Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeRo28
aktív tag
Az azért szemétség h a töltőkábel rövidebb 20 cm-rel mint a Note 4-nek!
Ennyi pénzért nem fér bele hosszabb?
Viszont a töltőfej tök egyforma a legutolsó felirat is ugyanaz a kettőn!
Aki 4ről vált nézze meg nyugodtan!T-mobile telefonokról beszélek! -
ZsyfKo
senior tag
Engem az zavar csak hogy ha az sd kártyát ki akarom venni akkor a simet is ki kell.
-
Cat02
csendes tag
Hejhó, valaki aki esetleg vett telefont (Telekom, ha számít), nem találkozott olyan hibával, hogy a telefon leragad a Kapcsolat ellenőrzése.../Adataok ellenőrzése résznél? Konkrétan a "telepítés" során nem is kért Google akkountot, mikor pedig manuálisan akarnám hozzáadni, akkor itt elakad. Akár a Gmailt akár a Play-t indítom ez jön be és nem hajlandó továbbindulni (internet alapján ürítettem cachet, meg töltöttem le másik google play services-t de egyik se javította meg a problémát).
-
icemad
nagyúr
válasz
LaciGSM #1085 üzenetére
Nekem ez azért gond, mert s6 edgeel sokat játszok vrben PC-s játékokat. Gta 5,skyrim, ilyesmit. És ha usbn kötöm a laptopra, akkor oké, de ha vezeték nélkül, akkor nagyon laggol. Eddig ezt úgy oldottam meg, hogy a 8 eurós szemüvegen vágtam egy lyukat a kábelnek. Itt ez nem megoldható...
-
kchris78
veterán
válasz
ForRedGlory #1090 üzenetére
Mostaniak mit tudnak?
-
kchris78
veterán
válasz
ForRedGlory #1078 üzenetére
Én a HWSW előadásán kipróbáltam valami ilyesmit, talán Oculus volt lehet régi de annál még ez is jobb volt mérföldekkel... Megnéztem az oculus felbontása 1080*1200. Elég ratyi.
-
thebear007
aktív tag
válasz
thebear007 #1086 üzenetére
Viszont hihetetlen a vr.
-
icemad
nagyúr
Aki már megkapta, az megnézné nekem, hogy az USB kábelt lehet e csatlakoztatni a telefonhoz, ha az a vr szemüvegben van? Köszönöm.
-
törölt tag
Samsung boltokban tutira.
(#1077) giorgio : Nem próbáltam, ezért is kérdezem.
(#1078) ForRedGlory: Gondoltam, hogy nincsenek köszönőviszonyban.
Kipróbálom, ha nem tetszik, felrakom hirdetésbe, de nem hiszem, hogy nagy lenne rá a kereslet.
(#1079) Colani: Ha 2 hete adtad volna le akkor is ma lett volna ott. "Brutális"
-
Colani
tag
Le a kalappal a telekom elott... Tegnap ilyenkor adtam l e a rendelésemet és ma délelőtt mar ott volt a telefon... Brutális gyors...,magát a telefont majd csak 1 hét múlva tudom megnézni mert nem vagyok meg otthon 😄😄mar kiváncsi vagyok... Addig is beszámolókat szívesen olvasok kinek mi a véleménye 😉
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#24536576 #1073 üzenetére
Azért ez a VR nem olyan, mint az Oculus Rift vagy a HTC Vive, amik ehhez képet professzionális eszközök. A mobilos VR azokhoz képest gyerekjáték minden tekintetben
Kb annyi a különbség a kettő között, amennyit az árcédula különbsége is mutat.
Ezért is oltári nagy csúsztatás a Samsung összes ilyen reklámja, ahol 4K-ban mutogatják, hogy mekkora csoda is a VR, mivel durván megvezeti az embereket. Majd kb 10 év múlva el is jön az a minőség, mint amit a reklámokban van. Na, majd ha olyan lesz, akkor már jó lesz.
Persze ez saját vélemény, akinek bejön, az használja, nem akarok én senkit lebeszélni. Ha kipróbálod, majd réjössz egyébként, hogy milyen.
Nekem egy dolog tetszett benne, hogy lehet pl a Holdon is filmet nézni kivetítőn, a háttérben meg ott a Föld és karosszékben ülsz, de nem halsz meg, mert kapsz levegőt
Ne kérdezd a program nevét, mert nem tudom, biztos elérhető még. Az jó móka volt egy ideig.
Na, beleőztek
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#24536576 #1070 üzenetére
használtál már Vive-ot? merthogy az is pixeles, csak annyira beszippant a dolog, hogy 2 perc után nem érdekel. de az egy teljesen más élmény, mint a Gear VR, nem véletlenül nem is annyiba kerül a történet.
a QHD összesített felbontása amúgy valóban nagyobb, csak itt a nagyítás miatt látszik a pentile matrix, ami nekem eléggé fájó pont az ügyben.
(#1071) icemad: szerintem is pixeles, de ha jó a tartalom, akkor nem tűnik fel egy idő után, mert megszokja a szemed. de azért nem egy 22" fullHD monitor élességét adja, közel se.
-
beteg
őstag
Nem tudjátok véletlen, hogy a kéket meg lehet már nézni valahol?
köszi -
törölt tag
"Átszállítás a szaküzletből" Végre Extreme Digitál-nál is ott van
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #1072 üzenetére
Amit leginkább nem értek, hogy kontroller nélkül, mi értelme van? VR-on kell nyomogatni a gombokat?
Meg hát a mobilos játékok is elég messze vannak grafikailag, meg úgy minden tekintetben a PC-sekhez képest...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#24536576 #1070 üzenetére
Persze, minden pixeles, a kijelző felbontása édeskevés a VR-hoz + a Pentile sem segít rajta. Normál használatnál már tök mindegy, hogy RGB a kijelző vagy sem, de VR-ban fel van nagyítva és szépen látni a pixeleket. Persze kinek mi az ingerküszöbe. Én gyorsan túladtam azon, amit S7 Edge-hez kaptam.
(#1071) icemad: Menj el szemészhez
-
icemad
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1068 üzenetére
Milyen pixelhalmaz? Tök jó a képe. Én s6 edge - el használom, de ahhoz hogy pixelt lássak nagyon kell koncentrálni.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #1068 üzenetére
Videók is pixelesek, vagy csak a játékok? Vive-ban miért nem oixelesek? Ahogy olvastam annak kisebb a felbontása. Nem emlékszem már, h 1v2 szemre jutókat olvastam e, így lehet, hogy hülyeséget írok.
-
thebear007
aktív tag
Speedshop ma kiadta
-
törölt tag
Gunmetal szerintem eléggé ütős szín...
Viszont ajánlom az ő csatornáját. Sok tokot letesztelt a Note7-hez(pl az összes spigent), ráadásul én nagyon sokat nevetek is a stílusán.
-
ShadowX
őstag
válasz
#24536576 #1057 üzenetére
Jobban nem tudom illusztrálni sajnos.
Ez a része a borító üvegnek lekerekített (vagyis az a sötét rész az üveg körül), míg a kijelző szögletes (sarkos). De ez már tényleg csak k@csögösködés.
Amiért nagyon irigylem most a samukat az az always on display. Marha jó dolognak tartom. A jelenlegi próbálkozások, amelyek elérhetőek a play store-on sajnos nem alkalmasak a napi használatra, mert széteszik az akkut.
Na ez egy render, itt ki van sarkítva az a rész is.
-
András.
tag
válasz
laci0530 #1054 üzenetére
Szeretném, ha a Carphone Warehouse is biztosítana valamilyen hasonló információt, de semmi nincs. Még az előrendelésről sem kaptam megerősítő emailt, csak egy számlát a boltból. Csupán az eladó igérete alapján fogok másodikán próbálkozni... A weboldalon azt írja, Delivery by 2, de ha ott próbálkoztam, csak 7-e volt választható. Telefonos ügyfélszolgálaton sem tudtak semmit, még rám is csukták a telefont. VR-ról is csak az angol tech oldalak írnak. Szerintem egy nagy lánc ennél igényesebb is lehetne.
Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket. Eddig csak Nexust használtam, a szűz droidot tartom a legszebbnek. Illetve az elmúlt egy év iOS-en telt, belaktam, de zártnak találtam, nem tudtam kibékülni vele.
-
NeRo28
aktív tag
Megjött a telefon!Én még csak most láttam élőben először de nem csalódtam benne!
-
laci0530
senior tag
válasz
#06969344 #1053 üzenetére
A honlapjukról:
"**Extreme Digital szaküzleteinkben vagy online áruházunkban előrendelés esetén:
Az előrendelés részletei: rendeld elő a Samsung Galaxy Note 7 kártyafüggetlen okostelefont 2016. augusztus 16. és augusztus 30. között az Extreme Digital online áruházában vagy szaküzleteiben és egy extra Gear VR szemüveget adunk mellé ajándékba. 2016. augusztus 30-án 14:00 óráig leadott utánvétes vagy előre kifizetett rendelések esetén 2016. augusztus 31-én szállítjuk ki a Samsung Galaxy Note 7 kártyafüggetlen okostelefonod és az ajándék Gear VR szemüveget, vagy személyesen veheted át üzletünkben, amennyiben szaküzletben történő átvételi mód lett kiválasztva. A 2016. augusztus 30. 14:00 óra után leadott utánvétes vagy előre kifizetett rendelések kiszállítása, szaküzletben történő átvétele 2016. szeptember 1-jétől történik. Az előreutalással kifizetett rendelések feldolgozási ideje várhatóan 1 munkanap, ezt a rendelés leadásakor vedd figyelembe. Hivatalos megjelenés: 2016. szeptember 2."
-
törölt tag
Az Extreme Digital-ba nem tudja valaki véletlenül mikor érkezik?
-
törölt tag
Szerintem a Neo Hybrid vonalat próbáld ki. Karcsúak, de jól védik a telót. Egyedül a színkopásuk ami gázos lehet, ezért is próbálok ki egy átlátszót. Ha nem szereted a flipes tokokat, szeintem nem éri meg megvenni a Spigent, úgyis csalódni fog. Én is kipróbáltam Note3-ra egy View tokot, hátha jó, de kb 2szer volt a telómon. Külföldről rendelés vicces amúgy. Ugyan annyi mint maga a tok(Igaz, amcsiból jön).
Olyan mázlisták vagytok, hogy már meglesz a telótok. Mindenkié fekete?
-
ShadowX
őstag
Most voltam megtapogatni a készüléket a media marktban. Nagyon jó a fogása, a minősége meg a kijelzője is gyönyörű. Mondom ezt Nexus 6p tulajként.
A hátlap viszont ujjlenyomat mágnes. Viszont amin nem tudtam túllépni az az, hogy a kijelző (maga a panel) szögletes, viszont az üveg az elején, a kijelző körül lekerekített.
Komolyan, ahogy megláttam már nem tudtam nem észrevenni többé. (tudom, ennél nagyobb bajom az életben ne legyen).
-
RSteve
tag
válasz
Memmaao #1041 üzenetére
Én az S5-ön szilikon tokot használtam 2 évig és nagyon megszoktam. Jól védi a telefont, nem lesz tőle jelentősen nagyobb.
Holnap jön meg a T-s fekete Note 7-em, viszont most az élek miatt kicsit tartok a szilikon toktól, mivel azokat ugye nem védi. Jó volna még ma venni valamit, de kicsit tanácstalan vagyok. A Speedshop-nál elég sok gyári és egyéb tok van készleten, most szemezgetem őket.
A zárható tokokat én sem nagyon kedvelem, de most egy wallet szerű tokon azért eltöprengtem, mert egy jogsi, bakkártya és némi készpénz elfér benne, így gyakran elegendő volna csak ezt magammal hordani.
Ez a spigen nem is drága, de itthon ne találok ilyent, a behozatal meg vetekszik az árával.
Az oldalán ez is vízszintesen megállítható akár a gyári S-View. Lehet hogy ideiglenesen veszek egy egyszerű szilikont amíg nem jön szembe egy jobb tok.
-
Jolet
őstag
na megjött az üzletbe, indulok
-
RaveForce
veterán
válasz
charlie1975 #1037 üzenetére
ha chrome, akkor csak bejelentkezel, gyári böngészőt nem használom, VR tartalomhoz meg a beépitett ocolus sw, valamint a google playen is van bőven. [moderálva]
[ Módosította: Karma ]
-
törölt tag
válasz
Memmaao #1033 üzenetére
Nem a szín miatt érzed kisebbnek, hanem a lekerekítés miatt. Kettős érzéseim vannak emiatt is. Így kényelmesebb a méret, viszont ez így nem 5.7 col... Lehet, hogy egy kis növekedés belefért volna.
Akit érdekel esetleg egy ilyen tok, azt az infót kaptam, hogy a hét második felében érkezik.
-
charlie1975
aktív tag
Lassan hozzám is ideér a futár már beszéltem vele telefonon lenne pár kérdésem note3 asomról hogy tudnám átmenteni a böngésző oldalait?hol találni a vr hez igényes tartalmakat?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Memmaao #1035 üzenetére
én nem használok tokokat, próbálkoztam párral, de valahogy nem az én világom, inkább vigyázok rá. mire alaposabban összekarcolódna, addigra meg úgyis valami más lesz jó eséllyel, ha két évre terveznék bármivel, akkor gondolom én is beburkolnám, de sokszor már így határeset a mérete a mai csúcskategóriának, ha még tokot rakok rá, akkor már túl nagyok sokszor.
-
válasz
fogtunder #1034 üzenetére
Nekem is tetszene az ezüst, élőben kipróbáltam, alig látszott rajta az ujjlenyomat, de az meg sajnos olyan hátul, mint egy sminktükör. Én pouch neoprén tokban fogom tartani, mint anno a note3-at, az leviszi a zsírt róla. A gyári tokokban csalódtam, a note4-em nagyon csúnya lett a protective cover alatt, a spigen tokok meg vaskosak. A note 3 flip cover ablakának a plexi széle meg levakarta a hydrophobic réteget a kijelzőről, cserélték gariban.
-
válasz
fogtunder #1029 üzenetére
Engem is zavar, nagyon "sukár" lett a rózsa-arany keret, nekem a sajtó fotókon fel sem tűnt, de élőben nagyon nem tetszett. A fekete egységesebb, a keret matt visszafogottsága és a króm teljes hiánya tökéletessé teszi, nekem olyan, mint amikor egy prémium kategóriás autó (pl. Porsche) gyárilag matt feketére fóliázott, fényes fekete díszlécekkel, króm nélkül. Ráadásul a fekete slankít, a note 4 mellett olyan, mintha egy számmal kisebb lenne. (Persze az is kérdés, hogy mennyire fog kopni, illetve ha karcosodik, alatta fém színű-e. Kopás szempontjából talán az ezüst a legigénytelenebb, azon fog kevésbé látszani a sérülés.)
-
törölt tag
válasz
fogtunder #1029 üzenetére
Nem minden esetben olyan. Nekem se tetszik teljesen, de úgy voltam vele, hogy a kék nagyon szép, különleges, csak a N7 néz ki úgy, plusz tokban lesz, ami az oldalkeretet tutira fedi valamennyire. Fekete első ránézésre csalódás volt, a sarkokban ahogy megcsillan a fény, olyan műanyag beütése van, kicsit bilis. Szürke meg egy ujjlenyomat mágnes, csillog össze vissza.
Szerencsére tudunk választani 3 színből, szóval mindenki megtalálja azt ami neki tetszik.
-
András.
tag
Kíváncsi vagyok mit és mikor kapok, elvileg ha 30-a előtt előrendeltem, kapok VR-t, illetve másodikán kellene az üzletbe érkeznie, de nincs dátum a számlán...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1025 üzenetére
a kéknél csak engem zavar, hogy a kerete rózsaszínes arany? maga a kék szín az tetszene, de ezzel a kerettel egyszerűen nem tudom befogadni.
-
András.
tag
válasz
ForRedGlory #1025 üzenetére
Tegnap kéket fogdostam, nem tetszett túlságosan. Szeretem én a színes kütyüket, de a Samsung színei nekem nem jönnek be. De hát ízlések és pofonok
Lenne inkább már péntek -
NeRo28
aktív tag
Nekem küldött sms-t a t-mobile h a futárnál van a telefonom!12 00-15 00 között kiszállítják még ma!
-
baladam86
aktív tag
válasz
#45553408 #1019 üzenetére
Köszönöm a gyors reakciót
A telefon nagyon brutálul néz ki feketében, végre elhagyták a home gomb körüli krómszerű keretet, ami a Note 4-nél engem kicsit zavart. Én is feketét rendeltem, a kék nagyon szép, de nem túl komoly, a szürke meg olyan, mintha egy darab tükör lenne...
A VR tényleg kicsit gagyin néz ki, a hivatalos fotókon masszívabbnak tűnt, de hát ajándék lónak... -
davidi
tag
Én tegnap kaptam e-mailt, hogy szálíltásra vár. A weboldalon belépve már szállítás alatt szerepel, de dátum nincs hozzá írva. Telekom..
-
Jolet
őstag
Nekem is azt írták, hogy 10-13 óra között szállítjuk ki az üzletbe
-
törölt tag
Remélem ritkán fordul elő..
http://www.telefonguru.hu/mobil/hir/Random_Note_7-ek_halnak_meg_2016-8-30
-
dodicsaba
aktív tag
Ázsiai kivitelbe lesz csak mint a note 5. Samsungnál ezt mondták a duálra. aztán majd meglátjuk.
-
Luser2000
addikt
Sokak nagy izgalma mellett:
Dual SIM-es verzióról van már valakinek információja? Lesz Európában? Csak szürke import lehet rá a megoldás?
-
namron
csendes tag
"GLS jármuben, kiszállítás alatt"
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a jövevény.
Az infra távirányítót kár, hogy kivették mert napi szinten használom. -
anadroid
senior tag
válasz
OutsideR #1007 üzenetére
Nézd meg a rendelés adatait a Telekomnál, valószínűleg már Szállítás alattra és 30-ra változott. Az enyém este 8 előtt már a GLS központi elosztóban csücsült, a gyakorlat szerint mostantól fél órán belül a területi kézbesítő központba kerül, és 1/4 8 tájban már a futárnál lesz.
-
OutsideR
aktív tag
17-én rendeltem elő és a délutáni levél szerint:
Rendelés állapota:
Szállításra vár.Kiszállítás várható ideje:
2016.08.31. -
törölt tag
Szerintetek elképzelhető, hogy a házhoz szállítás prioritást élvez a bolti átvétellel szemben?
-
iSonic
addikt
válasz
András. #1000 üzenetére
Sokan preferálják a tokot, abból is a SPIGEN márkát. Speedshop oldalán van egy rakatnyi jó áron
Biztosítást érdemes rá kötni 2-3 hónapig ha nagyon félted a készüléket, mellesleg a Telekom-nál 60 napig betudod vinni a készüléket és bármikor tudsz rá kötni biztosítást, ha joltudom az alap 2390 az extra pedig 2990Ft havonta.
-
sompetike
aktív tag
Én azért vettem, mert elkapott egy must have érzés.Nem is volt még samsungom idáig...utoljára a nexus -nél volt ilyen érzés.amúgy meg mindenkinek szokott ilyen érzése lenni, vagy csak én vagyok megáldva vele?
-
kchris78
veterán
Én is kiváncsi leszek mit fogtok írni. Mondjuk arra is hogy itthon mennyien vehetnek ilyen telefont. Szerintem 500-nál nem többen.. azért ki tudják itt szolgálni az igényeket ha meg most is lehet elő rendelni.. szifonnal ez nem így szokott lenni.. de ott azért egy nagyságrenddel több is fogy belőle. Aki csak az edzs miatt veszi az szerintem megáll az edge7-nél, főleg ha nincs is úgy pénzzel eleresztve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest