- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #21018 üzenetére
Igen, nekem is nehéz meggyőznöm magam... Sőt, a note 4-et már nem is használtam, miután a a samsung lekapcsolta a knox szervert, és az új verziók nem tudtak offline belépni.
Meg borzasztóan zavaró volt, hogy nem lehet sötét témát beállítani, nekem éjszakai használat közben borzasztóan zavaró, még a legkisebb fényerőn is, mintha zseblámpával világítanék bele a saját szemembe.
Vettem is pár szép állapotú note3-at, meg előfizetéssel letöltöttem hozzá az összes régi romot (Android 4), csak miután visszamentem a régi cégemhez dolgozni, újra kell 2 sim, meg adtak is keretet telefonra, meg már halt meg telóm vízbeesés miatt, úgyhogy gondoltam teszek egy próbát, és már rég kinéztem a note9-et, mint utolsó a sorból, amit még megvennék. De lehet visszaküldöm, 14 napig lehet, és marad a 2 telefon és vigyázás, de legalább jól tudom használni arra amire kell. Másra meg nem kell. És újra lesz normális képarány, infra, fizikai home gomb... woow
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elite: Dangerous
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest