Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
fogtunder #1657 üzenetére
Igen, túl van lihegve.
Én meg szívok miatta!
Konkrétan nálam tök véletlenszerűen újraindul a készülék, egy instabil szar (olvasgatva a fórumokat, elég sokaknál szintén ilyen).
A Samsungot hívtam, hogy mi legyen, mire az a tanács, hogy várjak, ne küldjem javítani, se cserélni, mert nem tudnak mit kezdeni vele, várjam meg a visszahívást, akkor úgyis új készüléket kapok.
Azt viszont, hogy ez mikor lesz, nem tudják pontosan, "pár hét" a válasz. Addig meg nincs készülékem, mert a régit már elajándékoztam.El is állhatnék a vásárlástól, de akkor meg bukom a VR szemüveget, ami a gyereknek nagyon bejön, így ha másik készüléket választok (S7 Edge-n filózom), vehetem meg 40-ért.
Aki még nem veszi észre, hogy a zsebében 80 fok fölött van a telefon, azzal egyéb problémák is vannak.
Amikor beindul a láncreakció a hibás akuban, az másodpercek alatt lezajlik. Mire érzékeled, hogy baj van, addigra már késő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest