Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
tylerddd #14188 üzenetére
Így van.👍 Önmagában a kijelző nem fogyaszt kevesebbet alacsonyabb felbontáson, mert mindegyiken üzemel az összes pixel, tehát fogyaszt. Ez az Amoled kijelzők sajátossága.
Különbséget, az egyes felbontásokhoz tartozó eltérő számítási igény generál, de szignifikánsat inkább a masszív 3D -t használó programok futtatásakor. -
-
válasz
tylerddd #14188 üzenetére
Én meg letöröltem az aquamail-t, mert az utolsó pár frissítés után nagyon elkezdte enni az akkut. Feltettem a Gmail-t, erre az összes google szolgáltatás fogyasztása nőtt meg jelentősen
Kellene egy kliens, ami nem eszik ennyire, de eddig az Aqua-ról gondoltam ezt és mi lett belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest