most komoly?Sosem nézem, a rádió, tévé, alkalmazások mutatják ha kell ha nem, erre most ezt egy szenzor fogja mutatni, irodában kifejezetten előnyös.
Szeretnék olyan plusz újdonságot kapni amire azt mondom, igen, erre szükségem van, de sajnos jó esély van rá, hogy megszállott konzumidióták lesznek a célcsoport, akikkel megpróbálják elhitetni, hogy igenis tele van innovatív újításokkal az új készülék
Persze aha, proci, ram, kijelző felbontás, szomjazom a minél többre, lol. -
MPeter87
őstag
válasz
szokeherceg #33846 üzenetére
Ez valahogy nagyon gagyinak néz ki. Ezért 50ezret nem adnék....
Messze még a bemutató, nem hiszem, hogy bárhonnan lennének valódi képek. -
Kleroo
veterán
válasz
Semmi hűdedúrva. Valahogy ez a design sem egységes, nincs összhang.
Talán a Note5...talán. mi kéne belátható időn belül?
5.8-5.9 col ( a létező legnagyobb bepréselhető képernyő ami még nem roppan meg kis eséstől, de a teló mérete sem nő)
1080p RGB
8-10MP-es kamera 1 nagyságrenddel jobb IQ-val, f2, nem lágy optikával, OIS-sel
Alul-fölül HTC szintű hangszóró
Brutálisan erős powerLED
Snapi805 x2 teljesítmény 4 giga rammal
Nokia 808 szintű mikrofonok.
4000mah
"szokásos" s-pen újdonságok.
knox OFFMég szögletesebb, letisztult szép design(nem baja ha full műanyag, legyen minél könnyebb)
Bilibe lóg a kezem...de erre idővel cserélném a Note2-t, ha nagyon haldokolna
-
S e t h
nagyúr
válasz
Jól megindokoltad.
-
scream
veterán
válasz
A "gyönyörű" formaterv miatt? Nem értem én ezeket a Samsung designereket.
-
szokeherceg
tag
Ha tényleg ilyen lesz a note 4, akkor nekem ő lesz az utód
-
pufi35
csendes tag
Üdv
DrKetan v8.0 van fent. Szeretném frissíteni a 8.1 re . Lehet e úgy hogy megmaradnak a telepítéseim,beállításaim vagy teljes törlést csináljak? -
$atirka
őstag
Sikerült DrKetan v8.1et felrakni!
Minden ment elsőre, sőt először a UK romra cseréltem a franciát. Biztos ami biztos, mert volt 1nyűgje a telefonnak, amiben bíztam, hogy megoldódik. De nem! Beszélgetés végén, ha bontani szeretnék, nem jön vissza a kép, csak úgy, ha a home vagy a bekapcs gombot megnyomom. 4.4et használok már jó pár hónapja, de ez csak az utóbbi hetekben jött elő. Ezért is akartam már valamit okozni, de így csalódás! Mi lehet?
Amúgy hihetetlen a rom, már a flashelés közben is a szerteágazó beállításokkal lehet személyre szabni sok mindent. Végül is, a kis zavaró hibán kívül Pöpec minden!! -
Mrlink
tag
Rendben köszi a válaszokat.
Nekem minden bekapcsolasnal kidobja.
Szerviz nem talált benne semmi furát. -
Ma szétszedtem a telefont.Már nem hallottak engem a telefonálás közepén és kiabálnom kellett a telefonba,hogy halljanak.Kicsit voltam csak ideges az üzletben emiatt.
Kitakarítottam a mikrofonokat,mert por ment beléjük.Összerszereltem,azóta tökéletes.Anyukám telefonján is megcsináltam szorgalomból és meg is említette,hogy sokkal jobban hall most már másokat is.
Lassan ott tartunk,hogy évente olajcserére kell már ezeket a telefonokat is vinni -
Tv
senior tag
Sziasztok
Be lehet állítani, hogy ébresztésnél mutasson valami üzenetet a teló? Tehát nem feltétlen reggeli ébresztésre, hanem ilyen "időzített emlékeztetés"-re ? 4.1.2-n nem találom a gyári ébresztő progiban. Ha a gyáriban nem, tudtok ajánlani egy egyszerű és jó ébresztő/emlékeztető progit ami tudja ezt?
-
Weeman1
veterán
válasz
korcsillio #33824 üzenetére
Tedd egymás mellé a Note 2-vel és meglátod.
Még mindig csak tft van benne,na meg vaku sincs. -
Weeman1
veterán
válasz
korcsillio #33820 üzenetére
De az Ultra-ban elég gáz kijelző van.
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #33821 üzenetére
Jobb akku idő, Jobb kamera, Jobb hangszóró
-
scream
veterán
válasz
korcsillio #33818 üzenetére
Mit nőttél rajta ki?
-
korcsillio
addikt
El kellene adnom a note2-t de nem tudom mennyiért,elpotyázni sajnálom(de kinőttem,Z ultra kell).
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #33810 üzenetére
Ez a 3. Note 2-őm, és imádom. (volt 3 db Note 3-om is, de nem hiányoznak.) + van pát dolog amiben a Note 2 sokkal jobb
-
dancsuri
veterán
-
tomee007007
addikt
válasz
csalafinta65 #33811 üzenetére
A rádió nálam nem szempont, nagyjából 2 évente hallgatok 1 órát.
Részletezem a tapasztalatokat nemsoká -
havri1
félisten
válasz
Az lte miatt van valami, ami miatt nem lehet FM rádiót beletenni. Valahol olvastam.. Nem tudom igaz e.
-
dancsuri
veterán
válasz
szerintem a garancia
az N2-re már nem sok lehet
vagy az Antutu
-
csalafinta65
senior tag
válasz
tomee007007 #33810 üzenetére
Egy FM rádió kötelező egy mobilban. Nem értem a Samsungot. Mi a f@szért hagyják ki kb. 1 éve telefonjaikból? A nagyképű iPhone-t utánozzák? Egyébként mi szól a Note 3 mellett?
-
válasz
tomee007007 #33807 üzenetére
Minket nem sajnálsz?
-
tomee007007
addikt
válasz
csalafinta65 #33806 üzenetére
nem hallgatok rádiót
-
csalafinta65
senior tag
válasz
tomee007007 #33805 üzenetére
Rádiót nem sajnálod?
-
tomee007007
addikt
Elérkezett a napja, elhagyom a fórumot
.....váltottam Note 3-ra.Mindenkinek köszönöm a sok segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Viccrovat
- Proxmox VE
- Építő/felújító topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest