- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdosi
csendes tag
Használja valaki napi szinten az S-Pen távirányító funkcióját?
-
Teal'C
veterán
válasz
Plazmacucci #1187 üzenetére
Én ezt használtam már Note8 ra meg S9+ ra is elég jó nem túl csúszós és nem nagyon szineződik el. És mivel már a kezemben a note megyek és veszek 1-et
-
Anulu79
addikt
válasz
szilasz007 #1179 üzenetére
Köszi! Azt hittem, hogy van erre megoldás gyárilag. Én legalábbis látok benne igényt magamon kívül.
-
válasz
Plazmacucci #1187 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok, ma este megyek átvenni, ott a SES, de a szilikon tok gyűjti a szöszt, a clear cover meg csúszik, mint a veszedelem. Nillkin frosted meg mire megjön....
-
Van olyan bolt budapesten ahol van tok készleten? Mindegy milyen, amíg megjön a mofi.
-
Teal'C
veterán
válasz
newman8929 #1185 üzenetére
Majd egy moderátor beteszi egy összefoglalóba.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
newman8929 #1182 üzenetére
A vizallosagra nem valaszoltak. :/
-
Teal'C
veterán
válasz
newman8929 #1182 üzenetére
Ezt szerintem valahol ki kéne emelni mert különben még 10 alkalommal végig megyünk rajta a topikban.
-
Taci
addikt
válasz
Plazmacucci #1177 üzenetére
Ahogy látom, a Samsung úgy van vele, hogy van AOD-d, azt használd, így opciót sem ad rá.
3rd party app természetesen van. Ezt elég sokan ajánlják, és ahogy látom, reklámokkal sem traktál:
Glimpse Notifications -
-
Teal'C
veterán
válasz
Plazmacucci #1162 üzenetére
Adj meg másik email címet ugyan ahhoz nem lehet még 1x.
-
mjani1172
addikt
válasz
newman8929 #1158 üzenetére
Én nem hagynám ennyiben.
-
tylerddd
veterán
Hihetetlennek tartom, hogy nincs ilyen szerinted, amikor bármerre megyek és az engem körülvevő emberek telefonjai mind felvillannak beérkező értesítéskor. Bármilyen rendszerű is a készülék. Messenger üzenet jön, SMS érkezik, Insta kedvelést jelzi stb. Ez alap az androidban. A Samsung support azt írta, hogy van. A telefon beállításaiban írja, hogy ha nincs edge lightning, akkor hagyományos módon pop-upol. Nem akarom elhinni, hogy pont a Samsung nem tudja vagy a Note9 ...
-
newman8929
tag
válasz
Peterzon94 #1166 üzenetére
Köszi, de ezt kihagyom. 18 a pakk, plusz 10 a szállítás...
-
Anulu79
addikt
Azt be lehet állítani, hogy a fényképeket SD kártyára a videokat pedig a belső tárhelyre mentse a készülék?
-
Peterzon94
tag
válasz
Ha nem sürgős, akkor INNEN itt 2dbot kapsz ugyanazért az árért, mint otthon 1 dbért.
-
seger
addikt
válasz
Én azért nem foglalkozok vele, mert nagyon minimalis a szivargás, és félek hogy a másik durvább lesz... így marad...
-
válasz
Peterzon94 #1161 üzenetére
Ha valakit érdekel, írok este meló után egy OFF hozzászólást erről, kizárólag magánvéleményként, pro és kontra megnevezésével, nem flame keltés szándékával. Ha itt nem fér el, akkor csak neked priviben.
-
-
erdosi
csendes tag
válasz
Plazmacucci #1157 üzenetére
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Plazmacucci #1157 üzenetére
Onedrive elindit, fel fogja dobni, vagy kesobb, idovel es hozzaadja.
Amennyiben, mar korabban ahhoz az accounthoz nem volt egyszer 100 giga allokalva..
Mert akkor nem fogja.
Akkor johet egy uj fiok es ott beallokalja.
-
newman8929
tag
Kijelző melletti "fényszivárgás"-ra kaptam választ a Telekomtól. " Koreából azt a választ kapták, hogy nem cserélik, mert a mindennapos használatot nem befolyásolja." Neten rendeltem, 14-napba benne vagyok, még elállhatok a vásárlástól. De 1. Nem lesz addig telefonom, 2. Nincs garancia rá, hogy a csere jó lesz. Nem ugrálok tovább. Használom így, számomra nem probléma.
Dome glass-t honnan lehet/ érdemes rendelni hozzá? Javító pakk is jó, mert az s9+ból megmaradt a lámpa.
-
Szóval, már kérdeztem, hogy hogy lehet a Onedirve tárhelyet növelni az ajándék 100 gigával, de senki sem tudtam megmondani. Most sincs ötlet?
Köszönöm. -
Dave69
tag
hamarosan tudok én is váltani mate 10 pro-ról eddig s9+ volt szem előtt de a not9 is nagyon jó ahogy olvasom főleg az aksija ez nagy előny nálam
-
garrotter
tag
"Fénnyel festés" vagy valami hasonló opció van a fényképező app-ban? (Nekem kicsit nehézkes, a hdr-t is mire megtaláltam)
-
-
törölt tag
válasz
tylerddd #1137 üzenetére
Közben megtaláltam, hogy hol lehet bekapcsolni. Viszont akkor kiírja, hogy összeakadhat más beállításokkal. Ez nálam azt eredményezte, hogy bekapcsolt kijelzőnék ha jött értesítés, sárgásan villogott a kijelző.
Viszont Light Managerrel teljesen jó. Ráadásul az értesítési led is egyéni színnel villog(messengeren belül akár ismerősönként is).
-
válasz
tylerddd #1149 üzenetére
De mi nem popupol? Semmi? Vagy csak egy alkalmazás nem? Ahogy a Messenger nem tudja a világító széleket, a Viber meg igen, úgy bármi lehet. Amúgy miért popup a neve? Az csak annyit jelent, felugró, nem pedig felvillanó.
Nekem az is elég lenne ha a fostos Messenger támogatná a világító széleket.Értesítés villanással --> kijelző, ez nem segíthet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nyaralás topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- LG LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest